Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

cum adica dand clik pe poza Antoniei se duce la link si se pot sterge poze?eu credeam ca doar le poate vedea nu si sterge

Bambo, te rog eu, da un click pe poza Iuliei, sau a mea sau a lui tati de Iulia, si iti dau voie sa stergi orice poza vrei tu. Eu nu ma supar. Sa-mi spui daca reusesti.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am reusit sa adorm gazul dupa joaca, scandal, joaca, injuraturi, panarama, dragoste netarmuita si iar suparare pe final...mai daca vrea el vreun pic suzeta aia....numai tzitzi...

miro tu chiar crezi ca scapati asa usor? cum sa nu mai postez? pai cui sa i spun si io naduful? ar fi chiar culmea...ia pune-o tu pe kara in fundulet si mai fa-i repede 2 poze....

zice in mama si copilul ca de la 3 luni-pt copii nascuti la termen si dupa discutie cu pediatrul- se recomanda inceperea exercitiilor. asa ca aseara l am pus si eu in fund prima oara, vreo 2 secunde....mai dar era asa scump...si facuse niste ochi mari...cum ca nu stiu ce i asta dar imi place....

desire cu intarziere... si petrecere placuta...!

alexandra mai ce dor imi era sa ma tzuce cineva cu foc...ia, uite si tu..

lorym sper ca esti deja la spital, pe drumul cel bun.

bambo cred ca era vorba de mailul comun daca ai parola...

si eu votez pt schimbarea ei si ...juriu...

dandusa m a tinut dmic in priza si acum saltea dar cum vine alex ma uit in mama si copilul pt greutate.

angi eci iulia vrea doar prospaturi, ha? lasa ca te spun eu ...dia, ai auzit? vrea petitor pe dmic!!!

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna fetele!
madaluta,cum adik nu poti steriliza la microunde tetinele de latex?nu e indicat?eu le sterilizez si de 3 ori pe zi!!!
kokorina,felicitari pentru tot.esti minunata!cred k te inteleg f.f.f bine si Elisa mea e ICSI.dar fratiorul sau surioara ei nu avrut sa ramana cu noi.si eu ii multumesc lui DD in fiecare zi k o am langa mine.
dandusa eu folosesc chicco ,mananci usor,cu nuk noi inghiteam aer la greusi urla la fiecare masa,v-am mai zis ,credeam k trebuie sa schimb laptele!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dandusa, eu dadeam intai tzitzi si apoi bibe....ca sa nu se invete cu bibe care curge mai bine ! imi pare rau ce aud (stiu ca tu esti adepta hranitului la san exclusiv pana la 6 luni) dar poate nu ar fi rau sa astepti cateva zile o saptamana sa vezi daca mai ia Crinuta in greutate !Incecarea moarte n-are ! Si apoi tot aici pe forum am auzit o teorie precum ca bebelusii nu iau in greutate daca cresc in lungime intr-o anumita perioada !Suuces !

angi, dianocica..mai e si pentru voi cate o felie de tort de cioco..chiar acelea cu floricele de zahar deasupra....norocoaselor !

m

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Florentina, am vazut slideshow-ul de 2 ori . Super. I-a placut si Iuliei, dadea din picioruse si radea.

site fulguleti
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

cris nu vii si pe la mine sa pregatesti ceva bunatati ce zici
desiree si petrecere frumoasa...mai este tort ca n-as zice nu
florentina 1000 de si pt slide ; acum l-am vazut impreuna cu kiki si ne-a placut f mult,sunt atit de frumosi cu totii, la fiecare fotografie as fi avut cuvinte de lauda dar nu vreau sa omit pe nici unul asa ca spun doar atit: sunt superbi ,sa ne traiasca

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by carla2005

angi_m sa-mi spui cum a fost, off m-ai desumflat total, in 4luni nu i-a trecut? In ce consta mai exact operatia asta de desfundare a canalului lacrimal ca stiu pe cineva care a stat o saptamana cu copilu internata?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

carla, noi am facut-o si nu e mare lucru ... dureaza exact 30 de secunde si copilul a urlat la greu in alea 30 sec, dupa care am gasit-o razand in brate la o asistenta ... pe noi nu ne-a lasat sa stam sa vedem operatiunea, dar mai bine ... se face numai cu anestezie locala sub forma de spray si e o interventie de rutina ... la noi a fost totiul ok dupa, nici macar nu a mai plans Oana si nu a mai durut-o nimik ... nu inteleg de ce sa stea cu copilul inernata pt asta, poate mai avea si altceva

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Angi_m-ai dreptate nu se pot sterge gata m-am lamurit

Florentina_g-super slideshowul,f frumos

Dianocica-

poze noi Antonia pt.cine doreste

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Florentina eu nu pot sa vad slideshowul...
Dianocica.......pentru Dmic si pentru mami...
Lorym...de ce nu chemi acasa salvarea...nu iti face bine febra asa de mare....doamne ajuta sa te faci bine!
Kokorina.......
Chris...si eu vreau reteta....cred ca e delicios...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

angi deci iulia vrea doar prospaturi, ha? lasa ca te spun eu ...dia, ai auzit? vrea petitor pe dmic!!!

Mai, dragoste cu sila nu se poate. Ne incercam si noi norocul, poate se prinde.... Scuze, Oana

site fulguleti
Angi poze

Mergi la inceput