intrebare despre sucuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

imi aduc aminte ca in vara aveam o diaree grozava, cu 3 zile inainte de examenul de liceenta, si eram obsedata ca voi rata examenul pt.. asa ca m-am dus la farmacie, si farmacista mi-a recomandat cu caldura pepsi rece si saratele, cica cu medicamentele nu se rezolva nimic, ca e o kestie virala, ca tot orasul are aceasi problema. si cu pepsi si saratele am reparat burtica si am luat liceenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ah, inca o chestie interesanta despre Cola pe care o uitasem si de care mi-a reamintit sotul. El a fost mare bautor de Cola, vreo 20 ani bea in fiecare zi asa cum beau eu apa. Alte lichide nu prea servea, alcool deloc, apa rar. Anul trecut, cind a facut operatia de eliminare a pietrei de la rinichi, doctorul i-a interzis sa mai consume aceasta bautura pe motiv ca odata ajunsa in organism si combinata cu calciul de acolo ajuta la formarea pietrelor. De atunci nu mai bea deloc.
Poate ca bauta cu masura si mai rar, Cola nu face rau insa litri intregi in fiecare zi nu cred ca e indicat....
Apa ar trebui sa fie bautura noastra de baza.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by NEM75

am deviat de la subiect. PEPSI beau de cand ma stiu, si tot 40 kg am de vreo 12 ani !!!

S-ar putea ca organismul tau sa aiba niste arderi puternice si orice ai manca sa nu te ingrasi. Ia zi, la stres slabesti? Eu la stres ma ingras, pentru ca am tendinta sa mananc mai mult. Asa ca numai Pepsi nu-mi mai trebuie.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Daca va uitati pe eticheta de Cola-light, inafara aspartamului si a altor indulcitori, mai contine si caramel, deci nu este chiar atat de light. Va spun eu care sunt o bautoare inraita de Cola-light, si in general de bauturi carbogazoase. Sucurile naturale nu pot sa le sufar. Asta e!

Acum insa nu beau decat apa (minim 2 litri pe zi) cu o lamaie stoarsa. Sa stiti ca ajuta la slabit. Atentie insa cele care aveti probleme cu stomacul, pentru ca lamaia provoaca aciditate, ca orice citrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

si totusi..mai la obiect. de ce nu e buna cola light in cura de slabire?
am mai googalit si am mai aflat una-alta dar tot am nevoie de completari.
de exemplu: cofeina stimuleaza functia hepatica si ajuta la depunerea grasimilor din mancarea ingerata. de aceea cofeina tb bauta pe stomacul gol. sau deloc... sau la 2-3 ore dupa ce am mancat ca sa nu-i dam ocazia grasimii sa se depuna.
bun..acum acidul: orice aliment acid sau care devine acid in stomac, prin fermentatie probabil, "spala" calciul din organism. de aici pericolul de osteoporoza. in procesul de "spalare" calciul ajunge in vezica si acolo exista pericolul sa se tranforme in pietricele.n-am mai intrat in detalii, cum se formeaza, etc dar e clar ca durerea de piatra la rinichi e cumplita! deci: acidul carbonic( bulele) acidul citric din cola, nu sunt bune. dar si lamaia contine acid. so..apa plata cu lamaie e cam acelasi lucru cu apa cu acid carbonic. si atunci de unde vine faza aia " clubul fotomodelelor care consuma apa plata cu lamaie"?
am impresia ca multe lucruri pe care le stiam sunt babesti si lipsite de fond. n-as vrea sa cad in capcana de a consuma lamaie sau ceaiuri in prostie daca ele fac la fel de mult rau ca sucurile. cel putin sa nu ma frustrez de o placere...
haideti sa gandim, sa punem cap la cap informatiile spre binele nostru. I need help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ia uitati cateva utilizari:
http://www.wackyuses.com/coke.html

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu.
Dadui o cautare si gasii: Ce se intampla in corpul tau dupa ce bei o Coca-Cola.
http://icehot.wordpress.com/2006/12/14/efecte-coca-cola/
Si am gasit si traducerea la informatia din linkul postat in mesajul anterior: http://siemprecontra.wordpress.com/2006/05/29/coke-kills/
Imi cer scuze daca am deviat un pic.
Dar, sa zic ca sunt on topic, eu stiu ca bauturile carbogazoase nu sunt recomandate in curele de slabire.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

din cate stiu eu, bauturile care contin cofeina influenteaza secretia de insulina...de aici rezulta ingrasarea.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

ciuf dupa ce m-am dus pe link-urile puse de tine, m-am luat singura de "ciuf" fiindca beau pepsi ca apa... pentru link-uri. super bune.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

nu fumez, nu beau alcool, nu fac sex. singurul meu viciu e PEPSI. toxic sau nu, nu il las.

Mergi la inceput