Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata!!!
Ei, ce lux!Internet!!
Daphna, noi am schimbat laptele pentru ca baitelul meu David a refuzat sa mai bea Milumil. Ne-am dus la dr. si constatand ca nu sunt alte probleme de sanatate, doar un moft, a hotarat sa na treaca pe Topfer care e un lapte super bine tolerat de bebelusi... si asa a fost.In legatura cu ml, noua pediatra ne-a spus ca trebuie sa bea un bebe 150 ml/ kg corp. Mi se pare cam mult. La milumil nici vorba sa ajunga la performanta asta. Acum mananca bine, in jur de 800 ml pe zi, chiar spre 900 in zilele buna, dar si 700 in cele mai slabe. Pentru noi e record absolut, nefiind deloc fomisti.
Yagmur, se vede ca esti fericita, se simte, parca si mesajele tale transpira fericire. Ma bucur mult pentru voi, traiasca crestinul Luchitza!!!Am vazut si pozele!! Ce barbatel frumos e Luca, pacat ca n-am fetitza, as marita-o din fasha cu el! are asa trasaturi puternic masculine! Ce-ti mai trebuie mami?Uite ai deja un barbat in toata puterea cuvantului!Spune-i Dandusei sa se opreasca din petzit. Si cum a fascinat-o Luca pe tusa Otilia!! Da pe sefu' lui mami, nu mai vorbesc! cred ca o si asteapta o prima.
Panaa, ma bucur mult si pentru Ana care acum numai regurgiteaza, nu mai vomita. Asta da veste buna! Bravo si mamicii rabdatoare! Aaaa, deci asa determini tu fata sa rada, umbland in costumul Evei?! Asa e , ca intre fete se poarta, dar eu am ditamai barbatul in casa si .... mi-e rusine! ei, poate daca as fi sexi, fara sunculitze, vergeturi si alte asemenea minunatii, mi-as permite si eu... dar asa mi-e teama ca-l fac sa urleeeeee!
Donia,, am mai spus-o si imi sustin opinia: mesajele tale intotdeauna sunt extrem de educative, uite , de ex, acum am facut o excursie la gradina zoologica , " cu clasa" Si ce frumos ne-ai explicat tu despre fiecare animalutz, ei bine, recunosc poza aia cu sala de nasteri mi-a transmis fiori pe sira spinarii. iar pe tata gorila, tata tigru, tata leu, daca nu i-am recunoscut dupa semnele lor distinctive masculine mi-am dat seama ca sunt barbati pentru ca stateau unul mai tolanit decat altul si nu munceau nimic nimic. Pe gorila mama Samanta am vazut-o si iar m-am intristat,chiar m-am complexat, se vede clar: ALAPTEAZA SI EA!!!! Dar cei mai frumosi si mai frumosi mi s-au parut fara doar si poate puii de om si mama om!
Marani, referito la ml, noi socotim rezultatul final, asta pentru ca ne-au lamurit si pe noi fetele.
Asiza, pentru ca v-a fost dor de noi, David indrazneste - acum ca papa mai bine si e mai zdravan - sa-i intinda o mana ,asa barbateste, lui Denis si sa-l intrebe de sanatate. Hai sa-ti spun despre David: mananca la fel de bine, din fericire, dar vine el, nenea Vaccinul si strica tot. Acum sunt fascinata de puiul meu ca rade in hohote, Doamne ce dragutz e!!! Rade mai ales cand il iau asa in pieluca goala de pe masa de infasat sa-l duc la baitza, rade de se prapadeste, cu ochii inchisi si guritza maaare. toata ziua am in minte numai imaginea asta, cu puiul meu razand si are o voce asa cristalina, cea mai frumoasa! David e tot cuminte, tare cuminte... plange rar, si numai de foame sau de somn, sau de rasfatz cateodata ca doar e copil. Iesim mult in parc, am sta toata ziua,stam in casa doar cat mancam. Am parc fix in fata blocului, am gasit si o gasca de mamici dragutze si istete, si imi face bine si mie aerul curat. Suntem fericiti ca a venit primavara!!!

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cat mai doarme d, anti greatza(vezi kokorina) si anti suparare (vezi eu):
Pestisorul de aur prins in undita: " -- Zi-i, ma, sa nu mai pierdem vremea, cati bani vrei, ce marca de masina si cati centimetri de scula ti-ar trebui! ...va muma-n ..ur ca n-ati cere unu' o carte sau bilete la un teatru..."

roxanico... dar asa mi-e teama ca-l fac sa urleeeeee! naroada esti... si mie mi e o frica de vaccin...aoleu...brr...nici nu vreau sa ma mai gandesc...si sa vezi ce o sa ma simta...
d\onia si eu tot la aia cu sala de nasteri am cazut pe spate...de la titlu, evident...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

[red]Kokorina[red], te si vad cu cocul tau care nu mai sta centrat si jongland cu biberoanele. Ma bucur sa te aud! Bine ca sunteti sanatosi, tot citeam pe aici ca fetele plangeau la ceva postare de-a ta si ma ingrijoram, am pierdut niste capitole si nu stiam ce e , dar acum ca te aud sunt linistita! Pup harbujeii si pe tine cu mult, mult drag!!

David are trei luni

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by chris80

pai eu iau in calcul rezultatul final: 210 ml apa+ 7 lingurite=240 ml, ca a crescut masa, sau volumul, ce naiba e, si a ajuns la gradatia de 240 a biberonului

volumul... 1l=1dm cub...de unde =>ca nu poti sa spui cate grame sunt decat daca sti si densitatea...
hai ca nu stiu ce am azi, dar din gluma odata imi sare mustarul...imi tot amintesc de chestii care m au enervat si pe care nu le am spus la momentul lor... deci absolut nimic personal, chris, da?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

chiar nu era nimic de natura sa ma supere, pe cuvant de pionier, asa ca stai linistita. importanta era ideea, ca iau ca punct de reper rezultatul final, nu cifra initiala.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dianocica paperea mea e ca ai fost prea aspra cu Angy.Si nu cred ca e vre-un rost sa-ti retragi poza de pe site.

Propun sa supunem la vot retragerea celor 3 link-uri de pe site. Nici mie nu mi-a placut sa vad editia de vrancea acolo si bancul zilei si meteo - dar asta e - nu incurca pe nimeni - nu am zis nici eu nika.

Daca tot e sa avem puiutii la comun - haideti sa votam - raman doar pozele noastre si ale puilor - sau nu mai comenteaza nimeni vis-a-vis de ce apare in editie - in definitiv - nu e vina lui Angy de ce scriu ziarele.

Parerea mea - nu dati cu rosii.

you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! gata, m-am reparat, da' l-am stricat pe mihai... motanu' vad ca rezista pe baricade, dragu' lu' mama de pui voinic. bine ca ne-a dus capu' sa stam cu masca pe langa el, ca sigur racea si domnu' pisoi...
v-as povesti si eu mai multe, da'..n-am ce.. nu facuram nika de nika zilele astea. casa si iar casa, ma rog, ieri am iesit cam o ora ca inebuneam de tot daca nu, noroc ca a fost putin soare... azi iar e plin de nori, ma scoate din sarite vremea asta, nu mai vine naibii vara aia o data????...
ma rog, in general, am o stare de doi lei, cred ca e ceva post-raceala/pro-astenica, ceva de genu' asta, dar din ce-am citit din urma, vad ca se poarta :) sper sa treaca si asta..

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Dianocica, imi pare rau de cele intamplate.
Cand am pus eu link-ul acela pe site, erau poze mai vesele, de aceea am ales sa-l folosesc. Este pagina unui ziar local, si nu mi-am imaginat ca pot vedea asa ceva acolo. A fost o alegere proasta. Eu recunosc ca nu mai vazusem acea poza pana aseara, si am ramas si eu socata de ce am vazut. Probabil sub efectul socului, v-am invitat si pe voi sa o vedeti, negandindu-ma ce efect poate avea.
Voi scoate toate astfel de link-uri de pe site (il voi lasa doar pe cel de meteo - acesta sper ca foloseste).
Nu vreau ca aceasta greseala a mea sa modifice in alt fel site-ul de fulguleti. Este un site al nostru si fiecare fulguletz ar trebui sa se gaseasca acolo. D mic nu ar trebui in niciun caz sa lipseasca de acolo.
Inca o data, imi cer scuze celor pe care i-am suparat. A fost fara intentie.
Voi modifica site-ul pe geocities si ii voi trimite lui mayaione site-ul cu aceste modificari pt. a-l pune pe smi.ro.

Hai, maaah, spune-mi ca nu mai esti suparata pe mine

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4 luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor multumesc de incurajari...m-am documentat si eu pe net si vad ca nu e dracul kiar asa de negru, oricum daca va fi nevoie de interventie vin la Bucuresti ca aici e jale sunt doar 2 medici unul mai prost decat altul!
Yagmur Luca a fost super elegant in costum.
Ce e cu pozele pentru slideshow?!
Eu calculez cantitatea finala de lapte adica pun 120ml apa cu 4 cupe se fac 140ml lapte deci a baut 140ml lapte!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai fetelor, pace si prietenie!dianocica, nu mai fi suparata, imi dai senzatia de arici cu muuulti tzepi-hai ca nu e capat de lume articolul respectiv. angi a facut cumva, putem sau nu sa ne placa, dar lasa supararea, ca se transmite la mai mare minunea de copil! suntem inca in faza in care ne invartim si ne rasucim ca sa ne hotaram cum sa arate pagina bebeilor, tatonam, daca o varianta nu e in asentimentul tuturor sau daca sunt alte propuneri se pot face modificari, nu e nimic batut in cuie.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Ralumat, cum e David, a trecut infectia?Acum e baiet cuminte si mancacios?
Bebinuta, David doarme cu pijama cu talpite, picioruse, sau cum vrei sa-i zici. Problema e ca mereu se dezveleste, nu suporta deloc paturica, chiar daca doarme adanc, da de 2-3 ori din picioruse si la revedere paturica. Asta de cateva zile. Vad ca si Seba de Anateo face asa, dar ma gandesc ca raceste copilu', uff. Chris, nu pui tu, daca te rog frumos, o poza cu sacul vostru de dormit?? tre' sa achizitionez neaparat un saculetz pentru pui, unul care sa-i permita sa dea din picioruse la nesafarsit.
Desiree, LA MULTI ANI !!! Vin si eu la tort de ciocolata! Imi pare rau fetele care alapteaza nu au voie cioco, asa ca faceti loc!!!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi si din zilele trecute, pe care noi le-am ratat si regretam mult, mai ales absenta de la chefurile monstru! La multi ani, Dmic si Grigore!! !!

David are trei luni

poze David Mihai

Mergi la inceput