Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 19
bumbita spune:
bianca la explicatia asta m-am gandit si eu....dora sunt acum gravidutza experimentata, nu?
asa mi-a spus si mami ca al doilea bb il simgti la trei luni jumate si ea e sigura ca e sarcina mai mare.... nu prea l-am mai filmat, din pacate, doar poze ii mai facem din cand in cand.dar recuperam noi. ![]()
daniela pai inseamna ca joi ne dai si tu vestea...superrrr!!!! de denisa am citit ca are baietel...sa-i traisca si sa aiba o sarcina usoara in continuare....pai la peste ori ii pui o garnitura de orez - pilaf sau de legume....
monica vezi ca sunt o gramad de oferte la selgros de camere foto....si ajung unele destul de bune pe la 3 milioane. noi in primele luni am avut probleme cu colicii pe care le-am rezolvat cu saab simplex si baby drink, dar nu-mi aduc aminte sa ne fi obosit prea tare trezirile lui....il linisteam imediat cu tzatzi lui.....iar tati a dormit eroci langa noi...cred ca nici nu-l auzea noaptea cand se trezea...ce dor imi e de bebeciosul ala mic, cum statea el ghemotoc in patut, exact cum il puneam....pai acum se invarte in tot patul...se culca intr-o pozitie si se trezeste in alta.![]()
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
12 + si mami de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
monica in ultima luna am luat si eu calea stomatologiei...nu de alta , dar sarcina, alaptarea mi-au maturat de tot plombele si acum, ma gandesc ca cu noua sarcina si, eventual un alt alptat, o sa se distruga si mai rau....la noi plomba este 300 mii lei vechi, iar o lucrare cu coronita de portelan 3 milioane....pe mine m-a costat in total 4 milioane distractia
, dar a meritat...pe la voi cam care sunt tarifele in ale gurii![]()
![]()
bumbita
bumbita spune:
fetelor, chiar, pe unde vreti sa plecati in vacante cu piticii? voi cum procedati cu biletele? cautati oferte la agentiile de turism locale sau cautati oferte pe site-urile de pe net?
bumbita
monica70 spune:
BUMBITA nu mai stiu exact (parca 30ROn plomba simpla la dinti,60RON obturatia la masele),dar destul am cheltuit!Doar atat stiu ca mi-am scos toate plombele sa le inlocuiesc (erau de amalgam) si sub fiecare erau carii,plus ca eu am avut toate maselele plombate ca doar am ceva ani la activ.Tot e bine ca inca nu-i am pusi dintii,sunt proprii si personali.Dar acum vreau sa imi puna niste fatzete de portelan la aia din fatza de sus,care-s cam strambi.Numai ca in ultimele saptamani am amanat programarile din lipsa de timp 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Eu depinde de buget:cred ca sau o sa iau un bilet de la o agentie din Arad,la hotel,sau mult mai probabil o sa caut tot pe net o gazda in Constanta - la iesirea spre Mamaia la bloc(am vazut anii trecuti oferte faine,cu poze - mai scump un pic,se merita ca-s la 5 minute de palja si tot e la juma de pret ca la hotel).Ar mai fi varianta,daca inchiriaza Daniela la Eforie,ca asa aveam in plan,dar cum o fi cu bebe mic acum,poate lasam pe alti ani distractia.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
bumbita spune:
noi anul trecut am fost cu bilete la saturn la hotel sirena, renovat in 2006...aer conditionat in camera, mobilier nou, bufet suedez dimineata...era chiar pe plaja, iar noi am avut vederea chiar la mare....ea si o piscina jos, intrarea 150 mii lei, cu apa mereu curata si filtrata, sezlonguri gratis...super frumos...si anul acesta vom merge in aceeasi locatie in luna iulie, la inceput, cred...stim ca mergem la sigur. oferta am luat-o pe pe net de la o agentie din bucuresti, sa-mi aduc aminte ca acum am un lapsus
.
bumbita
marchplayer spune:
Moni, zau asa sa stai la bloc in Constanta cand vii la mare este mai mare pacatul. Este naspa. Chiar daca nu se poate la mine va fac eu rost de o gazda draguta in apropiere care sa nu fie chiar scump si sa aiba si ceva conditii. Si cum spune Bumbita mi se pare fain, acum depinde cat a costat biletul pe tot sejurul. Mi se pare totusi cam aiurea sa platesti piscina.
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Eu am fost la hotel Sirena (sau la Hora de alaturi? nu mai stiu
) in 1988 ,cu o verisoara
Ce vremuri ... aveam 18 ani ,nu 37 ca acum 
MONI
de
marchplayer spune:
Si eu am la treaba la stomatolog de cred ca las mii de ron de acolo dar acum nu pot merge ca eu nici nu ma gandesc sa se uite aia in gura la mine fara anestezie, atat de frica imi este.
Noi avem niste preturi pe aici de va dau pe spate, Robert si-a spart un dite la bazin si a trebuit schimbat 800 ron cu aceeasi ocazie si-a curatat si dintii, alti 400 ron. Deci ingrozitor de scump!!!
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELO mie ce nu-mi place la Eforie Nord,ca e cam departe plaja de case si trebuie sa urci si sa cobori pana ametzesti sa ajungi la plaja
Si cand esti batut de soare in cap,nu-i prea placut
Am fost de mai multe ori in Eforie Nord si la hotel,si la casutzele de piatra si la gazde 
MONI
de