Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..eu as muri de foame daca mi-ar face sotul cumparaturile Numai prostii cumpara. In afara de paine si lapte cand uit eu mai nimic nu il las sa cumpere ca imi iau eu ce imi trebuie
Bine ca Ghitza iti face piatza...mie imi place sa fac orice fel de cumparatura
Bee si eu am tot Arctic de 2 m si ceva cred ( e combina defapt cu 3 sertare jos) si imi trebuie scaun sa ajung deasupraL-am luat anul trecut in vara si sunt f multumita de el. Cel dinainte era tot Arctic si l-am cumparat dupa nunta dar deja era cam uzat saracu si nu mai racea asha bine.
Dani nu mi-a mancat gulia, a mancat cam 100 supa. I-am desfacut o mancare Nesttle si nici aia nu a vrut sa o manance decat cu maimutzareli si mi-a mancat cam un sfert de borcan de 200. Cred ca de la sumetrolim nu mananca. Mai am sa ii dau pana duminica seara si sper sa isi revina cu mancatul.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE asta cam asa e ... Noi am avut intai (in 1994) unul mostenire de familie (1900 toamna ) d-ala romanesc la care i-am schimbat motorul (f.ieftin) si a mers bine cativa ani pana s-a facut pilaf furtunul. Pe urma am luat unul micutz Samsung.Micutz da' puternic rau frate! Si inca face fatza.Chiar daca aspira cantitati industriale de par de matze (am avut 5 la socru). Si acum face fatza si la noi,si la socru (il baga Ghitza in plasa si se duce cu el la munca ) si in aprtament la frate-meu,ca el inca nu si-a luat. Deci mic da' voinic! Si a fost 2 mil acum vreo 5 ani parca.
Frigider eu am luat un Arctic mijlociu (1,80 m) si asta dupa ce am asteptat ani de zile doar doar se strica Articul mostenitre de familie Pana la urma i-am venit de hac acum doi ani,cand a explodat sticla cu must in el,de a rupt rafturile de plastic si doar asa am scapat de el

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Apropo de faza cu "mostenire de familie"... Parintii lui husband s-au despartit cand avea cateva luni si s-au recasatorit fiecare ,dar n-au mai avut niciunul alti copii.El a ramas la tata,iar maica-sa de la Oradea a murit inainte cu un an de a ne casatori noi. Fratii mamei l-au chemat sa ia tot din apartament,ca apartamentul l-a luat o matusa,l-a cumparat ea de la stat. Deci mobila,covoare,aparatura,lenjerie de pat,oale ,farfurii, etc. lucruri faine,desi cam uzate unele. Ne-au prins bine la inceput.Am trimis si la tzara in prostie ce nu imi trebuia Ca sa nu zic cate am trimis cand a murit socrela vitrega

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Bee...fain aspirator ati luat. Eu la electrocasnice sunt de principiul " sa fie de firma" ca nu se strica asha repede si sunt si mai bune. Mai scumpe dar mai bune.
Apropo de aspirator, cadou de nunta am primit un aspirator. Era mare, cilindric cumva, romanesc...nu mai vazusem asha ceva. Cand sa il ansamblez sa aspir eu am vazut o gaurica deasupra si acolo am bagat furtunul. Sa ma fi vazut cu fugeam prin casa sa prind scamele ca toate fugeau. Inca nervoasa o sun pe soacra-mea si ii spun ca am primit un aspirator ca ca nu trage scamele ci le imprastie. Vine asta la mine si cand vede unde am bagat furtunul incepe sa rada. Eu il bagasem pe unde trebuia sa iasa aerul deaia imi imprastia mie scamele.
Ce vreti si voi...aveam 19 ani si nu prea vazusem aspiratoare ca acasa mai mult sora-mea aspira

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Gata,s-a trezit Diana si imi cere "papa" Am pus ciorba de perisoare la incalzit,numai bine mancam toti trei
e toata creatza,cu zulufi la spate,de cum a transpirat,are o freza Gen actorul ala de comedie din "Sunt timid ,dar ma tratez" ,cum il chema? ... Pierre Richard ... mi-a zis Ghitza
cinefilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA nuuu stef n a papat de pranz la 2 papa dar iti spuneam c o sa pape spanaccand am citit faza cu mustul mi am dat seama ca printesa seamna cu mamii sugubeata
de frigider am unul beko mareeeeeeeeee mare dar cel mai mult m a atras la el ca are un recipient din care curge apa receeste super necazul a fost ca n am gasit argintiu

aspiratorul e ok dar a venit matusa sotului cu unul care costa vreo 2 600 euroi ...imi scpa firma cand mi a zis cat costa mi a venit rau dar cand am vazut ce face .....daca ati stii fetelor ce a iesit din patul meu care i noumi s a facut parul maciuca ...dar tot n as da atatia bani ...

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Moni...zulufiPofta buna la ciorba de perisoare. E buna.
Eu mi-am culcat mandrul chiar dupa ce a terminat de mancat (ce nu a prea mancat ) Dupa ce mananca, il iau din scaun si il duc direct la nani. Nu face scandal ca nu vrea sa doarma...daca il las jos ii sare somnul.
E soare si frumos la noi si vroiam sa merg azi la gradina zoologica. Sa vad cand imi vine sotul acasa ca e plecat la tzara la bunica lui.
Ati fost cu copii la gradina zoologica? Le-au placut? Noi am fost in toamna ultima oara cand Dani nu pricepea mare lucru.

Craciun 2006

Mergi la inceput

cum mama naibii se numeste am aspiratorul ala ac am un lapsus ....si daca n am facut glume 1 saptamana pe seama lui

Mergi la inceput

RAINBOW

Mergi la inceput

Gata papa!Dar a bagat si 2 bucati din alea de piept de pui,ca sparta.Si evident suc la final.Ce imi cere, aia ii dau
BIANCA in Arad nu e gradina zoologica,dar o sa o duc cand mergem la Oradea,sper sa apucam intr-un We,cand mergem la neamuri.Cred ca o sa ii placa,pentru ca de exemplu ieri abia a smuls-o mami de la ... gaini! A fost la casa de langa blocul lor,in spate la gard cu ea Am fost si eu inca odata aseara (practic m-a tras ea incolo!) dar deja gainile ...se culcasera ,ca nu degeaba-s gaini Si matzele si cainii din zona sunt printre preferatii ei,asa ca in mod sigur o fi incantata.Numai sa nu zica si ea cum am facut eu,la Gradina Zoologica din Craiova,am zis "mami puuu ce pute upuuu" (adica lupu' )
COSMI ala da aspirator,dar de banii aia mai bine iau periodic un pat nou

Mergi la inceput