Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La noi ciuciu mucenici,dar mi-a adus mami niste cornuri cu nuca si cu branza dulce si le-am topit deja pe toate (m-a ajutat partial si Diana)
Deja s-au intros de la plimbare si s-a si culcat Diana.Mai nou,cand ii e somn se pune singura in bouncerul ala - lual-ar naiba,ca in altceva nu vrea sa adoarma,nu stiu ce ma fac
Cata tu cu polly,io cu bouncerul
Cand am mers in vara la Moneasa l-am carat cu noi.Doar nu-l duc si vara asta
GIOVA ce fain ca Marco adoarme pe unde apuca

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

yuuuuuhuuuuuu!!!
Bine aratau si mucenicii tai Oano! cam asa ii facem si noi si in interior au o tona de nuca, sunt suuuper buni.
Ia fa-i o poza Moni in bouncer. ma mir ca mai incape in ala!!!

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Nu am aparatul acum,dar e fix cat el de lunga Chiar asa,ar ttrebui sa il masor ca sa vad cati cm mai are

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bine ca-i slabuta ca si astea rezista pana la nu stiu cate kg.
Ioana isi toarna apa pe masa si apoi o linge de acolo. I-am luat cana si a venit langa mine si s-a bagat in sertar...nu stiu ce-i de preferat s-o las sa faca, daca o scot din sertar oare ce o mai gasi de facut??
Eu am fost harnica, in loc sa dorm m-am dus si am lustruit baia si acum am o durere de sold mama mama!!

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Danielooo lustruit baia? Lasa pe altii acum!
Eu n-am mai servit demult asa ceva,ultima oara s-a ocupat mami Cel mult chiuveta si wc,asa mai de urgenta

Din ce am vazut la ofertele pe net,e maximum 9-12 kg,deci inca ne incadram .Da' poa' si sa-l rupa de tot deja,ca e cam descentrat oricum.E un chicco ,la mana a saptea cred Ca mi l-a dat asta vara o prietena care l-a primit si ea second

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello mamici,

Eu am reusit sa ma imbolnavesc, stau cu nurofen, vitamina C si ceaiuri cu lamaie Nici nu stiu ce sa fac sa nu ia si Angelo de la mine Pe 13 este programat la vaccin dar o sa aman cu o luna ca sa fiu sigura ca va fi sanatos.Acum este afara cu Giorgos, s-au dus la Wallmart sa cumpere niste body-uri cu maneca scurta, am luat ieri 86-92 doar un pachet cu 3 buc. si acasa am vazut ca-i vin bine M-am scos: 3 body = 3 € Sa vedem cate cumpara si Giorgos. Azi a venit socrosenia sa aduca cumparaturile
Oachi au iesit buni mucenicii? S-au copt?
Bee si March vad ca va luptati cu greturile Oare Denisa are ?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

salutare si de la noi!
Monica sigur n-a facut rubeola Dia, doamne fereste ca aceea e si mai grava decat rujeola. Ma gandesc ca poate i-a intrat sapun Dianei in ochisori la baita sau a necajit-o ceva iar acum cand isi aminteste face urat, nu stiu ce sa zic.
Daniela, mai incet si tu cu cuaratenia in baie, inspecial cu folositul substantelor chimice, eu nu prea am folosit cand eram gravi ca ma certa Jean-Paul.
Cristina, asa m-am gandit si eu ca trebuia sa fin noi aia sub 1% dar eu ma bucur ca nu fost si mai rau asa sunt eu intotdeauna.Va pupicim, ma bucur ca ati mai dat pe Dc.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

MARAKI SUPER! Eu chiar am cautat body prin zona,dar aveau doar de 6 luni de calitate,in rest niste labartazaturi si erau si prea mari.Si nu mai am decat vreo 3-4 care ii sunt bune
Diana s-a trezit si deja a si papat cremvusti si branza topita.I-a intins Ghitza o felie de branza telemea si i-a impins mana cu o asa scarba pe fatza ca m-a bufnit rasul Deja se pare ca are preferintze,de fapt vazuse ea altceva pe masa ,ca doar mai demult a papat telemea.

Mergi la inceput

SILVI cred ca o confunzi,cum sa fie rubeola grava,uite - ti-am pus-o pe mess ca handicapatii astia zic ca-i reclama mascata
Doar gravidele trebuie sa se fereasca de ea!

Imi vine sa capiez cu fata asta,acum mai nou se catzara pe caruciorul de papusi ca sa se urce mai stiu eu unde Tocmai a aterizat pe burta
Da' ca sa o si laud,ieri cand a intrebat-o frate-meu cum face catzelul i-a zis cat se poate de clar "HAM" Si mie nu-mi zicea pana acum,ultima oara cand am intebat-o acum vreo 2 saptamani mi-a adus carticica si mi-a aratat lupul Dar de cand i-a zis lui Cristi,vad ca imi zice si mie Acum incerc sa o invat cum face pisica,dar nu vrea deloc.Mai demult scotea un fel de "maau",acum nu.Poate ar trebui sa il chem iar pe fratelo
Si ieri la mami la bloc le-a aratat unor tanti mai babete tot,incluisiv putza Si pe strada face "pa" si la cei ce trec pe langa ea,daca ii place ei mutra lor,de obicei la tineret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni se poate, nu stiu ce sa zic, mie mi-a zis dr ca bine ca nu e rubeola.Nu stiu de ce.
Va multumesc tuturor pentru ganduri, ati fost foarte dragute.
Ursulino am uitat sa iti raspun ca am scris in graba ca mi se termina papita.Hematoamele sunt de la eruptia entara pentru ca e vascularizata zona.
Cristina sanatate multa si puiutului tau.cred ca dupa ce le ias maselutele nu ii mai dor cel putin la Alain asa a fost.
Vad ca ati vb de masinile de spalat, eu am Indesit Slim si sunt tare incantatata de ea, spala f bine, am si optiune antisofonare si un program scurt de numai 30 min pe care il folosesc destul de des.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput