Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery...rubeola, rujeola sunt boli ale copilariei care e bine sa le faci in copilarie. Eu am facut boala cand eram adolescenta si am facut complicatii. "Edem glotic", laringean, ce determina obstructia mecanica partiala sau totala a cailor respiratorii superioare. Se instaleaza senzatia de sufocare, pacientul nu mai poate respira singur si in caz ca nu reactioneaza la gentamicina sau alte medicamente i se face o incizie la gat in care i se introduce un tub prin care sa poata respira."

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Silvi, imi pare rau a e totusi rujeola! Tree si asta, ,dar imi pare rau de bietul Alain ca s-a chinuit cu febra si nu vrea sa pape de la boala. Si eu am fost vacinata antirujeola cand eram mica si tot am facut boala, mi-a spus mama.
Mira, imi pare bine ca te mai vede omul scriind, desi cred ca esti prinsa pana peste cap cu cei mici si serviciul.
March si eu am avut dilema cu iubirea, vreo saptamana dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. Apoi mi-a trecut, cred ca pe motiv de greturi. MA gandesc si eu ca daca nu l-am fi putut iubi nu ne-ar fi dat Dumnezeu si al doile copil. Uite Mira si Tatiana care au fost cuminti au primit 3 (fetele care planificati sa va opriti la 1 bebe, nu va suparati pe mine, aici mai tine si de alegerea fiecaruia). Si eu mi-ash fi dorit 3. Dar asa.........poate vom adopta, cand or mai creste cei mici (eu tot imi fac iluzii ca de data asta e baiat).
Biana te conversei u Sabina? Frummmos.
Ursulina plimbare placuta prin Botanica.
Eu am mancarea pe foc (am o viteza la taiat, tocat, amestecat, ceva de groaza. Mi-e frica sa nu ma intrerup din motive nasoale asa ca e logic sa fiu rapida-tine calvarul mai putin) si fata la plimbare cu ta-su (record absolut! Sa fie prima data cand iese singur cu ea? Nuuuu! Cred ca e a doua oara.).
si un weekend minunat!

Bee 8+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu am culcat cupilul mic iar cel mare isi face lectiile...iar la 3 olaecam ac are spectacol la dansuri si de azi dimineta am calcat o gramada ca nu se hotareste ce imbraca...asta e

STEFAN va merge la mama asta seara ca avem program de rummy si relaxare....si al meu s a trezit la 8 a papat acum o banana si o para si un triunghi de branzica , iar la pranz spanac
SILVI imi para rau sa aud de bebe frumos ca i bolnav dar pe de o parte e bine sa faca bolile pt imunitate
MONICA e mortala fata ta....sugubeata as smotocio nitelus
ALINA pupici la frumos
GIOVA cam devreme cu plimbareala
ASTERYARO...

VA PUPACESC SI VB

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..a mea me se poate programa dar nu am folosit niciodata programarea ca doar sunt acasa si spal cand am chef. Cand nu nu spal si spal a doua zi
Alina...se pare ca ne-am pricopsit cu niste soti care cumpara tot ce e mai scumpLas` ca e bine si asha decat deloc Super dulce Ayan...ce creol e...
Moni..nici lui Dani nu ii place sa fie ud pe maini sau murdar. Cand i-am dat taitei cu branza sa ii manance cu mana sa vezi ce facea cu ei...numai ca nu se scutura de sila cand baga mana in ei.. Si Dani sta cu mana in gurintza si eu cred ca o sa ii iasa ceva masea jos dar inca nu ma trezeste noaptea. De o sapt doarme fara sa se trezeasca.
Gulia aia a iesit ca , nu merita munca si efortul sa faci asha ceva Acum sunt curioasa daca o sa si mananca.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu n-am facut oreionul.In rest pojar (rujeola),varicela si posibil si rubeola aia usoara,care rar se diagnosticheaza ,in afara de febra mare,absolot nimic,pana si petele se observa numai daca te uiti cu mare atentie,"le cauti cu lumanarea".
Mie mi-e groaza de oreion,am avut o colega de birou - a facut fetita ei si pe urma a facut si ea,a stat acasa vreo luna in concediu medical
Asa ca vorba Biancai,mai bine sa le faca de mici! Oricum nasoala faza sa faci vaccin contra rujeolei si dupa trei zile sa faci chiar rujeola O fi in cei 1% ???
Nu stiu de ce dar eu stiam ca rujeola se face de copiii de peste 2,5 ani.
Acum ce sa zic eu? Vad ca urmeaza si la noi - scrie in carnetul ala de la min.Sanatatii -ROR adica antirubeolic (a avut rubeola ) ,anti rujeolic si antiurlian (asta e oreionul,nu?).E obligatoriu de la stat asta?
Ca nu mai stiu pe unde e foaia unde mi-a scris pediatra ce si cum

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

BEE pai paote o fi baiat mai,cine ti-a zis ca e fata? La Daniela sigur e baiat
Si eu vreau si un baiat,dar cum ziceam,sa se mai calmeze husbandu' nitel.Sper sa nu fie prea tarziu peste vreo 2 ani,ca-s cam baba
COSMI Stefan a papat deja si de pranz? Diana cand se trezeste,ca azi si-*a facut program de WE
Cu spalatul eu am o Whirpool - nici scumpa nici ierftina ,dar are un program "scurt" ,de 1 ora jumate si pe ala bag la greu ca-s in criza de timp . Si cu ariel (sau oricare altul) + pentru pete Vanish si in general ies.Oricum sunt din ce in ce mai putine hainele cu pete,pe cum creste.In ultima luna nici n-am mai pus vanish deloc Eventual la bavete.
Vad ca o sa umplu pagina singura ,o mai las si pe GIOVA si trec la conta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Tastatura ea e pe moarte vazzz. Nu mai pot tasta deloc bine, papa litere.
Uffffff, gulii? LA noi in casa nu mananca nimeni asa ceva!
Moni, saraca Dienuta cu apa pe ea. Lasa nurofenul, panadolul sau ce-o mai fi, ca asa poti sa-i tot dai "calmante" pana la 3 ani cand ies toti dintii. Anei abia de cateva zile i-au spart incisivii laterali sus si de 2 luni nu doarme cum trebuie. Nu mai spun de incisivii centrali sus care au iesit la 5 luni dupa primii dinti de jos. Si agitata non stop. Si acum e cu mana pana in gat mereu, i-am tot pipait eu maselele, se itesc pe ici pe colo, dar nu-i dau nimic. Evident si Ana mea facu ochi la 7 si ceva. Soarta. Macar ea se culca mai devreme, pe la 9.30 (si se scoala de n ori pe noapte).
Astery, Razvanelului.
Cat despre scumpeturi sau nu, sotul meu e pe principiul sa nu aruncam banii pe scumpeturi care fac acelasi lucruri ca altele mai ieftine. Bine, nici sa nu fie ciurucuri. Masina de spalat e ideal sa spele bine , sa se strice rar si sa nu consume mult. Asta ma intereseaza. Ca de restul, ma descurc. Frigiderul, l-a luat barbatul meu pe criteriul: "MARE" Cat mai mare cat mai mare! Si lua o magaoaie de Arctic care sta la 2mm sub grinda. E bun si pe post de dulap. M-am ingrozit cand l-am vazut!

Mergi la inceput

Uite ca tot eu o umplu...BEE m-ai omorat,cum n-a fost pana acum singur cu ea la plimbare decat odata??? pai si taica-meu a fost singur cu ea,ar trebui sa il trimit si pe fratelo odata,da' nu stiu daca il pot convinge - ar putea iesi la agatat asa ce naiba!!
Am uitat sa va mai zic ca mi-a scris Anda (i-am povestit eu telenovelele din zona ) si sunt ok,dar e super ocupata la servici si tot fara net acasa.Mark e cuminte, e super la cresa in limba franceza,zice si el mama,tata,papa si Yodi Alearga prin parc si ii place mult seara cand ii citeste povesti
A! Apropo de aparatura,mobila si orice altceva.La noi eu ma ocup de asa ceva (cum sa cumpere ceva fara sa stiu euuuu? Nu concep asa ceva ).Ghitza cumpara singur doar alimentele si face piatza.Ca norocul ca mie nu-mi place deloc la astea Numai sa le consum (evident ca la astea cumpara toate noutatile si prostiile si ce e mai scump ,daca nu ii dau eu directive precise.Dar oricum cu directive sau fara tot se baga la cumparat tampenii,asa ca-s fericita ca se limiteaza la alimente )

Mergi la inceput

BEE ai dreptate si tu cu calmantele,dar cum sa o las sa o doara? Pai imi amintesc dupa ce mi-am scos ultima masea (de penultima cu puroiul nu mai zic ) ca m-a durut o saptamana dupa cu norofen forte cu tot ,de imi venea sa ma urc pe pereti si eram in ultimul hal de nervoasa!!! De obicei o vad cand e iritata rau si nu mai are stare si doar atunci ii dam Ca are perioade si cand e ok.Cand ma gandesc,ca la primii dinti n-a avut nimic,doar acum cu maseaua si la aia ultimii iesiti de sus a inceput sa fie nasol .

Mergi la inceput

Moni, Radu a luat frigiderul mamut chiar inainte sa ne cunoastem. Adica il lua miercuri, noi joi ne-am cunoscut si am vazut beleaua sambata cand i-a venit acasa. DAr acum e bun! Si e adevarat, cred ca acum n-ar lua nimic fara mine (din pacate de cele mai multe ori nici macar mancare, iar eu sunt jale cu mancarea. Imi fac curaj, stiu exact ce tb sa cumpar, ma tin de nas si intru intr-un supermarket unde ma duc stric la ce am nevoie.. SI chiar si asa, aseara am parasit incinta inainte sa ajunga Radu cu papica la casa. M-a recuperat de la aer).
Si sa va zic eu cum e cu economiile (vorba aia, te zgarcesti la taratze). Voia barbatul aspirator cu ciclon si filtre. SI am luat noi unul Ronson sau Robson sau cum o fi, dar m-ati inteles ca face parte din categoria Pavasonic sau Saanny (firma de "firma"). Nu va spun ca filtrele trebuiau spalate la fiacare folosire, ca avea nu-s ce sita de se infunda non stop in conditiile in care la noi in casa nu e cine stie ce de aspirat. Si cand ma duceam sa vad cum munceste barbatul cu aparatul respectiv (ales si cumparat cu manuta lui, desi eram si eu in zona), ce-mi vedeau ochii? Cred ca Radu mai avea putin si aspira de pe jos cu gura. Adica statea in 4 labe si freca de zici ca freca cu peria, doar doar o aspira si chestia aia ceva. Si inca tot nu ne-am luat unul nou, desi problema dureaza de ceva vreme!

Mergi la inceput