intrebare despre sucuri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Eu din cate am inteles, bauturile cu acid, nu neaparat ca te ingrasa ,dar impiedica slaitul (daca nu sunt light , eu cred ca ingrasa din cauza caloriilor).Acum explicatia ...pt a slabi , tre' sa consumam cat mai multa energie, energie pe care o luam in primul rand din alimente , daca aveam o alimentatie scazuta (pt ca suntem la dieta), organismul ajunge sa consume energie din corp (din suncutele noaste).Ehhh aceste bauturi dau foarteee multa energie organismului , astfel in cat , chiar daca tinem regim si papam mai nimic , organismul consuma energia din aceste basuturi carbogazoase,in loc sa treaca la treaba pe suncute.
Expilcatia asta am auzit-o la mai multi are s-au tot preumblat pe la tv ...si la nutritionista care le-a slabit pe Teo si Mihaela...dar a spus ca un pahar de pepsi sau copla pe zi , nu e bai ,doar ca trebuie sa fie light (adica macar sa nu aiba calorii , ca alea se si pun).Ea spunea ca atunci cand ai pofta de ceva dulce , e bine sa ai un pahar de suc light la indemana , ei o gura doua si iti omoara pofta ...decat sa ajungi la o prajitura.

Si eu pana sa ramaninsarcinata consumam cola normala si ma mentineam la kg care le aveam...nu stiu cum reusiam.Dar acum dupa ce am nascut si am ramas cu ceva ceva kg in plus, parca se pune si apa nu numai cola...asa ca beau light dar foarte rar (asta daca nu sunt intr-o perioada cand bag tot ce prind in mine)

Sper ca s-a inteles ce am vrut sa explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by NEM75

nu fumez, nu beau alcool, nu fac sex. singurul meu viciu e PEPSI. toxic sau nu, nu il las.

Aoleu, si sexul e viciu?!!!
Eu zic sa te lasi de Pepsi si sa faci sex. E mai sanatos.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Acum ma apuc.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu iti dau un singur motiv sa nu bei cola indiferent daca esti la dieta sau, indiferent daca te-ar ingrasa sau nu e ca strica smaltul dintilor. E alegerea ta daca tii la dantura sau nu. Ai putea la fel de bine sa bei otet direct din sticla sau suc de lamaie nediluat cu apa.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

mda, asta cu stimularea insulinei m-a convins. pt ca de la insulina dereglata apare pofta de mancare nestavilita. si cum sucuri fara cofeina si fara zahar nu stiu..o sa-mi fac un ceai. pt ca restul sucurilor care nu contin zahar sunt naturale, din fructe si deci contin fructoza..of of. si eu ce placere sa-mi ofer? daca stiti vo bauturica buna la gust si buna pt sanatate si dieta, nu tineti pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pepsi-ul a fost creat intial de un doctor pt. a imita pepsinogenul . Era folosit de pers. care aveau o secretie gastrica acida scazuta si avea nevoie de pepsinogen. De aici a ajuns Cola si Pepsi la noi.

Cola , pe langa celulita pe care o daruieste provoaca : litiaza renala , gastrita , ulcer , cancer gastric , halena , osteopenie , osteoporoza, carii , agreseaza gingiile , samd.

Sucurile "dietetice" nu au zahar , au in schimb alte substante , polioli(si ciocolata light are acelasi lucru) care e mai daunator decat zaharul.

Povestea asta cu " eu beau 5 l pe zi de 20 de ani si nu am nimic" e la fel de buna ca si cei care fumeaza 15 ani si nu au nimic , iar dupa 3 ii vezi la necrolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by XIO

Povestea asta cu " eu beau 5 l pe zi de 20 de ani si nu am nimic" e la fel de buna ca si cei care fumeaza 15 ani si nu au nimic , iar dupa 3 ii vezi la necrolog.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mamaaaaaaa XIO m-ai convins, la cate diagnostice ai pus acolo...gata de maine incerc sa nu mai beau. promit.
fiindca acum tocmai am baut un pahar de pepsi twist light

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Dupa cate stiu eu bauturile care contin cofeina sunt foarte periculoase ptr organism,ptr dantura...si sa nu mai vorbim ca iti da si o stare de agitatie.Sa incercati sa faceti un test...sa puneti o bucata de carne cruda intr un pahar cu coca cola si sa l lasati cateva ore si dupa sa vedeti rezultatul...

Delfinutza

Mergi la inceput