Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miro si eu am avut aceeasi senzatie vis a vis de gluma zilei si celelalte...am zis sa nu zic tot din spirit de turma...

plus ca un ziar local...nu vad legatura...iar scosul pozei de pe site nu e din cauza pozei, nici a ariciului cu tepi. doar ca mi se pare ca e un pic prea expus puiul meu...si nu prea imi place...si sigur multe din voi, de ex cele cu pozele pe privat, o sa inteleaga...e una ca voi sa puteti vedea oricand poze cu d, si eu sa ma tot mandresc dar nu cred ca vreau sa l vada oricine peste tot. poate e paranoia mea...dar asta e... si chiar nu aveau legatura cu poza cu pricina, doar ca daca tot vorbeam cu angi, mi am amintit si de asta... daca vreti sa ma vedeti tepoasa, asta e una, dar nu pot sa tac (sa uit sau sa iert e dintr o melodie proasta...) cand ceva nu mi convine...si nici nu vreau sa nasc controverse. mi am spus parerea si gata. si nici nu mi place sa ma justific desi vad ca o fac tot mai des...

diana si david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocicaaaaaaa, dar ce s-a intamplat, fata draga si frumoasa, de te-ai suparat asa tare?? drept e ca poza si articolul sunt sinistre, dar nu Angi sarmana le-a facut. Hai, mey, nu mai fi suparata!!!! Cred ca nu mai e scapare, tre' neaparat sa vorbesc cu sexosu de tati de Dmic sa-si reia functia ca altfel o declar vacanta! Si, tu, dmic, ce pazesti acolo?? Baga repde un hohot de ras sa se inveseleasca mami!

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

b]Diana[/b], aici ai dreptate. si pe mine m-a apucat paranoia cu pozele lui David si ideea ca e prea expus. Ma gandeam ca am mai pus si poze cu bebe in gol si cine stie pe unde mai apar, ma da copilu' in judecata cand creste mare.

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

GATA GATA GATA nu vreau sa ajunga ca subiectul cu dolores....e subiect inchis, o sa vedeti si un x. e, l-ati vazut? gata....roxanico esti mortala...cu sexosu' de tati, ha?...vezi ca acus ma supar...deci gat, l am inchis, da?io am zis ce am avut de zis, angi la fel...GATA! c'est fini, the end, adio amore, auf wiedersehen...pa.am terminat,da?

_
diana si david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dianocica
doar ca mi se pare ca e un pic prea expus puiul meu...si nu prea imi place...si sigur multe din voi, de ex cele cu pozele pe privat, o sa inteleaga...e una ca voi sa puteti vedea oricand poze cu d, si eu sa ma tot mandresc dar nu cred ca vreau sa l vada oricine peste tot.

haideti sa-mi spun si eu parerea despre PARANOIA unora de a nu fi expuse pozele:

credeti ca daca vreau sa va vad - nu o pot face? Imi fac user nou si ma dau drept mamica de noiembrie decembrie si tot aflu parola si intru si va vad pozele. Ia sa ne gandim cate fete s-au inscris la noi si nu au mai aparut de o gramada de timp. Cate din noi au aflat parola si pot modifica sterge pune alte magarii in mail si pozele noastre? Pot sa mi le si salvez si eventual sa spurc una din poze (asta am citit eu undeva pe forum ca au facut unele fete cu pozele altora - )

Parerea mea e ca e PARANOIA - fara suparare. Ori le pui - si deci sunt expuse - indiferent daca sunt sau nu publice, ori nu le mai pui deloc.

eu una imi las pozele pe net - astfel prietenii mei de departe - si familia - imi pot admira puiul si vedea progresele pe care le face, evolutia ei in timp. In scurtul timp in care ne vedem - abia apucam sa vb - dar mai sa ma apuc sa le arat filmulete si poze cu evolutia Karinei.

fiecare face ce crede si cum crede ca e mai bine pt puiul ei.
you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ptiiiii ca nu vazui ca e subiectul deja inchis. Sorry. Nu mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Mi-a fost dor de voi chiar daca voi nu ma stiti prea bine ca postez rar,dar asta se intampla datorita bebeului meu care este un plangacios.Voi va plangeti de mese multe pe zi??? Dar noi,care mancam ziua la un interval de 2 ore iar noaptea din ora in ora?Si cand aud mamicile ca se plang ca se trezesc bebeii de 2-3 ori pe noapte, DOAR!!!!!!
YAGMUR felicitari pt, LUCA crestinat,vazut poze,e un scumpic si e asa de cuminteeee!Si ce serios era alaturi de seful tau
DESIREE sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

subscriu...la ce a scris miro

aaa, si inca ceva...se pare ca nu ma veti uita usor pentru ca la orice .............. ma dati exemplu..

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
doar ca mi se pare ca e un pic prea expus puiul meu...si nu prea imi place...si sigur multe din voi, de ex cele cu pozele pe privat, o sa inteleaga...e una ca voi sa puteti vedea oricand poze cu d, si eu sa ma tot mandresc dar nu cred ca vreau sa l vada oricine peste tot.

haideti sa-mi spun si eu parerea despre PARANOIA unora de a nu fi expuse pozele:

credeti ca daca vreau sa va vad - nu o pot face? Imi fac user nou si ma dau drept mamica de noiembrie decembrie si tot aflu parola si intru si va vad pozele. Ia sa ne gandim cate fete s-au inscris la noi si nu au mai aparut de o gramada de timp. Cate din noi au aflat parola si pot modifica sterge pune alte magarii in mail si pozele noastre? Pot sa mi le si salvez si eventual sa spurc una din poze (asta am citit eu undeva pe forum ca au facut unele fete cu pozele altora - )

Parerea mea e ca e PARANOIA - fara suparare. Ori le pui - si deci sunt expuse - indiferent daca sunt sau nu publice, ori nu le mai pui deloc.

eu una imi las pozele pe net - astfel prietenii mei de departe - si familia - imi pot admira puiul si vedea progresele pe care le face, evolutia ei in timp. In scurtul timp in care ne vedem - abia apucam sa vb - dar mai sa ma apuc sa le arat filmulete si poze cu evolutia Karinei.

you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:

you all

subscriu intru totul,,

cat despre angi ea a facut cum s-a priceput mai bine noi am stat si ne-am uitat fara sa participam activ la constructia site-ului, asa ca, din bun simt, tin gura inchisa ! Dupa razboi, multi viteji se arata !

avea dreptate miro cand spunea ca vor iesi discutii ! Din pacate..din ce in ce mai des !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut mamicile de fulguleti! Stiu ca scriu rar dar asta e , nu am timp efectiv! O primavara frumoasa si La Multi Ani de 8 martie!
Eu nu sunt bine deloc. De simbata am temperatura 41 grade care cedeaza foarte greu dupa doze de soc iar in 2 ore revine aceeasi temperatura.Nu stiu ce e gripa sau o infectie puternica. Am inceput cu oscilococcinum si baraka si supozitoare pentru febra.Nu ceda deloc. Apoi am bagat nurofen sirop pt copii care doar la asta a scazut dar reapare din nou. Eu alaptez exclusiv.A fost un weekend cumplit : mie imi era foarte rau,iuly statea cu fata care nu era obisnuita cu el si ii era dor de mine. Eu eram lata in pat in sufragerie si ma duceam doar sa o alaptez cu masca la gura.A plins saracutza dupa mine foarte mult.Cind plingea de nu mai putea respira ma duceam mai mult tinindu-ma de pereti sa- i vorbesc din usa.Nu va doresc sa patiti asta: sa vrei sa-ti puiul in brate si sa nu ai cum; sa se lumineze la fata cind te vede si nu poti sa o pupi.A fost cumplit si este de fapt.Azi iuly a plecat totusi la servici pt. ca cineva tb sa cistige si bani.A plecat cu inima indoita pt. ca dimineata nici cu mama dozei de soc nu-mi scadea sub 41. Mi-a bagat o frectie cu carmol si un dus fierbinte apoi si mi-am mai revenit. Acum mi-e frica efectiv ca daca ma ia din nou febra ce fac?
Nu mai zic ca simbata a trebuit singura sa ma duc sa iau medicamentele desi ma tiram efectiv ca iuly sa stea cu fata.Cind nu mai puteam de febra mi-am sunat mama care e in alt oras sa vina sa aiba grija de mine: sa-mi faca un ceai o supa , a inventat tot felul de pretexte stupide ca sa nu vina. E cumplit sa fii singur. A fost o zi de cosmar simbata: eu nu ma pueam misca din pat, imi era foame, iuly era cu fata care nu sta singura deloc si care plingea dupa mine. Saracul era depasit de situatie :ba urla, ba facea caca pina in git , ba vomita.
Colac peste pupaza am primit un cadou foarte frumos de 8 martie chiar:rianna are dermatita atopica.

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput