intrebare despre sucuri

intrebare despre sucuri | Autor: SilviaPop

Link direct la acest mesaj

imi explica si mie cineva, va rog mult, ce implicatie au sucurile in dieta? mai precis, sucurile fara zahar. de exemplu cola sau pepsi ca restul care nu au zahar sunt din fructe si implicit au fructoza.
dar sa zicem DIET COLA. de ce nu am voie s-o beau in cura de slabire? ce importanta are cofeina? dar acidul carbonic, bulele de care fuge toata lumea si m-au innebunit cu apa plata cu lamaie?
eu pana nu aflu explicatia logica si o inteleg, nu pot pune in aplicare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu are zahar? Doar asta contine: apa, zahar si colorant!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bauturile light se fac cu indulcitori,gen aspartam care au o putere de indulcire mai mare ca a zaharului si mult mai putine calorii.mai sanatoase nu sunt in nici un caz,dar asta e alt topic deja .
Cola oricum ingrasa,fie si numai de la "bule".
Recunosc ca si mie imi place cola...e bautura mea preferata,sunt in stare sa beau numai colaMie insa nu-mi place aia light,mai bine beau mai putina,dar normala sau asta care a aparut recent,cu eticheta neagra,"zero". Aia e mai apropiata la gust ca cea normala.
Si in legatura cu slabitul,desi nu te ajuta,nici nu te impiedica radical.Eu am ´slabit 20 de kile band cola la discretie. Acum sunt intr-o faza mai sanatoasa,unde beau apa minerala..tot cu "bule" normal

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Din cite am observat, in majoritatea curelor de slabire se recomanda mincaruri cit mai naturale: multe fructe, salate, carne fiarta sau la gratar, etc. E normal sa fie la fel si cu ceea ce bem. Se zice ca apa cu lamiie curata intestinul daca e bauta dimineata pe stomacul gol (oare se poate spune la fel si despre Cola?) si deci e benefica pentru corpul nostru.

Nu stiu cit zahar este intr-un pahar de Cola insa stiu ca am vazut la tv o emisiune mai demult in care o nutritionista spunea ca o cutie de bautura carbogazoasa (ma refer la sucuri, nu si la bere, etc) contine echivalentul a 9 linguri de zahar.
Concluzia o poti trage si singura.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Bauturile gazoase trebuie excluse oricum din dieta,pina si apa minerala

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

parca Cola un farmacist a inventato incercind sa creeze ceva medikament pt stomac, cred. kiar asa rea o fi? eu dupa o operatie mi-au dat tot apa si ceai si suc de fructe, si vomitam tot. i-am spus la cumnata mea, care statea cu mine in spital, sa-mi cumpere o sticla de Cherry Coke, (o specialitate de cola pe piata maghiara), ca aia am simtit ca vreau. am baut juma de litru si dupa aia am fost ca noua, nici vorba de vomitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

am deviat de la subiect. PEPSI beau de cand ma stiu, si tot 40 kg am de vreo 12 ani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

pai si aici imi zice doctorul ca daca are fi-meu enterocolita sa-i dau cola si sticksuri si zau ca-i trece Si apa minerala carbogazoasa taie si greata,asta e si-gur!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mda, si eu tot cola (cu ness si lamaie) am baut imediat dupa operatii, de mi-am revenit din anestezie ca eram capie si mi-au trecut imediat si greturile.
Altceva nu puteam sa inghit, nici macar supa. Doar cola.
A, si nici sa fumez nu puteam: am tras un fum si am imediat.
Tot cu cola cu lamaie m-am dres.
Deic nu e chiar asa "neagra" cum se spune....

In plus, de vreo 10 ani beau in mod normal cam 2-3 lt. pe zi si tot 50 de kg am. Daca r ingrasa asa tare probabil s-ar fi simtit?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Elise
In plus, de vreo 10 ani beau in mod normal cam 2-3 lt. pe zi si tot 50 de kg am. Daca r ingrasa asa tare probabil s-ar fi simtit?!

Elise, 2-3 lt pe zi de? Cola sau lichide la gramada?
Sa nu-mi spui ca-s de cola ca ma duc sa ma culc chiar acum ca sa fiu sigur ca nu visez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mie imi place pepsi, insa de vreo 2 ani nu mai beau decat light si intr-adevar se vede o schimbare si la cantar.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput