Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

daphna: am sterilizator de la "primii pasi" si scrie k e interzisa sterilizarea tetinelor din latex....

lorym: cum te mai simti? sa ne tii la curent cand iti va fi mai bine, k suntem ingrijorate pt tine.

dandusa:Tocmai ce-ti spuneam de prietena mea...Nu vreau sa te sperii sau sa te dezamagesc, dar ea nu a reusit sa ii dea nicun fel de supliment din lapte.A fost nevoita sa treaca pe fructe , legume si supica.Poate Crinuta nu e asa incapatanata k baieteklul prietenei mele...fii perseverenta si optimista!

acum despre noi:
In sfarsit ne-au trecut si noua mucisorii si am putut face vaccinul. la trei luni, dar asta e..Le vom amana pe toate cu cate o luna.
Nu stiu daca mai tineti minte k acum 3 sapt ma plangeam k naparstocul meu a luat prea mult in greutate si k are 7 kg la 2 luni si o sapt.Saptamana aurmatoare i-am dat numai san si a scazut 100 g, iar acum are tot 7 kg...Deci nu a mai asimilat nimic in ultimul timp.
L-a cosultat pe toate partile, si pare sa nu aiba nimic ingrijorator, totusi de nu si-a putut explica stagnarea asta a luiin conditiile in care mananca la fel k inainte. Ne-a marit doza de vigantol la 3 pic, si pe cea de fier la 4 si ne-a recomandat la masa de seara sa introducem "faina de cereale" de la Nestle.Acum vine si intrebarea mea: Exista la Nestle cereale pt 3-4 luni ? Eu am gasit doar de la 6 luni in sus.Daca nu, ce alte cereale ii pot da 3 luni?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by chris80

florentina multumim tare mult!

dianocica sa ne luam de mana! numai fata mea si cu baiatul tau sunt nudisti! in tot slide-ul sunt bebei care mai de care mai frumos imbracati, numai noi nu am avut bani de hainute pt bebei!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

am zis sa nu zic ca iar ma luati de carcotasa...ce sa zic, frumosi plozii...da' golasi tare... fug va de noaptebuna si mare pt dandusa

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

madaluta,cereale pecare le poti da,trebuie sa fie fara gluten.astea sunt orez,topica si porumb.ori sunt toate trei,parca 3cereale se cheama,ori orez cu diverse frucre.sigur are si nestle.eu am folosit la fimea de la milupa.sa fi atenta ca unele sunt cu lapte si trebuie sa pui doar apa si altele fara lapte si pui lapte.
florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
am fost si noi la vaccin - infarix penta - sau cum i-o spune. L-am facut - dar sunt un pic dezamagita de pediatra. Trebuia sa-mi vina home si in ultimul moment ne suna sa mergem noi la cabinet ca ea are viroza. Ajungem acolo - ideea era sa-i dea asistenta vaccinul si sa plecam - dar nu. A trebuit s-o asteptam pe madam sa vina si ea s-o vada pe Kara. Asta flamanda si adormita - ca doar noi avem la 7.30 baita si apoi somnicul. Am stat cam trei sferturi de ora cu fata semi dezbracata si asteptand-o pe madam. De nu ma oprea Dani ... plecam cu fata de acolo. Am facut eu ceva mutre de s-o prins asistenta ca-s deja cu nervii in pioneze ... dar tot nimic. Vorba Diei - trebuie sa fiu mai leoaica in aceste situatii si s-o fi scos din cabinet de o aripioara. Dar nu-s in stare.
In fine.
Copilul a fost cuminte, n-a plans, i-am bagat un supozitor preventiv, a papat si s-a culcat. Sper sa fie ok si la noapte.

madaluta 7 kg la 3 luni nu e suficient? Eu stiu ca la copii sub grafic se incepe cu cereale - la ceilalti se incepe cu fructe. Daca e sa-i dai cereale - incepe NEAPARAT cu orez simplu. Am luat eu de la milupa 7 cereale - formula ce se baga in lapte - scrie pe cutie de la 4 luni. Sub 4 luni nu o sa gasesti cereale. Cutia inceputa .... in trei saptamani trebuie aruncata daca nu e consumata. In urmatoarea saptamana incepi o a doua cutie - cu altfel de cereale .. si apoi in trei zile ii poti da deja alternativ cand una cand alta. Succes. AAAAA!!!! si cantitatea se creste progresiv.

M-a sunat LORY: intreba ce lapte sa-i cumpere Riannei. I-am sugetat Milumil Nr.2 Oare am facut bine? Nu trebuia sa inceapa cu nr. 1? Riana e trecuta deja de 4 luni. Plizzz fetelor daca am gresit - sunati-o careva!!! Oricum sper ca nu e prea tarziu.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Angi ti-a mai spus cineva ca Iulia seamana izbitor cu Sury fetitza lui Tom Cruise si a Katiei Holmes? E o dulcica si imi sare in ochi poza ei de fiecare data cand intru pe site - si imi raman ochii priponiti pe poza ei mult timp. De-am fi baietei ... nu ati scapa de noi ... v-am curta pana in panzele albe.

Miro, ai dreptate, eu pana acum nu vazusem pozele cu Sury Cruise.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am vorbit azi cu Raluca - va pupa pe toate - iar nu-i merge forumul - netu ii merge - doar forumul nu. Ii este dor de noi toate si abia asteapta sa revina printre noi. Adinutza e bine merci - tot asa de grasuta si de frumusica cum o stim.
Florentina am descarcat si eu slideshow-ul si-l voi viziona acum. si merci de implicare. Gata - l-am vazut tot - SUPERB. merciiii mult.

Un bun venit lui Nanuk. Integreaza-te repede in si hai la taclale.
dianocica si BRAVO!
Laura - cuscra - JOS PALARIA! Iti multumim si noi pentru ajutorul acordat lui Lory.
La faza cu Dani ... la cm nu v-ati gandit? Poate a crescut in inaltime si de aceea nu a luat nika in greutate. hai nu te mai consuma.
angy ai un PM de la mine.

v-am pupat. fug la somnic.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mirona, ti-am luat-o inainte cu Raluca.. sac!

Dandusa, trebuie multa rabdare. Crinuta probabil ca nu va accepta prea usor biberonul rece si impersonal, daca pana acum s-a rasfatzat la bunatatea de san a lu mami. Am mai citit si la alte grupuri ca unii bb-i sunt mai conservatori decat altii. Nu cred ca biberonul/tetina e de vina, dar bineinteles ca e bine sa incerci si altele. Uite ce-am gasit pt varsta Crinutei, la grafice de crestere, pe un site concurent .

minim mediu maxim:
inaltime: 58.78 cm 63.28 cm 67.03 cm
greutate: 4.786 kg 6.702 kg 8.947 kg

Laura, multumim. Si multa, multa sanatate.
Multa sanatate Lorym.

Chris eu vreau cantitatile exacte, please.

Madaluta, cum bine a zis Anateo numai cereale fara gluten, chiar daca pe cutie scrie de la 6 luni. Oricum eu stiu ca bilantul final al greutatii se face lunar, si nu saptamanal sau bilunar; mai ales daca pana acum a mers asa de bine.

Desiree!

.. si nu in ultimul rand pt cele 4 luni ale Adinutei.

Maine avem vaccinul... brrrrrrr.
..fug la baie.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Offff,am terminat baita...,a adormit pitika in mai putin de 5 minute....,la cit a plins...,era rupta de oboseala...
Fetelor sinteti fantastice...,daca nu erati voi ,eram in pom...,sinti minunate si va mai spun inca o data ca va iubesc...,m-ati ajutat enorm...,cu fiecare sfat ,oricit de mic a fost el...,la cit de mult stiam eu despre bibe si laptic...,pot spune ca in citeva ore am invatat enorm...si asta datorita voua...
Va multumesc mult pentru sfaturi si va daruiesc niste trandafiri...

DIA,
nu mai buimacit deloc...,din contra...,mie mi se parea ca cel mai potrivit moment sa incerc lapticul,ar fi atunci cind este faminda...,dar uite ca nu-i chiar asa...Acum pe seara,i-am mai facut 30 ml...si dupa ce i-am dat un sin...,am bagat bibe si dupa vreo citeva urlete...,a tras de citeva ori...,cca 20 ml...si sint tare fericita...,am mai insitat eu...,dar nu a mai vrut si apoi i-am dat si cel de-al doilea sin...,ca se vedea ca era obosita tare si plingea...Multumesc mult de sfaturi
BAMBO,
am vazut pozele voastre minunate...,sinteti doua perlute...,frumoase...
MIRONA,
bine ca ati terminat cu vaccinul,felicitari pentru Kara cea cumintica,sa aveti o noapte linistita.Mie mi-a zis sa-i dau NAN 2...,fetele spun ca este mai bun MILUMIL...,deci daca asociem... cele doua...,nu vad de ce ar fi problema cu MILUMIL 2...,stiu (ce desteapta sint...),ca 2 se da dupa 6 luni,dar daca noua ne-a dat 2 inseamna ca nu-i musai sa aibe 6 luni implinite...
ANGI,
banuiesc ca nu am facut sign out de la yahoo photos...si asa a fost posibil...,dar asta s-a intimplat la citeva zile dupa ce ai facut site-ul...,deci acum nu mai este cazul...,pozele mele nu mai apar...
FLORENTINA,
foarte frumos site-ul si mi-a placut poza Crinutei...,ai schimbat-o...,super idee...,aia care am trimis-o lui Angi nu se vedea bine,dar asta este super...,sar'na

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

minim mediu maxim:
inaltime: 58.78 cm 63.28 cm 67.03 cm
greutate: 4.786 kg 6.702 kg 8.947 kg

...astea corespund lunii a 4 -a?Pe bune?Ulterior am calculat si dupa ce mi-a zis Bambo de graficul de la pediatra si imi iesea...,ca la 4 1/2 ar trebui sa aibe 6650g...,acum vad ca nu-i chiar tragica situatiunea...,sar'na Ruxi

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Dandusa, daca in prima zi reusisi sa o convingi sa ia 20 ml, esti pe drumul cel bun. Tine-o tot asa
Miro, trimis si eu PM.

Am plecat si noi la nani ca e tarziu.
Noapte buna tuturor

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput