Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dandusa
A fost posibil la un moment dat,doar dind click pe poza Crinutei...,nu stiu din ce motiv...si nu vad de ce ar fi zis Dolores asa...,daca nu era asa...Mi-a spus fata ce comenzi avea sus in dreptul albumului si mi-a mai zis sa fac ceva ca se pot sterge pozele mele foarte usor de catre oricine...,atita tot...Intentia ei a fost una buna si ii multumesc...,dar nu m-am referit la toate pozele...
Dandusa, nu te contrazic, si sunt convinsa ca Dolores nu a avut intentzii rele, etc. Dar eu stiu ca se pot sterge doar daca ai userul si parola celui care pune pozele. Ati facut cumva schimb de parole la un moment dat? Ati folosit acelasi calculator si a ramas logat la yahoo pe userul tau?
Eu intrai la pozele tale si nu imi aparu nici macar optiunea de download.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Dia1609 spune:
dandusa, tare rau imi pare de ce aud ... s-ar putea dupa atata papa la san sa refuze bibe... Oana asa a facut, dupa ce a papat 2 luni exclusiv tzitzi si nu stia ce-i aia biberon... o saptamana ne-am chinuit la fiecare masa de seara sa-i dau bibe si ea urla de foame dar nu-l vroia... am citit ulterior ca trebuia sa-i dea altcineva biberonul primele dati, nu mama ... de ex tatal ... si l-ar fi acceptat mai usor ... da' de unde sa stiu 
... a fost un cosmar inceputul
eu am preferat sa ii dau bibe prima data, ca san manca oricum ... daca ii dadeam tzitzi prima data refuza bibe ca avea foamea cat de cat potolita
despre biberoane, eu sunt maestra... avem vreo 30 de modele de bibe si de tetine acasa, ca le-am incercat pe toate, din moment ce tot refuza biberonul credeam ca-i de la biberon... primul acceptat a fost nuk, da' proasta alegere, ca inghitea aer la greu cu el si o durea burtik.... eu raman la parerea mea, ca bfree-ul e cel mai tare, cu tetina variabila ... a mai fost bun si tigexul tot cu tetina variabila ... tb sa te uiti cum suge sa nu se chinuie mult ca atunci gaura e prea mica, iar dc se chinuie cu inghititul si trage aer, inseamna ca gaura la tetina e prea mare
si dc ai probleme cu acceptatul biberonului, incearca sa schimbi temperatura laptelui, sa-l faci mai cald... eu il faceam ca la carte la 37 grade si Oana in vroia fierbinte... 

.. si acum il bea la 40 grade, cand ajunge la 37 grade eu tb sa ma duc sa-l reincalzesc 
multa bafta si sa ne tii la curent!
okioasei
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Fetelor ,va multumesc mult pentru incurajari...,intr-adevar sint dezamagita,dar nici eu nu cred ca este un capat de tara...,Crinuta sa fie sanatoasa ca restul chiar nu mai conteaza...,trebuia sa va spun si sa va cer ajutorul vis-a-vis de biberoane si tetine...
Ce sa va spun...,am luat lapte ,apoi am luat bibe,la fel ca cel al lui Bambo ,cu tetina fiziologica,am facut lapticul,am pus in bibe...si i l-am dat lui Claudiu sa incerce stiind faza aceea cum ca s-ar putea sa refuze de la mine...,dar din pacate nu a vrut sa pape deloc,deloc...I l-am dat inainte de masa ,cind urla de foame...,nu a vrut si pace...,am luat-o si eu,am incercat si nimic,bai fratilor...,nu-mi venea sa cred...,n-a vrut sa traga nici macar o data,doar ce i-am stors eu putin in gurita si atit...,se zvircolea de ziceai ca-i cine stie ce...Ei si de acolo...,dupa ce reusisem sa-i dau cca 5 ml...,i-am dat titza si dai bataie..., saracuta de ea...,de nici nu mai sufla...Dupa ce a terminat un sin...,i-am incalzit laptele putin mai mult si i-am dat...,stiind sigur ca nu era satula dupa o titza...,aceiasi reactie groaznica...,nu a vrut si pace...,apoi i-am dat cel de-am doilea sin...si la fel...,tragea cu toata puterea...,a terminat,a rigiit si iar am incercat cu bibe...si aceeiasi poveste...Nu a vrut...Miine am sa incerc alt biberon...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
of, asa a fost si la noi .... tb sa perseverezi ... incearca sa-i bagi un pic de laptic de al tau in bibe, poate suge dc ii simte gustul (desi Oana pana la sfarsit nu a acceptat laptele meu din biberon, ea stia saracuta ca tb sa vina in alt ambalaj
aaaa.. si vezi sa nu fie flamanda rau, ca nu trebuie sa-i dai sa incerce o chestie noua cand e flamanda ca nu are rabdare sa incerce ... incearca eventual sa-i dai bibe dupa prima tzitzi ...'
of, eu stiu bine ce frustrant a fost ... iti trebuie rabdare multa si o sa vezi ca o sa accepte Crinuta si bibe si o sa manance si din tzitzi

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
yagmur, felicitari pt botez ... frumusel foc Luca ... mi-a placut de el ca a fost tare relaxat, a dormit pe rupte
... si ce costumas frumos a avut, s-a uitat Oana la el cu interes ![]()
angi, e iertata Iulia ca a vrut sa se bage pe fir cu dmic ... e de inteles, ca asa baiat frumos face furori
...
bafta maine la interventia la okisor, o sa vezi ca trece repede, mai greu e pt mami si tati .... Oana a fost ok dupa interventie, nu a mai avut nimik, era vesela, nu a fost nici macar agitata ... sa te astepti ca vreo 2 zile o sa-i tot curga secretii galbene (puroi)din canal in okisor, dar dupa aia gata! eu i-am mai pus Oanei picaturi 5 zile de 3 ori pe zi Tobrex ... si de atunci, bat in lemn, nu am mai avut nici o problema ... nu stiu dc am zis, dar la noi nu ar fi avut cum sa treaca, ca s-a dovedit ca nu era infundat canalul, ci pur si simplu nu era gaurita membrana care dadea in nas , asa ca nu aveau pe undesa curga secretiile ...
Iuliei sa fie viteaza ca parintii oricum vor fi stresati 
dianocica, 
miro, bafta la vaccin!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
dandusa, mi-am mai adus aminte o faza: incearca cu Milumil, e singurul lapte mai dulce si care seamana la gust cu laptele de mama ... pediatrii pe asta il recomanda de obicei la copiii care au fost alaptati mai multe luni la san, ca alte tipuri le cam refuza ... incercarea moarte n-are 
na, te las ca te-am buimacit de tot... da' cred ca suntem singurele fete de pe forum la care bebeii le-au refuzat biberonul, chiar dc erau flamanzi ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
doradora spune:
florentina multumim tare mult!
dianocica sa ne luam de mana! numai fata mea si cu baiatul tau sunt nudisti! in tot slide-ul sunt bebei care mai de care mai frumos imbracati, numai noi nu am avut bani de hainute pt bebei!![]()
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
desiree spune:
Florentina, super slide-ul !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
crykett spune:
da dindusa dia mi-a luat-o inainte incearca milumil ca e foarte bun la gust mai ales asta de la 4 luni in sus e foarte aromat.incearca vezi ce ii place o sa o scoateti voi la capat pina la urma
cristina
de
Antonio 20-11-2006 virsta
Andrei 31-08- 2004virsta POZE
doradora spune:
pai mancarea mea se face asa: se fierb tagliatelle-le si se pun in tava. se topeste untul si se toarna deasupra lor.
separat: se prajeste carnea de pui, se scoate din tigaie si se pun la prajit 1 praz tocat, ciuperci taiate felii si coada de la telina tocata. se toarna vinul alb sec si se fierbe 1 minut.se adauga carnea de pui la loc plus bulion de pui zic ei (n-a stat nici naiba sa faca asa ceva, am pus apa+delikat), dafin, tarhon si mazare congelata. se mai fierb 25 de min la foc mic, acoperite. se adauga smantana amestecata cu firimituri de paine alba (adica pesmet , dupa capul meu), patrunjel tocat si zeama de lamaie. chestia asta se pune peste tagliatelle, se mai pune pe deasupra pesmet si un pic de unt si sta la cuptor cam 25 de min.
daca doriti si cantitati exacte, va zic. eu am pus mai mult si e taaaare bun!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Laura13 spune:
salutare mamici
am fost cu Lorym la spital... i-au facut ana;ize la sange (n-are nimic), la urina... nu stiu exact ce... am impresia ca numai sumar de urina, nu si urocultura.... parca ar fi o infectie urinara....au trimis-o la infectioase... nu a vrut sa se duca pt ca i-a fost frica in plus trebuia sa alapteze. i-am luat algoocalmin pt scaderea febrei... si i-am luat augumentin (stiam noi ca ala nu trece in lapte, i-am luat si recipiente sterile sa duca pisu la analiza maine. aveau tot febra 40. termometrul functioneaza excelent, eu aveam 36.3. era terminata!!!
eu.... am fost cu Dani la control... in 8 zile nu a luat nici un gram!!!! fix 6.200 ca si acum 8 zile, pe acelasi cantar cu aceleasi haine! nu palnge de fomita... dimpotriva tocmai a mai renuntat la o masa pe zi.... am trecut la 5 mese. deocamdata nu stiu ce sa fac.... lunea viitoare incerc sa ajung la Similiceanu (pediatra) il mai cantaresc atunci si mai vedem ce facem cu lapticul. e drept ca eu am si luat antibiotice 5 zile (mi-a reaparut furunculul in fund.... dar la ce probleme de sanatate sunt la mine in familie asta parca e o joaca de copii..... dar nu pot sa ma duc sa ma operez ca nu am cu cine sa il las pe Dani..... nu prea mai pot sa stau in fund).
ma rog.... cam atat de la Iasi azi, nu am citit nimic, imi pare rau, nu am avut nici timp.... iar dispozitie IOC!
VA PUPIC!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006