spitalul municipal

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anndreea spune:

Buna,
voi naste si eu in iunie cu dr. Constantinescu. Pana acum a fost ok si am inteles ca atunci cand este chemat vine la nastere, indiferent de ora. Este putin cam repezit din fire dar lumea zice ca e medic bun. Sper sa fie asa cum se zvoneste.
Daca a mai nascut cineva cu el sau daca stie cineva mai mult despre el va rog sa imi spuneti.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Anndreea sa stii ca eu am nascut cu doctorul Constantinescu anul trecut in aprilie prin cezariana.Dansul a hotarat asa pentru ca am luat foarte multe kg in sarcina (30) si aveam tensiunea foarte mare. acum operatia de abia se cunoaste.Intradevar este cam repezit ,nu prea sta la discutii lungi dar conteaza experienta si profesionalismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anndreea spune:

Multumesc Vikky pt raspuns. Am nimerit intamplator la dr. Constaninescu - era de garda cand am avut probleme cu sarcina si am ramas la el.
Am avut o hemoragie prin luna a doua si am crezut ca am avortat, am sunat-o pe doctorita Branescu din acelasi spital, la care mergeam pe atunci, mi-a zis sa ma duc la ea la spital, iar cand am ajuns, iesise din tura. M-a deranjat f tare ca nu mi-a zis macar pana la ce ora o gasesc, mai ales ca am fost, zic eu, mai mul decat atenta cu ea. Mobilul si-l inchisese si eram cam derutata ...
De cand sunt la dr. Constantinescu nu am mai avut probleme cu sarcina - bag in mine la vitamine si la medicamente de parca as avea 80 de ani.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

cu placere ,si sa ai parte de nastere usoara si un bebe sanatos.eu am fost pacienta dansului de la inceputul sarcinii.a doua luna m-a internat pentru ca vomitam mereu si nu mai puteam sa mananc nimic,apoi lunile urmatoaream avut iminenta de avort si datorita dansului am reusit sa duc sarcina pana in saptamana 39 cand a hotarat cezariana . operatia a decurs bine , parca a fost un vis,si dupa 3 zile am plecat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Si eu am nascut in iulie 2005, si voi naste din nou acolo, anul acesta tot in iulie. Personalul mi s-a parut amabil si fara sa astepte neaparat sa primeasca ceva. Eu am o problema insa cu politica idioata a spitalului, de a tine copiii flamanzi 3 zile, pe motiv ca incurajeaza alaptarea. Data trecuta n-am stiut de lucrul asta, drept pt care copilul mi-a urlat intruna de foame, pt ca eu n-aveam inca lapte, iar asitentele abia s-au milit sa-i dea de 2 ori niste glucoza cu lingurita. Asa ca anul asta imi iau lapte praf si biberoane sterilizate la mine, si nu cred ca cineva are cum sau de ce sa ma impiedice sa-i dau propriului meu copil lapte praf, daca asa doresc, ca doar o fac pe proprie rapundere si ma consider suficient de responsabila. N-are decat sa zbiere cat o vrea madam Culcer, care apropo, are un limbaj foarte nepoliticos cu mamicile, sau cel putin asa s-a intamplat cu mine, caci nu eram vezi doamne in stare de un lucru atat de simplu, cum ar fi sa tin copilul corect la piept, astfel incat acesta sa poata apuca sanul.

Mergi la inceput