Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

neata
Irino ce ai fata???
Esti ofticata ca a facut Steaua egal cu Farul??

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum m-am uitat in gura Dianei (cu chiu cu vai )si sus,in afara de cei patru din fatza ,are cate un spatiu liber si apoi se vede cate un varf iesit si in stanga si in dreapta ... or fi masele sau caninii cei vestiti???
Si jos se mai vede si in partea cealalta ca iese o masea,una e deja iesita in dreapta!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Ia uite ce de dinti si masele prin zona. La Ioana pauza deocamdata.
Moni si Ioana a bagat cam 1/2 felie de paine cu ou si 1/2 mar ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

March, Astery...
IPOCRIT,(A) (Persoana;) care se arata altfel de cum este; (om) prefacut, fatarnic. 2. Adj. (Despre manifestarile oamenilor, fizionomie etc.) Care tradeaza;, arata ipocrizie,
fatarnic, mincinos, perfid, prefacut, siret, viclean

Fara sa cunosti intradevar o pers nush cum poti afirma ca e impocrit(a).

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

DANIELO pai ma gandeam eu ca or fi ceva,la cum a stat zilele astea cu mana in gura sus,asa ca niciodata Da' cu chiu cu vai am vazut,dupa ce am intins-o pe spate langa fereastra si am facut-o sa rada ... pana la urma i-am ochit,totusi or fi caninii? Ca-s cam ascutiti! Pe de alta parte sunt cam departe de cei patru din mijloc
Acum a am echipat-o si a plecat cu taica-su sa se plimbe prin cimitir Poate dupaamiaza daca e tot asa frumos mergem toti pe malul Muresului,asta daca fac eu ceva treAba cu conta pana atunci
BIANCA am zis de n ori ca n-am aparatul foto la mine mai
Dar apropo de bouncer mai nou vad ca se joaca "de-a nani" cu el,se tot catzara in el si zice "naaaani" Pe urma se da jos,mai da laptic la papagal - azi am incercat sa ii explic ca ala nu bea lapte - da' ai cui sa-i zici ? Daca i-a dat ea mingii sa pape

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Ioana a trecut la culcare ca-i sculata de la 7.30, as dormi si eu dar trebuie sa-i prepar pranzul ca nu are cine.
La noi este rece, mai iese un soare palid din cand in cand...daca mai este asa si cand se scoala mandra iesim si noi afara ca ne-am saturat de prizonierat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...nu am vazut cand ai spus ca nu ai apartul Mai cumpara-ti unul sa ai rezerva
V-au placut filmele?
Ce faci bun de papa March?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mai Bianca ce te agiti pe aici asa? Stim cu totii ce inseamna ipocrit/ipocrizie. Daca madama are chef de facut afirmatii gratuite n-are decat, poate doreste totusi sa se si explice desi pe mine nu prea ma intereseaza.
Si Irina nu era vb sa platesti niste filmulete pe care le trageam cu Dc++ ci era vb despre niste DVD trimise prin posta care mie mi se pare normal a fi platite, atat DVD-ul cat si cheltuielile de transport ca doara nu-i nimeni obligat sa cadoriseasca pe altcineva.
Moni misto ca a plecat Dia la plimbare. La noi de cand s-a nascut Ioana si pana in ziua de azi am fost persoana care a plimbat-o exclusiv!!! Nici macar odata nu mi-a scos fata la plimbare altcineva, desi as mai fi simtit si eu nevoia de pauza. Singura pauza de ioana este cand doarme sau cand mai scap eu pe la cumparaturi gen carrefour sau Selgros ca n-o mai duc deocamdata in aglomeratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Daniela, si la mine este aproape la fel.
Niciodata nu mi-a scos baiatul la plimbare altcineva.
Uneori obosesc, dar, si daca plec undeva 2-3 ore fara el, ma framant intr-una, desi el mititelul este pe maini bune.
Probabil ca la al doilea bebe o sa fiu cu mult mai relaxata.
Sper...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

BIANCA chiar asa,are dreptate Daniela,nici eu nu ma mai agit sa ghicesc cuvinte incucisate . Chiar nu ma intereseaza.
Daniela ma gandesc ca e tare greu asa,eu sincer as fi cam pierduta sa stau toata ziua singura cu ea Inca de cand s-a nascut am avut ajutoare si adevarul e ca in primele doua luni n-am facut decat sa dorm,sa o alaptez,sa o schimb,sa o adorm si sa fac contabilitatea (aveam muuuult din urma si nu aveam nici voie sa stau pe scaun primele 2 saptamani,deci s-a adunat si mai mult ).Si ceva DC ,daca tot eram la PC
Si acum ma oboseste rau uneori,dar ma bucur ca vine vara,ca odata o tulim afara si noi,desi eu nu-s prea plimbareatza de felul meu.De aia l-am delegat pe plimbaretzul de tata-so!

Mergi la inceput