Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Silvi ... lasa-ma ca ma sperii!

Fetelor ati fost mortale.
Moni si tu te editezi?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineatza...
Am avut o noapte linistita, Dani in sfarsit s-a trezit la ora 8.
Maraki..multa santate, sa iti treaca repede si sa nu ia Angelo.
Bumbita pe unde umblii? Cum merg afacerile?
Ingrid, cum e Diana?
Alina, ai luat pauza de Dc?
Loren, cum mai esti?
Ursu..ce mesaje scurte bagi draga
Sandra mea e mucoasa rau, de 8 martie s-a imbracat cam subtire si se pare ca a fost cam devreme dezbracarea asta, dar ei i-a trebuit sa mearga cu fusta si in bluza transparenta afara. Dani e pe sumetrolim inca azi asha ca sper ca e cat de cat protejat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Maraki, sanatate, imi pare rau ca ai racit.
Razvanel, felicitari pt maselute!
Silvi, sa se faca repede bine Alain
Bianca, n-am luat pauza de dc, doar ca Ayan nu prea mai sta intr-un loc si trebuie sa ma tin dupa el, ieri am fost si plecati si am si multe de facut in casa.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata! Bianca, Alina
Noi raportam 4 maselute plesnite o data. Deja una e bine iesita. Oricum, toata ziua e cu degetelul in gura.
La noi e frumos afara. Sigur stam si azi o groaza afara.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

OACHI pentru maselute ...bun bebeu ai
ALINA pupici la frumos
CATA cum iti este?

eu fac de papa ptr trupa ...ptr cei mari ca piticul e inca la mama ...adevarul ca simteam nevoia de nitica relaxare am avut musafiri si a fost ok
BIANCA s a descurcat super la spectacol ...o as pun poze mai incolo

mama s a dus cu STEFAN sa l impartaseasca ...ma bucur ca eu nu pot dimineta
va pup si vb

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza! Am dormit bine de data asta si s-a si trezit Diana la 8,30 ,tot e ceva!
Diana n-a vrut laptic si cand sa manance piureul de fructe ... a vazut ca faceam paine cu ou si circ fara bani,voia numai d-aia,a papat-o si cam calda ca nu mai avea rabdare
ACum ne-am intors in camera,mi-a adus Ghitza niste cornuri cu branza si ghiciti cine le voia si p-alea Acum le rumega si rasfoieste pe reviste cu bebei Piureul de fructe ... mai incolo,ce sa facem?
OACHI felicitari pentru maselutze!
MARAKI,CATA cum va simtiti?
BIANCA bine ca ne-ai amintit de MIRELA ,sper sa fie ok cu operatia! O fi in spital?
Si aici e soare astazi,asa ca si azi va fi zi de plimbare,cel putin pentru Diana.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineata!
Raportam si noi si ultimii canini aparuti cine stie cand...deci total 8 dinti si 4 canini.
In rest toate bune.
Sanantate puilor bolnaviori.
A si in legatura cu cd urile Baby Einstein cine la vrea sa ma contacteze pe mess si fiti fara grija in nici un caz nu le-as vinde( la cata ipocrizie am vazut pe topicul asta nici nu m-a mirat afirmatia ).

Mergi la inceput

La noi e soare cu dinti deocamdata .
Oachi...fain ca deja ati scapat de 4 maselutze. Pe noi de acum ne asteapta greul
Alina, spor la lucru.
Moni..plimbare placuta...(fa poza cu bouncerul ala)
Dani a baut 180 lapte de dimineata si acum am mancat cu Sandra ou moale si el nimic. Asta e la regim La amiaza o sa ii dau doar supa ca si asha nu mananca bine.
A reusit sa sufle in fluier si e foarte incantat de asta
Ceva deosebit
P.S. Pune-ti pe full size ca se vede mai bine. E superb.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Irina despre ce ipocrizie vorbesti? Daca tot ai scos pasarica pe gura da-i drumul pana la capat. Despre ce CD vorbesti?

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Neata si de la noi.
Aici e un soareeeeee, da' asa a fost si ieri, si... tzeapa, ca a fost cam frig, ca atare pe mine m-a incercat o raceala aseara, dar am capacit-o cu Humex raceala si gripa si azi sunt ca noua!
Bianca, fiindca Irina este FBI n-o sa-ti spuna in veci care-i treaba cu ipocrizia.
Pupicei burticutelor cu bebici!
O zi frumoasa tuturor!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput