Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
angi_m spune:
Noi fuseram la medicul oftalmolog la pranz. A palpat sacul lacrimal la ochisor si a vazut (simtzit) ca era infundat. Si a zis ca la cum il simte ea la deget, nu scapam fara interventie. Asa ca maine dupa-amiaza o sa o cam suparam pe Iulia. Toata treaba se face la policlinica de copii, nu la vreun spital ceva, si ne da drumul acasa imediat. Nici eu nu inteleg de ce ar sta copilul in spital o sapt. pentru asa ceva.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
chinico spune:
Am avut buna intentie sa trimit poze noi dar imi lipsete timpul(asta ca sa nu pomenesc de indemanare...) pt. ca shefa a hotarat ca vrea atentie astazi, ceva mai mult decat de obicei.
Angi vazut poza. A trebuit in faculta sa scriem oaresce despre ea, asa ca o stiu de multisor. Atat pe tema respectiva, ca e inchis subectu'..
Yagmur felicitari pentru botez!
Lory nu pot decat sa sper ca te-a vazut deja un medic, nu ca esti inca in drum spre el..Insanatosire grabnica!
Dandusica nu e capat de lume, sunt atat de multi copii care cresc numai cu lapte praf, Crinuta e o norocoasa ca a papat pana acum numai tzatz! Iti inteleg insa dezamagirea.
Frica de intuneric e urata rau...Poate vine mama ta la tine o vreme, numai sa te incurajeze putin, e mare lucru sa mai fie cineva cu care poti schimba o vorba..
De acord cu parola noua.
Plec la datorie. Pe maine.
chinico de Bea (13.12.2006) shefa
angi_m spune:
Sa va spun cum e la noi cu bibe si cu tzitzi de cand merg la servici. Eu las acasa laptic in bibe pentru o masa pentru perioada cand sunt la servici. Si de atunci, maimutzica a inceput sa faca mofturi la tzitzi. Din plimbarile lui prin parculetz, tati a aflat ca o mamica are aceeasi problema si alapteaza copilul tzinandu-l in bratze, ea in picioare si il plimba prin casa. Am inceput si eu si zau ca merge, desi nu-mi convine . Sa fi inceput deja sa ii placa mai mult bibe?
site fulguleti
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dandusa spune:
quote:
Originally posted by angi_mquote:
Originally posted by bamboletta
cum adica dand clik pe poza Antoniei se duce la link si se pot sterge poze?eu credeam ca doar le poate vedea nu si sterge
Bambo, te rog eu, da un click pe poza Iuliei, sau a mea sau a lui tati de Iulia, si iti dau voie sa stergi orice poza vrei tu. Eu nu ma supar. Sa-mi spui daca reusesti.
site fulguleti
Angi poze
A fost posibil la un moment dat,doar dind click pe poza Crinutei...,nu stiu din ce motiv...si nu vad de ce ar fi zis Dolores asa...,daca nu era asa...Mi-a spus fata ce comenzi avea sus in dreptul albumului si mi-a mai zis sa fac ceva ca se pot sterge pozele mele foarte usor de catre oricine...,atita tot...Intentia ei a fost una buna si ii multumesc...,dar nu m-am referit la toate pozele...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
aka spune:
Florentina super slide-ul, dar noi nu am aparut . Si trimisem poze, dar la angi. Cum putem apare si noi?
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
asa crestem
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
desiree spune:
angi TI-AM trimis PM
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
dianocica spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Sa va spun cum e la noi cu bibe si cu tzitzi de cand merg la servici. Eu las acasa laptic in bibe pentru o masa pentru perioada cand sunt la servici. Si de atunci, maimutzica a inceput sa faca mofturi la tzitzi. Din plimbarile lui prin parculetz, tati a aflat ca o mamica are aceeasi problema si alapteaza copilul tzinandu-l in bratze, ea in picioare si il plimba prin casa. Am inceput si eu si zau ca merge, desi nu-mi convine . Sa fi inceput deja sa ii placa mai mult bibe?
site fulguleti
Angi poze
si noi am patit asa de vreo 2 ori...si nu dam bibe...nu stiu ce a avut dar doar asa a vrut...
_
diana si david din 03.12.06
angi_m spune:
quote:
Originally posted by aka
Florentina super slide-ul, dar noi nu am aparut . Si trimisem poze, dar la angi. Cum putem apare si noi?
, sa nu fi trimis eu mailul? Treaba e ca eu a trebuit sa trimit pozele astea si Florentinei si lui Mayaione si a fost o perioada in care nu am mai stiut cui am trimis, ce am trimis. Azi se pare ca e ziua mataniilor. O sa ma doara spatele
Partea proasta e ca Florentina a zis ca nu se mai poate modifica slide-ul.
site fulguleti
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
Yagmur spune:
Servus,
Imi primul rand multumim din suflet pentru urarile de botez: Asiza, Dianocica, Roxana, Ruxandra, Danutz, Donia, A_deju, Carla, Dandusa, Chinico, Madaluta, Bambo, Angi (sper ca nu am uitat pe nimenea.. ca sint tare zapacita). Oricum, stiu ca v-ati gandit la noi. Luchitza va pupa dulce, dulce asa cum numai el stie sa o faca
Lorym, du-te la doctor.. si eu fac temperatura mare cand fac (o data la 10 ani) si e tare periculos...
As sta mai mult la taclale, dar fiind ai mei aici nu prea am timp..
Florentina, SUPER e slide-ul. L-au admirat si ai mei..
Va pupam dulce..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dandusa spune:
Fetelor ,va multumesc mult pentru incurajari...,intr-adevar sint dezamagita,dar nici eu nu cred ca este un capat de tara...,Crinuta sa fie sanatoasa ca restul chiar nu mai conteaza...,trebuia sa va spun si sa va cer ajutorul vis-a-vis de biberoane si tetine...
Ce sa va spun...,am luat lapte ,apoi am luat bibe,la fel ca cel al lui Bambo ,cu tetina fiziologica,am facut lapticul,am pus in bibe...si i l-am dat lui Claudiu sa incerce stiind faza aceea cum ca s-ar putea sa refuze de la mine...,dar din pacate nu a vrut sa pape deloc,deloc...I l-am dat inainte de masa ,cind urla de foame...,nu a vrut si pace...,am luat-o si eu,am incercat si nimic,bai fratilor...,nu-mi venea sa cred...,n-a vrut sa traga nici macar o data,doar ce i-am stors eu putin in gurita si atit...,se zvircolea de ziceai ca-i cine stie ce...Ei si de acolo...,dupa ce reusisem sa-i dau cca 5 ml...,i-am dat titza si dai bataie..., saracuta de ea...,de nici nu mai sufla...Dupa ce a terminat un sin...,i-am incalzit laptele putin mai mult si i-am dat...,stiind sigur ca nu era satula dupa o titza...,aceiasi reactie groaznica...,nu a vrut si pace...,apoi i-am dat cel de-am doilea sin...si la fel...,tragea cu toata puterea...,a terminat,a rigiit si iar am incercat cu bibe...si aceeiasi poveste...Nu a vrut...Miine am sa incerc alt biberon...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea