Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai da' unde disparurati toate asa? La zoo?
Aici e frigutz azi si bate si vantu,deci program de stat in casa! Dia e dincolo ( la frate-meu ) cu Ghitza,ca nu mai avea stare.Acum a telefonat mami ca vine ea sa mai stea cu ea vrteo ora jumate.Dupa aia numai bine o punem iar la nani,ca a dormit doar o ora.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hallllloooooo
Am papat si noi, eu carnita de purcel prajita cu piure de cartofi si porumb si Ioana pilaf cu piept de pui fript si ceva piure de la mine. Acum ascultam muzica si as bea ceva suc dar mi-e lene sa fac! Macar niste ceai cu gheata daca mi-ar face cineva!
Sa va povestesc o faza haioasa de aseara.
Am pus in cadita apa, o dezbrac pe Ioana iar ea baga o mana in apa ca si cum ar incerca-o sa vada daca-i potrivita rece/cald, atunci eu o intreb "e buna mama apa"??? La care ea baga mana in gura si face mmmmmmmm.
Sunt pe aici, mai citesc si eu din urma....

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Eu am patit intr-o seara saptamana trecuta ceva foarte ciudat cu ea!Am bagat-o in caditza (caditza era pusa in vana ca de obicei)si dupa ce a stat cateva secunde in apa,in funduletz,s-a ridicat brusc in picioare urland si a incercat sa se catzere sa iasa afara din vana M-am speriat rau,am crezut ca era apa prea calda,dar nu era,nici vorba! Am scos-o,am calmat-o un pic si am bagat-o din nou si ... aceeasi faza Nu stiu nici azi ce-o mai fi fost si asta Ca era terminata dupa baitza!
A mai patit careva asa? Ea numai cand am bagat-o mai demult prima data singura in vana mare a facut asa,dar atunci s-a speriat de la puhoiul de spuma,am pus un pic de ceva spumant pentru copii si s-a facut cat un munte Acum nu vad logica

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Cum naiba sa cumpere sotul meu electrocasnice fara stirea mea!! Nici prin cap nu-i trece si dealtfel pe el nici nu prea il intereseaza, doar ia nota ca a mai aparut ceva prin casa. la piata nu se duce niciodata fara mine ca si daca s-a dus n-am fost multumita si mai nou si cand imi face cadouri ma intreaba ce vreau ca n-o prea nimereste, spre exemplu si mie imi place Rush de la Gucci iar el mi-a cumparat 2-ul, eu nespecificandu-i asa ca....aaaa imi cumpara flori fara sa ma intrebe
Silvi bine macar ca a trecut si va urez sa-si revina cat mai repede! Pupicei lui Alain si sa-i revina pofta de mancare cat mai repede.
Astery pupici lui razvanel, ma bucur si pentru voi ca ati terminat tratamentul.
Moni nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata. Eu nu i-am dat nurofen sau panadol niciodata pe post de calmant, i-am dat numai cand a avut febra sau racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni sa nu o fi usturat funduletul! Eu doar in cazuri din astea patesc asa cu Ana.
Offf abia am culcat acum o minune mica si miraita! Nu a mancat nimic in afara de lapte si de culcat sa se culce abia la 4, dupa ce ca s-a sculat la 7 si ceva? Nu prea face ea faze din astea. Acum imi lipseste sa se scoale la 7 si sa se culce la miezul noptii si gata programul. MA bag si eu langa ea, ca cine stie ce ma mai asteapta pe ziua de azi!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE sa stii ca si eu la asta m-am gandit,ca era cam rosie la funduletz.Poate ca si la apa aia doar caldutza sa o fi usturat
DANIELO eu cu farmacia fac cu nervii cu Ghitza.Ca de cate ori trebuie sa ia ceva dupa indicatiile mele,vine cu altceva bagat pe gat de vanzatoarele alea
Pana la urma s-a dus mami cu ea un pic afara,dar cred ca va sta mai mult in magazin la ei cu ea.

Mergi la inceput

Bee somn usor. te cred si eu ca esti obosita dupa ce ai facut atata mancarica.
Moni si a noi vremea este urata, asa ca tot in casa stam. Pe la 5 trimit si eu mandra la culcare. Am incercat si eu de cateva ori sa-l trimit pe Robert la piata si ii faceam si lista si spre exemplu scrian paine french toast si daca nu gasea din aia nu lua de nici un fel!!! Deci pe el nu-l imbarliga vanzatoarele.

Mergi la inceput

Cosmi suuuper aspiratorul ala!!!
Nici eu n-as da atatia bani pe el, dar filtreaza aerul, aspira, spala, usuca gresia, covoarele in acelasi timp. Canapelele, saltelele le face ca noi, extrage si ultimii acarieni de prin ele!!! FACE O GRAMADA DE LUCRURI!!!!
Eu am frigider Indesit, tot de 2 m inaltime si de 1m latime. masina este mai de drum lung (Gorenje), asta-i cumparata cam de mult ar mai trebui cumparata una.
Duc pisica la culcare ca face urat!! Nu ne mai intelegem! haleste hartii, linge CD-uri...

Mergi la inceput

somnoroaselor...
ma duc si eu la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Hello hello
Noi tocmai am venit de afara. Sotul adoarme maimuta. Ieri dupa o plimbare din asta in care vreo ora a alergat, a dormit 3 ore. Azi nu-l mai las atit, ca iar se culca la 11 noaptea.
Mucenicii arata cam asa
http://s160.photobucket.com/albums/t164/oachi_79/?action=view¤t=IMG_3808.jpg
Astia sunt inainte de a fi bagati la cuptor. Este aluat de cozonac.
Revin. Ma duc sa fac o pizza.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput