Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanica2006 spune:
La multi ani: BEATRICE MARIA, ANA BEATRICE si CHRISTIAN!!!

Hai ca mai voiam sa va zic ca am vazut pozele cu Luca si Denis, Doamne ce m-am mai distrat!!! Ce batai pe cinste or trage mai incolo micutzii astia, ha, ha!Se vedea clar ca Luca tot cu pumnu ridicat statea, noroc ca Denis era asa mai impaciutor, si-i mai arunca o privire de genu' : "Stai calm, Luchita!"
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
kokorina spune:
neata fetelor!eu sant cam suparata....de ieri PASCAL a inceput sa tuseasca si are la muuuuuuuuci....ii dau niste picaturi pt tuse si ii desfund si nasul.....,dar daca nu-i trece in 2 zile,ma duc cu el la doctor....de fapt am sunat si asa mi s-a spus sa fac.....sper sa nu ia SOPHIA de la el,ca parca daca o vad pe ea tusind mi se rupe inima mai tare.....nu stiu de ce?pe PASCAL il vad mai ditamai barbatul,mai rezistent,dat inimioara asta mica....sper sa-i treaca repede tusea lui PASCAL.
fetelor va multumesc....DONIA;YAQMUR;MARINELAF;ROXANICA;BAMBO:::::

si eu am o stacana de cafea sub nas....azi noapte m-am trezit mai des decat de obicei,de cate ori il auzeam pe PASCAL tusind,ma duceam repede sa-l vad....plus ca a avut un somn mai agitat...cred ca-l deranja tusea...nu cred,sigur il deranja....imi era teama sa nu faca febra ceva....dar e rezistent vad sandokanul....
azi iar este frumos afara,si bineinteles ca iar o sa iesim,dar cand ma gandesc ce teatru am pana ies de pe usa...mama-mama....pana ii impachetez pe amandoooooooooooooooi....imi iese par alb....apoi nu mai am treaba,dorm foarte bine afara la aer curat....am noroc in sensul asta.....si daca stam 5 ore afara,5 ore le dorm.....
acu fug,ca ma striga PASCAL.....revin
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
angi_m spune:
Azi e marti 13 si eu ma duc la operatie cu Iulia.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
desiree spune:
quote:
Originally posted by angi_m
site fulguleti
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
tinem pumnii !
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Offff,am terminat baita...,a adormit pitika in mai putin de 5 minute....,la cit a plins...,era rupta de oboseala...
Fetelor sinteti fantastice...,daca nu erati voi ,eram in pom...,sinti minunate si va mai spun inca o data ca va iubesc...,m-ati ajutat enorm...,cu fiecare sfat ,oricit de mic a fost el...,la cit de mult stiam eu despre bibe si laptic...,pot spune ca in citeva ore am invatat enorm...si asta datorita voua...
Va multumesc mult pentru sfaturi si va daruiesc niste trandafiri...
DIA,
nu mai buimacit deloc...,din contra...,mie mi se parea ca cel mai potrivit moment sa incerc lapticul,ar fi atunci cind este faminda...,dar uite ca nu-i chiar asa...Acum pe seara,i-am mai facut 30 ml...si dupa ce i-am dat un sin...,am bagat bibe si dupa vreo citeva urlete...,a tras de citeva ori...,cca 20 ml...si sint tare fericita...,am mai insitat eu...,dar nu a mai vrut si apoi i-am dat si cel de-al doilea sin...,ca se vedea ca era obosita tare si plingea...Multumesc mult de sfaturi
BAMBO,
am vazut pozele voastre minunate...,sinteti doua perlute...,frumoase...
MIRONA,
bine ca ati terminat cu vaccinul,felicitari pentru Kara cea cumintica,sa aveti o noapte linistita.Mie mi-a zis sa-i dau NAN 2...,fetele spun ca este mai bun MILUMIL...,deci daca asociem... cele doua...,nu vad de ce ar fi problema cu MILUMIL 2...,stiu (ce desteapta sint...),ca 2 se da dupa 6 luni,dar daca noua ne-a dat 2 inseamna ca nu-i musai sa aibe 6 luni implinite...
ANGI,
banuiesc ca nu am facut sign out de la yahoo photos...si asa a fost posibil...,dar asta s-a intimplat la citeva zile dupa ce ai facut site-ul...,deci acum nu mai este cazul...,pozele mele nu mai apar...
FLORENTINA,
foarte frumos site-ul si mi-a placut poza Crinutei...,ai schimbat-o...,super idee...,aia care am trimis-o lui Angi nu se vedea bine,dar asta este super...,sar'na
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
of, ma bucur ca a functionat ... oricum la inceput asa va fi, va manca doar cateva guri si treptat va lua mai mult
Milumil 2 se da de la 4 luni
okioaseiDia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
auras_v spune:
a_deju deci tu erai cu pick-upul ,nu mai stiam. zilele trecute kiki a invatat la scoala despre creanga si povestirile sale si cind a venit acasa m-a intrebat daca le avem.aveam si cartea dar si varianta audio salvata in calculator .a stat copilul meu si a asultat incintata povetiri din copilarie .nu credeam ca se va intimpla vreodata .,am mai incercat mai demult cu diverse povesti dar nu avusesem succes.asa ca daca poti pastreaza povestile ,s-ar putea sa-i placa la un moment dat micului Eric
lory inca o data multa sanatate
laura 
florentina ieri nu am mai putut sa intru ,iti multumesc pt schimbarile de ultim moment ,pt tine ,angi si mayaione
angi succes astazi la dr ,ii tinem pumnii iuliei
dandusa ma bucura reusita voastra de aseara ,perseverati ,orice inceput e dificil ,vei vedea ca in curind va primi cu drag bibe,va
si pofta buna Crinutei
ruxandra ,Grigore face azi vaccinul? ne vom gindi la voi
teutz am vazut pozele ,sunteti frumoase amindoua
veronici iar intreb ,ce e cu tine?

ADINA de Raluca_u (scuze de intirziere)
ANA de Saftoiu_gina
BEATRICE de Chinico
CHRISTIAN de Donia
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
bamboletta spune:
Neata 
Laura-multi
pt ca ai fost cu Lory la spital
iesim pe joi la o plimbare cu fetele daca e frumos?

Chris80-mancarea ta imi 

Madaluta-cereale sub 4 luni nu sunt,la Nestle sunt doar de la 6 luni cereale,pt 4 luni sunt de la Humana,Milupa,Bebelac...
Dandusa-ma bucur ca a-ti reusit cu bibe macar un pic, o sa vezi ca incet incet se v-a obisnui 
stie ea Crinuta ca bibe nu e bun ![]()
La Humana si Milupa se poate da si de la 4 luni asa scri ep cutie 4+
noi deja am trecut la Humana 2
Roxanica2006-
Teuz-pt 3 luni eu zic ca e bine cu greutatea
am vazut si pozele
tare scumpa Alexia
Kokorina-Antonia ii trimite multi multi 

sa treaca tusa si mucisorii 
Angi_m-tinem pumnii pt interventie 
fug sa 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti
kokorina spune:
multumim BAMBO.....pupici ANTONII de la amndoi harbujeii
ANGI.....nu te lua dupa zi si dupa data....nu are nimic de a face cu operatia...totul va fi mai mult decat bine.santem alaturi de voi si ne spui cum a fost...mult,multa sanatate!
il astept pe sot sa vina acasa,cam in 10 minute,sa mearga cu PASCAL la doctor....nu-mi place cum tuseste deloc...eu nu mai astept o zi-doua,vreau acum sa-l vada.....
CHINICO.....mai si BEA are mititica 2 gaurici cat niste furnici.....of mititica.....sant sigura ca si ca la SoPHIA nu e nimic grav sau de speriat,dar ma mai gandesc cateodata si la asta,imi trece asa prin cap....nu pot ignora pana la urmatorul control,cand imi va spune ca s-a inchis la loc.....va pupam si o sa fie bine pt toata lumea!
fug si revin!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Madana spune:
quote:
Originally posted by angi_m
site fulguleti
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
Angi_m tinem pumnii si eu si Bianca sa fie bine
Noi am fost ieri la dermatolog si ne-a spus sa cumparam EXOMEGA, este o crema de fata si o crema de corp. Ne-a zis dr. ca abea au intrat pe piata in Romania de 2 saptamani. Se gasesc la farmaciile Dona. Sper sa fie bune, abia azi le cumparam.
Mamici vad ca unele dintre voi spuneti ca va pregatiti de dintisori. Eu nu stiu ce sa zic de Bianca, are momente cand este cam "suparata" si tot isi baga manutele in gura (pana acum nu facea asa). Azi avea manuta sub paturica asa ca a muscat din paturica si a lasat cateva urme mici rosiatice (ca de sange). Chestia e ca eu nu vad gingia alba pe nicaieri. Aaaa si la san ma musca, adica strange cu putere de-mi dau lacrimile. Mie mi se pare mult prea devreme sa-i iasa dintii are abia 3 luni jumate. Voi ce ziceti?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006Bianca
Dia1609 spune:
ruxandra, sper ca se face bine boier Grigore si nu are dermatita atopica ... sa mergeti neaparat la dermatolog
yagmur, mamaaaaa... apa cu petale de trandafir ... ca sa fie frumos feciorul si sa rupa gura targului? am vazut ca mai erau nuci in apa? noi va asteptam la timisoara, ca suntem multe mamici si numai fete... se gaseste una pt Luchita ![]()
angi, curaj, mami, tinem pumnii ... o sa vezi ca trece repede si pe Iulia nu o s-o doara decat cateva secunde si a scapat ... sa fii tare, ca pe mine m-a busit plansul pe hol pe-acolo 
merg sa mai strang prin casa ca a venit ieri tati de peste mari si tari cu o tona de cumparaturi... si-s toate insirate pe jos in sufragerie 
a primit Oana centru de activitati de la chicco, a fost delir aseara cat s-a putut juca: 1 ora singurica
... si dupa aia nu mai putea adormi de agitata ... of, a tras de noi pana la 2 noaptea cu maraieli si chiraieli
... i-am zis eu lui tati sa nu-i dea jucarii noi seara si se pare ca am avut dreptate
... dar el nu s-a putut abtine, ca doar el le-a cumparat ![]()
asa ca un ps: centrul de activitate costa 2.200.000 in tm si l-a luat cu 40 euro din viena... dupa care l-a vazut cu 30 euro si i-a fost ciuda ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4