Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dandusa, ce rau imi pare ca esti asa trista... se simte ...dar, te rog, nu te intrista atat, situatia nu e nici pe departe tragica. uite ce cred eu: probabil Crinutza a stagnat in greutate, nu e nici o fetiza dolofana, asa ca structura, dar asta nu e dramatic, va creste cu sigurantza si va fi o d-soara desavarsita. ideea e alta: daca ai incredere in dr ta ar fi bine sa-i urmezi sfaturile, cu sigrantza , daca ai aleas-o sa fie pediatra Crinutzei e un bun profesionist si stie ce spune. Da-i Crinutzei supliment , asa cum ti-a recomandat, si sunt sigura ca in ciuda alimentarii mixte o sa vezi printesa ta va bea mai mult tot lapte de tzitzi, sunt sigura ca asta va predomina, formula va fi asa, capac, sa se simta super satula. Nu te ingrijora, Crinutza e foarte privilegiata ca a avut norocul sa bea atat timp numai lapte de titi, si va mai bea cu siguranta o buna bucata de vreme de acum incolo. gandeste-te la David al meu, el a fost privat de acest mare avantaj si stii ca am suferit enorm pe tema asta. Totusi cred ca va fi un baietel sanatos si istet, de fapt e deja!!
Noi folosim biberoanele de la Chicco, si noua ni le-au recomandat Bambo si Ruxandra si ne descurcam foarte bine.
Citind mai departe vad ca fetele te-au sfatuit si cunosti tainele biberoanelor, mai mult Crinutza a acceptat biberonul, suuuuuuper. A si baut 20 ml, bravo micutzoooo!!! Cred ca mai mult de atat nici nu are nevoie, se satura cu tzitzi in rest. No, Doamne ajuta pe mai departe! Vezi ce fetitza cuminte ai?Cat ma bucur ca totul e bine!!!
Referitor la frica de intuneric nici nu are rost sa-ti povestesc ce fobie am dezvoltat eu... brrrrr!!! Dar tu esti mult mai puternica!!
Lorym, draga de tine, oare la ora asta te simti mai bine? Laura, esti o fata tare generoasa si sunt sigura ca Doamne Domane te va rasplati pentru gestul tau si va va ajuta sa treceti cu bine peste problemele de sanatate din familie.
Ruxandra, tinem pumnii pentru maine la vaccin, sper sa se comporte bine conu' Grigore, hai curaj, boiere!!
Miro, vad ca voi ati trecut cu bine peste vaccin, bravo voua! Iar Kara a crescut atat de muuuuult, am vazut poze si s-a schimbat, s-a transformat intr-o adevarata d-soara pedanta, frumoasa...
Florentina, multumim pentru slideshow, e superb, f.f.f fain!! Mai ales ca David al meu apare de 2 ori, hi, hi! Daca e o problema poti sa stergi o poza, oricum multumim pentru atentia dubla , chiar daca nu a fost intentionata
Ma gandesc ce fete deosebite sunteti voi Florentina si Angi... sa te oferi sa faci asa un lucru meticulos, care cere timp, sa-ti dedici din timpul tau liber, cand mai ai si un bebe sau doi, cazul Florentinei, de crescut, si totusi sa faci asta in numele unei prietenii virtuale si pentru un grup de prietene pe care nu le-ai privit niciodata in ochi, nu le-ai imbratisat, practic nu stii mare lucru despre ele. Ma intreb ce sunteti in stare sa faceti in numele unor prietenii vechi, ori pentru oamenii dragi voua, apropiati. Multumim pentru site si pentru slideshow!

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Bambo, am admirat printesa Antonia, dar nu ma pot abtine sa n-o admir si pe mami de fiecare data..
Alexandraaaaaaaaaaaaaaa, primesc cu mare drag pupicii, e adevarat ca nu am citit inca in urma si nu am vazut ca te-ai interesat de mine si de pui, dar iti multumesc mult. D-apoi daca noi doua nu ne iubim , ca suntem amandoua din partea asta de tara, de unde s-agatza harta-n cui, cine sa ne iubeasca!!?? Ce mai face Mark cel smecher?? Stii tu vorba ceea : "cat ii Maramuresuuuuuu' , nu-i oras ca Sighetu', nici fecior ca Mark al tau !!" Rima s-a pierdut
Kokorina, vorba fetelor, fiecare postare de-a ta ne impresioneaza, mai ales citind despre eforturile facute sa-i aduci pe lume pe harbujeii tai dragi... cum sa nu ma emotionez!! Si desi ai de facut zilnic atatea jonglerii cu biberoane, mai ai timp sa te gandesti si sa ne incurajezi si pe noi, gasesti o vorba buna in functie de necazul fiecareia. Tu stii prea bine ca numai datorita tie am scapat de nenorocita de depresie post-natala, si citesc acum cum ti-a venit ideea sa le rogi pe fetele din Iasi s-o ajute pe Lory... Asta inseamna sa-ti pese cu adevarat de cineva. Ce norocosi harbujeii cu o asemenea mama!! Si unde mai pui ca e si sexi si frumoasa!
Angi, multa bafta maine , tinem pumnii sa decurga in bune conditii interventia la ochisor. Pupam ochisorul bolnavior al frumoasei Iulia , maine il pupam din nou, ca va fi sanatos!
Ruxandra, mai tinem pumnii pentru boier sa nu aiba mititelul dermatita aia pacatoasa, sa fie numai niste bube razletze... Doamne ajuta-l pe conu' Grigore ca maine are o zi mai greutza!
Madaluta, eu stiu ca faina de orez e de la 4 luni, parca asa am vazut prin magazine pe cutia de cereale. Precis exista si in combinatie cu fructe. dar Darius e dolofanel, a zis dr. sa-i dai cereale?
No hai ca macar capitolul asta am apucat sa-l citesc temeinic. Noapte buna, fete dragi!

David are trei luni

poze David Mihai

Mergi la inceput

Am zis hai ca mai stau sa citesc putintel din capitolele piedute si bine am facut. Am citit mesajul tau A_deju, cu haraitu' si paraitu', si scartaitu' acului la pick-up, bai, de ce-am mai ras de modul in care descrii tu acolo, si parca-mi rasuna discul in urechi. Mai, da bine povestesti tu, fato! Da faine vremuri mai erau pe atunci,he, he, batranetele!! Da aveti un talent la povestit unele dintre voi... mama,mama!!Hai ca ma duc vesela la culcare.

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mamici dragi!
Am fost si noi azi la controlul de 3 luni si piscotica mea a luat doar 600 g in greutate luna asta, a ajuns la 5,400 kg si 56 cm. Doctorita a spus ca e ok, ca si-a dublat greutatea de la nastere la trei luni (s-a nascut cu 2,600 kg si 45 cm). Cred ca putem castiga premiul pentru cel mai usurel fulgulet. Ce ma mira e ca a mancat bine luna asta. Eu ma asteptam sa aiba mai mult, dar asta e. Bine ca e sanatoasa! Doctorita era racita cobza si avea si conjunctivita. Sper ca nu ne-am pricopsit si noi cu ceva de pe la ea.

Am pus pozici noi aici si aici.

Angi_m, bafta multa la doctor!
Yagmur, sa-ti traiasca micul crestin! Ai un baiat tare frumos si cumintel!
Bebinuta, Alexia doarme imbracata cu un body cu maneca lunga si cu pantalonasi cu talpite.
Lorym, insanatosire grabnica si tie si Riannei!!!
Asiza, vazut pozici! Superb Denis, mi-au placut tare pozele cu el si cu Luca. Ce flacai voinici!
Dandusa, imi pare tare rau ca trebuie sa-i dai completare Crinutei! Daca a mancat deja 20 ml din biberon, esti pe drumul cel bun! Bravo! Am inceput si eu sa beau ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares, pentru ca mi se pare ca e mai mica cantitatea de lapte din sani. Deocamdata micuta se satura cu un singur san, dar totusi mi se pare ca se umplu mai greu sanii cu lapte.
Sunt de acord cu propunerea Ruxandrei, sa se schimbe parola de la mail-ul comun.
Florentina, super slide-show-ul!!! Mi-a placut mult! Dar pe bebelina mea o cheama Alexia Iarina, nu Alexandra Iarina. Daca se poate, te rog sa modifici. Multumesc mult!!!

Am fugit la culcare, ca acusi se trezeste bebelina si ma ia de odihnita!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna fetelor,
Am reusit sa citesc si eu din urma.
dandusa nu fi suparata ca trebuie sa dai completare Crinutei ca ce a fost mai important si-a luat ea din lapticul tau pina acum (anticorpi).
Gindeste-te pe Rares l-am alaptat vreo 10 zile (cu indulgenta spus) ca nu cred ca se satura. Ce mustrari de constiinta am stiind ca pe Andreea am alaptat-o pina la 1 an si pe el nu am putut ca nu am mai avut lapte.
Yagmur iti spun si eu cu intirziiere felicitari pentru botez.Frumos Luca elegant si zimbaret.
Kokorino acuma inteleg cum reusesti cu amindoi copiii, esti optimista si ai un dar de a povesti...nu se plictisesc harbujeii cu asa mamica.
Asiza am vazut pozele voastre frumosa si mamica si bebe.
Nu stiu de unde vrei tu sa mai slabesti 12 kg ca arati destul de slaba.
Vad ca Denis si Luca sint deja prieteni la catarama.
Sper sa te faci bine lorym.
La multi ani desiree stiu ca s-a terminat de mult tortul dar ce buna ar fi o feliuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara! Ei, poate anticipez putin, dar se pare ca maine seara vor fi vreo -10 grade pe la noi, asa ca sanioara inca e potrivita prin partile astea de lume.
Azi i-am tras o curatenie ce n-a vazut Parisul! Sunt obosita de nu mai pot. Am inceput cu cumparaturile, apoi am trecut la curatenie, hraneste-o pe aia mare, da-i sa suga lu' ala micu, mai da-i la curatenie, mai schimba un pampers, mai lugu-lugu la ala micu', mai un zambet si o imbratisare lu' aia mare, freaca ici, spala colea... Sunt franta! Dar tot am considerat ca merit un premiu asa ca am decis sa imi inchei seara in compania voastra.
Desi tare ocupata am citit tot, tot. Nimic nu mi-a scapat, insa dat fiind faptul ca am citit cate putin in pauzele regulamentare sunt cam ametita, nu mai stiu ce am citit azi si ce am citit ieri.
Ma bucur ca v-au placut pozele si va multumesc pentru cuvintele frumoase. M-au distrat si pe mine masculii diferitelor specii, pana la urma se pare ca mult blamatul barbat e cel mai de treaba dintre masculi...
roxanica, ai fost tare draguta cu mama Samantha si alaptatul, cand am vazut-o tot la alaptat m-am gandit si eu.
kokorina, am mai scris dar nu apuc sa scriu chiar zilnic, insa ma straduiesc. De citit insa reusesc, macar printre picaturi, si tare mult imi place ce ne povestesti tu despre voi.
dandusa, iti inteleg dezamagirea in privinta completarii. Oare nu e posibil sa fie totusi cantarul stricat? Macar putin? Poate isi revine Crinuta si poti sa te intorci la alaptat exclusiv.
asiza, am dus si soacra, pai cum? Ma gandesc ca desi acum nu-i place nimic poate odata ajunsa acasa se va uita la poze si o sa vada totul cu alti ochi.
Scriai ca Denis sta la san cate 30 de minute. Ce face acolo?! Nu stiu pe unde auzisem ca nu trebuie lasat mai mult de 20 de minute cu mamelonul in gura pentru ca asa se sensibilizeaza sanii si devin durerosi.
Dar hai sa nu-l persecutam ca azi e ziua lui, creste mare baiatul! La multe luni si multi ani Denis si tine-o tot asa, ca te descurci de minune!
danita, e binevenita boarea de primavara. Cum mai sunteti? Veseli, voinici?
dianocica mai am un borcan cu bors, maine ma mai descurc, dar dupa aia chiar nu stiu ce ma mai fac...
desiree, La multi ani iti doresc! Vin si eu la spartul targului, dar ziceai ca ai tort pentru toata lumea, asa mi-am permis, chiar daca ora e atat de inaintata...
nanuk, bine ai venit impreuna cu Radu! Vino mai des pe aici si povesteste-ne despre voi.
deeaA, nu mi s-a intamplat ce povesteti tu acolo, dar sper ca vei putea sa alaptezi cat de mult doresti. Bebe ce parere are de sanul cel mic?
chris, suna tare bine ce ai gatit tu azi. Mi-am salvat reteta si o sa incerc si eu pe saptamana viitoare.
angi, mult succes maine, sa mearga totul repede si sa nu fie Iulia prea suparata din cauza interventiei!

Gata sunt de culcare. Somn usor imi doresc, iar voua o zi faina!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neatza,
incerc sa mai recuperez din urma..
Cu intarziere, Desiree La Multi Ani!
De asemenea, La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile..
dandusa, incearca sa nu fii trista... optimismul tau trebuie sa te ajute acuma.... si intradevar, mai trebuie si multa rabdare. Asa cum am avut eu cand Luca mi-a refuzat sanul... nu am reusit sa-l fac sa suga.... si am trecut la muls
laura, ce prietena buna esti tu... sa ne tii la curent cu starea de sanatate a lui lorym
madaluta, ma bucur ca ati scapat de mucisori... noi tot asa sintem.. aspiram de 2 ori pe zi, punem ser in nasuc si asteptam vara
kokorina, am fost impresionata de ceea ce ai scris.. esti o mamica super pentru harbujeii tai..
dia, mersi frumos de urari.... ne-am uitat si noi la pozele oanei... tare frumusica este.. poate venim in vizita la timisoara
miro, ma bucur ca ati trecut cu brio peste vaccin
teutz, merci mult; am admirat-o si noi pe alexia..si pe mamica
marinelaf, intradevar a fost cuminte... ma bucur ca am trecut cu brio peste botez...
Am multe fete de pupat, dar ma duc sa vad ce face Luca ca doarme de aseara de la 20.00 si nu a cerut de papa... ceva nu e in regula..
Si, nu stiu daca voi ati facut dar am ceva poze de la baitza rituala facuta de nasi..www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070312" target="_blank"> baitzaYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

4 pulpe pui fiecare de circa 350 gr, fara piele si taiate pe jum, in pulpe superioare si ciocanele (adik un pachet de piept de pui, in varianta mea), 1/2 lingurita rasa de sare, piper negru proaspat macinat, 3 linguri ulei masline(asta e pt uns), 1 praz, curatat si tocat, 1 tija de telina tocata (merge si fara),120 gr ciuperci taiate felii (adik juma` de kil, ca doar nu era sa cumpar doar o mana de c iuperci), 150 ml vin alb sec, 450 ml bulion pui (asta e un gen de supa, pe care am inlocuit-o cu apa si delikat, dar cred ca mergea si cu concentrat cu gust de gaina, dar eu nu aveam), 1 lingurita tarhon uscat, 1 foaie dafin, 250 gr mazare(si dfin asta am pus mai multa), 150 ml smantana degresata (de-a dreptul smantana cu 20 % grasime si nu a apatit nimic), 1 lingura suc lamaie, 2 linguri poatrunjel tocat, 60 gr unt fara sare (dar untul obisnuit ce are? intamplator aveam unt dulce, ca nu s-a uitat alex la ce cumpara, dar altfel puneam obisnuit), 250 gr tagliatelle, fierte si scurse, 3 linguri firimituri paine alba proaspata (eu am pus pesmet si nu am primit nici o reclamatie).

lorym sanatate multa!

florentina daca cumva mai faci modificari, pune si o hainuta pe alexandra mea ca raceste in poponeata goala! ha ha ha, ce glume bune fac la ora asta! serios acum, daca intr-adevar poti face modificari si te si apuci sa le faci, ca nu totul doar sa se poata, crezi ca ii poti scrie alexandrei celalalt prenume cu un singur z si dublu l? graziella adica. merci mult, nu ma injura, ca nu moare ninmeni daca ramane asa, si eu am tras-o toata viata cu cHristina, de ce sa nu fie si fata mea in randul lumii:))

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

neata fetele! hop si io cu cafeloiul, e nevoie, ca altfel imi cade capul pe masa.. ce sa-i faci, obisnuita sa dorm pana pe la 11, acu' m-am trezit ca am ceva de munca, da' termin eu repede.. si cum ziua nu incepe bine daca nu vizitez in primul rand forumul, iata-ma-s :))
mai, un lucru bun din toata nebunia cu raceala tot a iesit - s-a obisnuit motanul sa adoarma singurel... ii dau sa pape, il sa ragaie, putin pe umar, putin in fundulet, in total cred vreo 5 min, dup-aia il bag pachet la plapumioara, inchid luminile si adieu :) a functionat timp de cinci seri, sper sa ramana un bun obicei si de-acu' incolo... ba chiar si ziua vad ca nu mai comenteaza daca il las singurel in patut, isi gaseste el ceva de facut, mai suge un pumn, doi, mai vb cu soarecii de pe plapuma, de-ale lui... oricum, finalul e acelasi, adica adoarme, lucru mare si minunat, ca deja imi scartaiau ceva vertebre pe la mijloc de-atata topait cu el in brate :)
dandusica, ma bucur ca a papat crinuta si acei 20 ml, iti dai seama ca tzatzul e baza... sper ca ati avut o noapte linistita! un pooop mare de la noi, si poate ne vedem la o tura de cartier sau de parc, daca nu sufla vantul prea tare ;)
madaluta, vezi ca nestle au si site, si prezinta produsele pe grupe de alimentatie, si sigur gasesti acolo produsele pt 4 luni, si in fct de ce te documentezi pe site, stii ce sa cauti in magazine. eu am cumparat cereale de la milupa, o sa incep sa-i dau pe la 3 luni juma' (deci cam pe la sf lu' martie), o cutie de fulgi de orez si o cutie cu morcov si mar (m-am gandit ca cu morocuvl si marul oricum va fi deja obisnuit pana atunci). nu am inceput direct cu cereale, ci cu suculet, fin'ca asa ne-a zis pediatra si medicul de mama, ca le bagam nitel mai incolo, pt ca suntem in grafic cu greutatea si nu e nevoie sa pompam, si cand o sa le bagam, nu dam in fiecare seara, alegem doua seri pe sapt; ma rog, mai e pana atunci, cand oi sti exact ce si cum, te anunt :) oricum, astept din surse sigure o schema de diversificare scrisa pe hartie, si cand o sa o am in fata ochilor, o fac publica si-aici ;) pupici si sper ca a fost ok la vaccin!
yagmur, super pozele la baita! tare bine-i sade lu' luchitza intre petale de trandafir, sa-l pupe mama pe el de drag :)
numai noi nu ne-am hotarat inca cu botezul... vroiam pe 31 martie, dar.. la cum se anunta vremea pe-aici... cred ca asteptam vara si chemam popa in delegatie sa performeze botez la gradinita de vara :))
gata, m-apuc de treaba. pupam toate toate fetele plus fulguletii din dotare si va dorim o zi frumoasa!!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa!!
Chris, acum am vazut ca ai pus poze cu sacii de dormit. Multumesc Exact asa am si eu unul , dar e cam mititel, nu-i permite lui David sa-si intinda piciorusele dupa pofta inimii, si nu mai gasesc asa dragutze. Cu ocazia asta am vizionat mai detaliat pozele Alexandrei, am vazut-o ce frumoasa a fost in rochita de botez, ce frumosi sunteti si voi si nasii...
Yaqmur, l-am vazut pe Luca in baita de trandafiri, ce idee fainaaaa!!! Super arata Luchita al tau acolo! Doamne, Yaqmur, buna treaba ai facut cu ingerasul asta, mare minune e in viata ta, stiu ca acum ti-e foarte greu, dar fericirea pe care ti-o aduce sunt sigura ca te face sa uiti tot. Nu vreau sa invart cutitul in rana, dar vreau sa-i dau o bila neagra "taticului ", chiar asa l-a vazut pe frumosul Luchitza??

poze David Mihai

Mergi la inceput