Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna ziua .la multe luni sarbatoritilorla multi ani desire.dindusa fii tare ca o sa creasca crinuta mare si cu un pic de papte praf.copii mei asa cresc si sunt sanatosi si voinici multumesc lui dumnezeu.lorym cheama salvarea nu e buna atita febra.

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
M-am adunat si eu de pe drumuri, tocmai am reusit sa-mi depun actele pentru CIC, aia cand a auzit ca pe 1 april incep job-ul s-a uitat lunggg la mine si mi-a zis ceva de genul' ce va mai chinuiti?!'...ma rog, sunt aprox 1100 ron, o sa cumpar la bebe ceva cu ei si sunt banii mei meritati, asa ca m-am uitat urat la ea si nu a mai comentat nimik.
Asiza, centrul de activitati l-am luat de la Eurokids, e o firma care cred ca au si in tara magazine. Lui Rares ii place la nebunie, sta si cate 2 ore si prinde cu manutele jucariile de jos si e fff incantat ca zornaie. Sa vezi cand s-o ridica ca sa le prinda pe alea de sus!!!
Roxanica, sacul de dormit e extrem de util, eu l-am gasit pe Rares de cateva ori cu pledul peste cap si de atunci numai in sac il pun, oricat incearca sa-l traga peste el nu reuseste, decat il mai baleste uneori. Cu leaganul e alta treaba, am crezut ca o sa-i placa la nebunie...ei bine, nu-i deloc asa, mai mult de juma de ora nu sta in el, jucariile de la bara le apuca de cateva ori si apoi le arunca si-l enerveaza ca vin inapoi. Am zis ca o sa le scot pe alea si o sa pun unele care zornaie fiindca alea-i plac. Iar cu leganatul, are baterii...asa ca...sa se legene cat vrea...
Carla ,si Rares al meu are 6 mese pe zi, a avut o scurta perioada cu 5 dar acum iar a revenit la 6. Nu te stressa, stiu ei sa ceara papa cand le e foame. Ce srie prin carti e pur estimativ, fiecare copil e unic si se dezvolta in felul lui. Asa ca da-i de papa la cerere, o sa-si scoata el singur mesele.
Yagmur, ce costumas frumos a avut Luca!!! Si ce cumintel a fost!
Donia, frumosi copii ai, sa fie ei sanatosi si sa-i bucure pe mami si tati!
Auras_v, certificatul de botez ti-l da popa pur si simplu. Nu stiu ce se face cu aranjamentul de la lumanare. Eu una, cand s-a uscat, l-am dus in parc...pe principiul' din natura s-a facut in natura sa se intoarca'. Lumanarea cica trebuie sa o pastrezi si sa o aprinzi si sa te rogi pentru bebe cand o avea el nevoie.
Marani, si eu inainte de sarcina aveam 54kg. Inainte sa nasc aveam 76. Acum am vreo 65 dar nu am mai dat jos nimik de vreo 2 luni jumate...crezi ca mai am vreo sansa sa ajung macar pe la 56-57kg? uite, o sa ma uit si eu mai des in dulapul meu de haine...si la hainele de piele care se mulat super pe mine inainte...poate poate ma ambitionez sa ma apuc de orice numai sa dau jos ceva...
Anateo, grasunel Seba, dragul de el...
Desiree, La multi ani, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa ca sa-ti cresti puiul si sa te bucuri de el!!!
Bebinuta, Rares doarme ori in body cu maneca lunga si pantalonasi, ori in salopeta. Si in sac de dormit.
DeeaA, leaganul a fost cadou la botez, pe 17 feb, nu sta mult in el, maxim 1 ora zilnic, asa ca nu are ce sa-i strice.Tot plangacios Davidutzul?
Chris, unde se gaseste inelul minune gingival? ca ma gandesc in perspectiva...
Ruxandra, eu folosesc ulei de maslina +vit A de cand l-am adus de la maternitate. Am avut 2 tentative sa-l schimb, de 2 ori s-a iritat bebele...asa ca ramanem fidel uleiului minune.
Dandusa, nu-i nici o tragedie ca trebuie sa-i dai si praf, cresc copiii ca din apa cu lapte praf. Ti-a zis sa-i dai inainte de san bibele ca sa nu-l refuze, fiindca daca-i este foame e probabilitatea mai mare sa pape bibe inainte fara sa comenteze. si mie mi-a zis pediatrul la fel, sa-i dau inainte de san, eu nu sunt in situatia ta, dar trebuie sa-l obisnuiesc neaparat cu bibele fiindca ma duc la job pe 1 aprilie si bebe tre sa pape 3 mese bibe in lipsa mea. Eu am luat bibe de 240ml si tetine nr.2 de la Avent...nu le-a refuzat...dar nici foarte incantat nu e. Asta-i viata! Mult succes!
Lory, multa sanatate, eu zic sa te duci la dr. e prea mare febra, chiar daca fluctueaza.
Doamne, am scris nu gluma...de la ora 12 tot scriu la mesajul asta, cred ca am batut recordurile...
Va pup!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

LORYM,nu mai sta asa.Dute fuguta la medic.Insanatosire grabnica.

Fetita mea,Azelutza,este o scumpica pana in momentul cand vede in fata ochilor biberonul.Atunci incepe calvarul deoarece nu-i place laptele sub nici o forma.Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii atunci cand nu mananca.Iar cand halpaneste cate 150ml. este sarbatoare in familie.Acesta a fost si motivul pentru care am inceput diversificarea mult mai devreme~supita si cereale~.Acum la 4 luni si jumatate are abia 6 kg.
Singura noastra problema de sanatate cu care ne-am confruntat pana acum a fost E.Coli depistat la coprocultura sai pentru care am facut tratament injectabil.Sper sa fi scapat definitiv de problema.

Va pupic!S-a trezit gazulita.

DENY75

DENY38+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

mai fetelor,mi s-a incrancenat carnea pe mine,cand am auzit cum ii e lui LORYM...dar nu se poate sa nu fie nimeni sa te ajute.....fetelor din iasi,poate una din voi o puteti ajuta cumva....cu randul,sau macar cateva ore....spun si eu,nu dau cu parul....stiu ca e greu pt fiecare....dar totusi fata asta este intr-o situatie disperata,adica e bolnava,are febra,nu are pe nimeni sa o ajute dntre frati,cumnati,mame,soacre si prieteni....va rog frumos sa o ajutati macar voi,daca nu are pe nimeni....ar fi mare lucru si mare pomana pt micuta RIANNA.....LORYM iti doresc multa sanatate,si multa putere,dacaiti mai ramane vreo vlaga dupa 41 grade febra....si du-te la spital,vezi ce-i cu tine,ca nu-i de stat si lasa ca trece.....

DANDUSULE.....si mie mi-e o frica de intuneric,de-mi tremura chilotii pe mine....sotul ma stie cat sant de nevricoasa(ca birlic cu bubico)....hai la mine, ca si sotul meu pleaca la sfarsitul lui martie vreo 3 zile si deja ma trec fiorii....vii la munte,vii cu schiurile,ca betele le am eu...pupici bubulineisi lasa ca se face ea mare si vanjoasa...

ASIZULEEE....de curiozitate:nu avem gemeni in familie.eu am obtinut sarcina prin ICSI.anul trecut pe vremea asta faceam deja tratament de vreo 8-9 luni,imi faceam jde mii de injectii in burta singura...pan pe 16 martie cand mi s-au extras foliculii(15 la nr) si am tras o durereeeeeeeee....cum sa o descriu?...cam cum ti-ar ciupi cineva cu penseta de smuls sprancenele din carnea din-auntrul tau....a fost ingrozitor de dureros,sotul era cu mine si avea pe maini numai rani facute de unghiile mele,atat de tare il strangeam....plus ca de a doua zi au inceput sa ma doara muschii din care m-am incordat....sa-ti mai spun ca ma dureau si muschii de pe fata?de pe gat ,umeri,coaste....iar de la mijloc in jos,ce sa-ti mai povestesc....deci sant o musculoasa intr-un cuvant.....pe 21 martie a avut loc transferul,am transferat 2 embrioni,din 4(ii vazusem,ca-mi bagase in ocheane monitorul sa vad ce-mi face)......a fost destul de fascinant si pt mine,ca sa vezi totusi cum arata inauntrul tau..... iar pe 31 martie am aflat ca sant insarcinata.yupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!abia dupa o luna mi s-a spus ca s-au prins amandoi si daca vreau sa-i pastrez pe amandoi(este de datoria lor sa te intrebe,pt ca se poate ca din doi sa ramana numai unul,unul sa se absoarba singur,si poate tu vrei numai unul....sau sa se prinda amandoi)....a fost minunea lui Dumnezeu sa se prinda amandoi sandokanii...si si din prima incercare)si m-am bucurat cum nu ma pot exprima in cuvinte.ma chinuisem sa raman insarcinata si poate ca ar mai fi fost posibil sa raman pe cale naturala,dar necesita timp si am hotarat cu sotul.....ca si asa am 105 ani inaintea erei noastre(i.e.n)si nu mia am timp.....sant eu giugiulibila dar....si pe 1 aprilie(ziua pacalelilor)am anuntat pe toata lumea ca sant insarcinata.....nu mi-a fost usor nici inainte si nici pe toata perioada sarcinii....stii ca jucam in filmul "spitalul de urgenta"....si am stat cu frica in san de fiecare data cand ma duceam la un control.la ultimul,inainte de nastere cand mi-a spus ca SOPHIA nu a mai luat in greutate in ultimile 3 saptamani,de la ultimul control....am zis ca pica cerul pe mine.asa ca,pe scurt cam de aceea am eu gemeni.si ma bucur si mai mult,ca ei nu seaman identic,ca toti gemenii,ei seamana ca fratii....mancal-ear mama gurita lor de sandokani....va pupam

daca ma intreaba cineva,dar nu ma intreaba...si eu sant de acord cu o noua parola....

mai revin,acu ma duc sa trag o tigara pe balcon,imi sant plecati harbujeii cu tati la plimbare,eu cica ar trebui sa dorm o ora....da,da...ai vazut la matza praznic....m-am bagat repede pe forum.revin mai spre seara,noapte....

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

vreti sa va spun ce am gatit eu azi? piept de pui cu tagliatelle si ciuperci si vin si mazare...yam-yam! o bunatate!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Nanuk, bine ai venit la noi in
Deny75, imi place semnatura ta DENY38+cuIRINA
Desiree, La multi ani! Ma bag si eu la tortul ala de ciocolata. Mai e?
Dianocica, am modificat pe geocities. Pe smi.ro... nu mai depinde de mine. Sper sa nu o suparam si pe Mayaione cu atatea update-uri

Uuuufff, dau unii gauri cu bormasina si imi trezira fata
Revin

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Danutz, nu sunt sigura ca vei slabi, sunt ABSOLUT sigura! Trebuie sa fii sigura de asta, ata e primul pas, intelegi? Masajul ajuta foarte mult, la fel si sauna, prietena mea retinea apa in organism. Inotul face minuni, incearca sa-ti gasesti timp cand crezi ca puiul doarme bine dupa amiaza lasa-l cu buni sau cu tata si fa-ti abonament. Nu trebuie sa te neglijezi.

Eu cu ordinea bibe-tzatza, am patit in felul urmator ( nu ma pot compara cu voi caci am alaptat doar o luna si mixt 2 sapt ): ii dadeam ambii sani ( pe care ii golea complet ) si apoi treptat 20, 40, 60, etc. ml lapte praf. Dupa ceva timp m-a sfatuit doctorita sa schimb ordinea, sa-i dau bibe si apoi tzatza, si Ana Maria dupa 5 zile nu a mai vrut deloc san, era puturoasa, din bibe curgea bine dar din tzatza ba, trebuia sa depuna efort.

Lory, sa ne spui ce ai facut la spital.

Va zic noapte buna, nu mai intru in seara asta pe forum ca m-a ajuns oboseala!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Chris, vreau si eu. Cum se face?

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ne-am imbracat sa iesim la plimbare si cand sa iesim a inceput sa ploua asa ca nu am mai iesit

Ruxandra_sb-mi se pare o idee buna cu parola de e-mail

Asiza-ce frumosi sunt Denis si Luca

Dandusa-cand am fost la pediatra avea un tabel si scria pt fetite la 4 luni 6.400kg si 62.5 cm,noi folosim biberoane de la chicco cu tetina fiziologica care imita sanul si se impaca f bine cu ele
cum adica dand clik pe poza Antoniei se duce la link si se pot sterge poze?eu credeam ca doar le poate vedea nu si sterge

Lavinia_p-bb-ii care papa la san mai greu isi stabilesc un programsi antonia facea kk mai greu dar de cand bem babydrink nu mai are probleme face si de 4 ori pe zi

Kokorina-mereu ne impresionezi cu povestea sandokanilor

fug sa dau papa la printesa

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am terminat slideshow-ul!!!!

Il puteti downloada de www.savefile.com/files/548539" target="_blank"> aici sa il vedeti la rezolutie maxima!

Sper sa va placa!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput