Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
asteryaro spune:
Silvi mami, dupa maselute stii ce urmeaza? CANINII!!! Asa ca al meu copil va defila in continuare cu cele doua gagicute: Chamomilla si Belladonna. Noroc cu ele. Da' si cu el, ca-i fidel, mititelul, si nu se dezice. Seamana cu tat'su
.
Daniela, lasa smotrul mami. Odihna multa cat incape, sau cel mult ceva asa moderat, ca uite acum ai dureri si nu poti sa iei nimic. Te mangaie fetita si trece. Pupam burtica.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Giova spune:
gata am venit si noi.
am fugit la Selgros ca numai acolo am gasit Raid pt. tantari, de bagat in priza, dintr-ala lichid ca si deo de camera. cica tine 60 zile, sa vedem. Aseara la Real era aparat nu erau pastile. aici la Selgros sunt pastile, dar nu e aparat. ca la prosti.
Am fost la Billa, ciu-ciu tenisi.
Astery please zi-mi cum se programeaza??????
Maraki insanatosire grabnica.
Bianca asa e nu ne serveste sa o programam cand suntem acasa, dar cand incepem munca? Ce fain ar fi sa fie spalate hainele cand ne trezim, sau pe cand ne intoarcem de la munca.
March super haioasa Ioana cu apa.
Eu am frigi enormmmm Ariston no frost, masina de spalat ariston, restul din bucatarie Franke. mai trebuie sa luam hota, tot Franke, dar nu stiou cand ajungem acolo.
Nici la noi nu a fost vreme de plimbat pe-afara, asa ca prin magazine, dar nu am gasit nimic. Ba da...haine misto si papuci x mine, dar ma abtin, pana mai slabesc si pana muncesc ca sa castig mai mult......
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
asteryaro spune:
Gio, deschide messul, mami.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Biancas spune:

Am ajuns si eu la calc. Azi in loc de zoo am servit plimbare cu masina 120 km la bunica sotului ca el dragutzu si-a uitat cheile acolo si a trebuit sa mearga dupa ele .
Degeaba i-am spus ca ii dau cheile mele si de la masina si de la casa numai sa mergem la zoo dar el nu si nu ca ii trebuie maine la lucru pt dulap
Asha ca ne-am plimbat cu masina
. Am venit apoi prin centru, am fost la McDonalds, Sandra a mancat Happy Meal iar Dani s-a dat pe calutz dinala ce canta si se misca. Tare mult i-a placut
. Si cam atat. La capitolul mancare stam foarte prost, nu vrea sa manance mai nimic. Sper sa treaca repede efectul sumetrolimului.
March...pai ce sa fac daca am ajuns acasa si m-am trezit cu masina de spalat? Nici mie nu imi place sa primesc asha ceva ca si cadouri dar ce sa fac...cadoul e cadou si nu se comenteza ca altfel nu mai pup veci purerea
Moni ia fa o poza sa vad unde adoarme Diana...ciudat...cand se trezeste si se vede in patutz nu face scandal? Nu vrea in bouncer? Ieri nu mi-ai rezolvat probleme aia
Maraki..ieftine body-urile..sa le purtati sanaosi. Eu am deocamdata, vreo 10 ii vor fi bune si in vara daca nu creste pana atunci vreo 10 cm
Oachi multumesc de poza
..arata tare bine, doar ca..eu nu mananc cozonac...
Nu mi-a placut niciodata. In special nu imi place cel cu nuca sau rahat
Poate or fi buni astia...dar cozonacul nu e de mine...
Giova..pai nu ai gasit pastile draga ca astia nu s-au aprovizionat inca pt sezon...Numai la voi sunt tantzari in martie
In vara o sa gasesti sigur![]()
Oachi...daca tot esti experta in aluaturi da-mi o reteta de aluat de gogosi 
Bee...ti-am scris PM nu l-ai vazut? Vreau reteta de lassagna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
"""Un pusti intra in farmacie si intreaba:
- Aveti prezervative?
- In primul rānd, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu
sunt
pentru copii si in al doilea rānd sa-i spui tatalui tau sa vina singur
sa si
le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
La care pustiul raspunde:
- In primul rānd prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva
copiilor, iar in al doilea rānd nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca
sunt
pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea
inca."""

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Bianca asa o fi. deci va plimbarati azi, misto!!!
Noi am facut baita, acum e la somnic.
si noapte buna la toate mamicile si spiridusii.
pe maine!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Noapte buna si de la mine..
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Am gasit ceva fain in calc...sunt mai vechi dar poate nu le-ati vazut
http://s104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/Filme/?action=view¤t=ochelari.flv
http://s104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/Filme/?action=view¤t=video_381scarpinici.flv
P.S. Primul la Silvi ii placea cu sigurantza
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
oachi_79 spune:
Buna seara 
Bianca din pacate nu stiu nici o reteta de gogosi. Daca afli vreau si eu. Mucenicii sunt din aluat de cozonac simplu.
Am vazut ca ati vorbit de elctrocasnice. Eu am frigider Zanussi (as fi vrut eu mai mare dar nu mai erau fonduri
), masina de spalat indesit si aspirator Philips.
Pot sa va zic ca au iesit 
mucenicii, Razvan haleste la greu.
Vreau si eu 3 body-uri cu 3 euro 

Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
monica70 spune:
Noapte buna si de la mine.
Diana a adormit tare greu in seara asta,abia pe la 23,30 poate si pantru ca a dormit de la 17 la 19... Sper a nu se mai trezeasca macar la noapte.De exemplu joi noaptea a dormit tun,azinoapte in schimb s-a trezit de vreo doua ori ... Total aiurea ...
GIOVA aci inca n-au aparut tzantzarii,da' nu mai au mult si vin ![]()
Trebuia sa ii explici Biancai
ca Timisoara e construita pe o fosta mlastina,de aia sunt atat de multi tzantzari in zona.In Arad sunt in special pe malul Muresului sau ... in subsolurile inundate ale unor blocuri.Si cu stropit cu tot - acolo raman
pana nu se rezolva focarele astea.
Bianca aseara era fratelo pe net - o fi inchis messul,urgent sa nu-l deranjeze la pocher 
Merg si eu la nani,ca parca vad ca la 7 e iar sus Diana 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"