Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
March..corect, ai dat explicatia logica. Si eu am spus ca daca imi trimite cineva Baby Einstein care e pe DVD nu pe CD platesc DVD gol care logic ca a costat bani plus taxele postale. Sincer si eu m-am saturat de afirmatii gratuite, ba ca avem o sefa a DC, ba ne scriem jurnalu, ba ca am fi ipocrite.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Moni...si nepoata mea primele 3 din viata a fost ingeras, numai dormea si manca, parca nu era copil in casa aia. Apoi parca a recuperat timpul pierdut
(sper ca nu te superi ca fac comparatie intre Dia si nepoata mea dar la carcater se aseamana foarte mult)
Mie mi l-au plimbat pe Dani soacra si maica-mea. In rest doar eu. Si mie imi place sa ies cu caruciorul, daca nu ar fi Dani nu cred ca as iesii asha des
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
silvi_2005 spune:
si duminica placuta.
Irina, vreau eu DVd-urile, te rog sa imi spuni pe PM cum putem rezolva problema![]()
Am ramas uimita citind cati dintisori si maseluta au unii copilasi, Alain era fruntas cu dintii cred ca avea 8 la 8 luni dar de atunci pauza.Numai scandal pt masele fara vreo maseluta....Acum i-a iesit una jos.
Va doresc plimbari frumoase, mese bogate si distractie in familie.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
bumbita spune:
salutare si de la noi, mamici de spiridusi nazdravani

bianca
si multumesc pentru gandui. intr-adevar am tot fost ocupata cu munca, dar asta nu inseamna ca nu am mai aruncat un ochi sa vad ce mai faceti....imi este mai greu sa intru sa scriu....
silvi multa sanatate la alain bolnavioul.
pe mine m-au ajtat cu sebi mami si socrela. mami dupa ora cinci dupa amiaza, iar socrela, acum de cateva luni de cand sta cu el. la inceput nu prea manca la ea, nu-i respecta programul meu....dar acum s-au acomodar f bine.
si noi avem trei maselute iesite, doua sus si una jos....avem si un cucui in frunte....pasiunea lui acum ca sa ne trezeasca atentia este sa se loveasca de tocuri, de usi cu capul...nu sgtiu cum de nu il doare
aseara am fost la un majorat unde sebi a mancat cam ce am mancat si noi, nicidecum mancare de copii: snitel de peste, mezeluri, cascaval, friptura de porc la gratar, carstraveciori murati, masline s.a.
s-a culcat pe la ora unu, frant de somn, de-abia se mai putea tine pe picioare, iar azi s-a trezit la 10 si acum doarme de juma de ora, timp in care am pus legumele pentru ciorbita la fiert.
am pus si eu cateva poze noi la semnatura.
si la noi este o vreme frumoasa, il asteptam pe tati sa vina de la piata si poate mergem si noi dupa-amaiaza prin parc.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
11 + si mami de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
aaaaa, si am uitat ce era mai important...pentru mine....mai fetelor, eu pe 06 martie am simtit cum bb2 a miscat...de trei ori scurt, langa buric....stu ca e prea devreme, dar acum la o a doua sarcina, sunt sigura ca nu ma pot insela. sunt doua posbilitati....este chiar posibil , ori am cu cateva saptamani mai mult....oricum miercuri mergem la echo si stim sigur....
voi ce stiti, cam la ce varsta se poate vedea la un echo 3 d sexul bblushului?
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
12 + si mami de sebastian(03.01.2006)
monica70 spune:
BIANCA nu ma supar stai linistita.Diana nu a fost chiar ingeras,imi amintesc ce urlete tragea noaptea ,cand ma trezeam din doua in doua ore sa o alaptez (avea colici),o leganam sa adoarma,eram zombie de somn,abia ma tineam pe picioare

Si dupa 20 de minute cand ziceam ca e gata adormita,o puneam in patutz si deschidea niste ochi maaaaaaari 

Si o luam de la capat 

Asa ca noptile am fost singura.Pe Ghitza l-am evacuat pana a implinit Diana 3-4 luni,in camera de zi,nu avea rost sa ne pierdem amandoi noptile,atunci el inca lucra.
Dar dupa ce a trecut perioada cu colicile,n-am mai avut treaba cu ea noaptea,decat acum cu dintii astia,mai se trezeste
...
Si eu am vrut demult DVD alea,dar nu mi s-a aratat ... De fapt mai bine il trimit pe Ghitza sa le imprumute ,poate au astia de pe unde ia el DVD...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
BUMBITA felicitari!
BIANCA am uitat sa iti zic,aparatul ala e a lui frate-meu , l-a cumparat el de dragul Dianei,dupa ce s-a nascut,ca eu stateam prost cu banii.Asa ca sta la mine,doar cand e le plecat in vacantze il ia,sau acum l-a imprumutate unei prietene pentru cateva zile.Asa ca ce sa imi mai iau unul,cand eu nu imi permit sa imi iau unul propriu si personal
?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:
Fetelor
. Se spune ca primul copil misca la 4 luni si un pic iar cel de al doilea la 3 luni si un pic. E adevarat. S-a gasit si explicatia logica.
La primul copil mama nu cunoaste senzatia de a fi lovita din si deaceea simte miscarile mai tarziu, cand copilul e mai mare si loviturile sunt mai puternice. La al doilea copil mama e mai atenta cu ceea ce se intampla in burta ei si simte si cea mai mica miscare.
Eu pe Sandra am simtit-o dupa 4 luni nu mai stiu exact, iar pe Dani la 3 luni si vreo 2 sapt, miscarile erau foarte foarte discrete.
Si eu am avut dilema asta, pt ca stiam ca primul misca mai tarziu si al doilea mai repede si nu intelegeam de ce. Si mi-am intrebat medicul care mi-a dat explicatia asta. Si mie mi se pare chiar logica.
Bumbitza, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata...v-ati distrat ieri
L-am vazut pe Sebi...
Speram sa pui un film in care sa manance Sebi singur...ala in care manca spaghete a fost super
.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
marchplayer spune:
Lasa Moni ca intr-o luna renunti la cioco si cumperi un aparat![]()
Bumbita pai miercuri poate sa vada sexul copilului daca are un eco performant, un ochi experimentat si sta copilul intr-o pozitie favorabila, asa ca s-ar putea sa vii cu vestea pentru curioase inaintea mea. Eu ma duc joi la eco. Cum adica se da Sebi cu capul de usi? Intentionat?
Moni nici nu vreau sa-mi amintesc de primele doua luni din viata Ioanei. Am inceput plimbarile cu ea in brate inca din spital cand abia ma taraiam pe picioare, si tin minte noptile in care ma sugea aproape non-stop si in care imi adormea in brate si cum o puneam jos incepeau urletele asa ca imaginati-va ca dormeam cumva in genunghi cu ea pe brate ca muream de somn. Mai dormea cand la mine cand la Robert pe burta..asa ca nu ma mir cum am reusit sa am copil care doarme langa mine in loc sa doarma in patut, eram prea franta si ea prea plangacioasa ca sa nu cedez.
Silvi si tie o duminica placuta.
Irino sincer as vrea si eu DVD-ul cu pricina ca nu am asa viteza mare de descarcare ca sa pot folosi DC++ asa ca poate bagam o intalneala acum ca tot vine si Robert acasa![]()
Ii fac pana la urma niste peste Ioanei, astept sa se dezghete. Ore ce garnitura sa bag??
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELO cam greu,ca cioco pe o luna nu trece de 100 si aparatul costa 900 (vreau numai Sony ca a lui fratelo) si tot 900 costa si Tv pe care il vreau si 4000 cca mobila de dormitor ,nu mai zic cat m-ar costa o iesire la mare la vara
.Asa ca vezi trebuie sa urmez prioritatile din pacate
Ba mai vreau si dintii de aranjat,plus ca m-am cam scapat si pe la cosmetica mai des in ultima vreme,nu cine stie ce,dar se aduna
Si n-am amintit de garderoba,ca bate vantul si pe acolo,le-am donat
,cu gandul ca le inlocuiesc io! 
MONI
de