Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cum naiba aveai Moni In 1998, 18 ani?????

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

scuze in 1988 O sa corectez si dincolo

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai Moni...ce plombe simple iti pui tu cu 30 lei?
Ultima oara mi-am pus plomba cu 90 lei, si acum 2 sapt a fost sora-mea la stoma, cu extras de nerv i-a luat 120 lei.
Eu sunt foarte multumita de stomatoloaga mea, asistenta ei e prietena lui maica-mea si ne trateaza excelent. La ea asha sunt preturile si marele meu noroc deocamdata e am 2 plombe in gura, nici o masea lipsea in afara de cele de minte care din pacate s-au stricat. Mai una singura de minte care ar trebui sa merg sa o scot dar nush cand...O extractie de masea de minte e 55 lei. Asta e...am tot spus ca din cauza preturilor am sa imi caut alt stomatolog dar inca nu am avut probleme serioase.
Dani nu mi-a mancat mai nimic, din supa a mancat 5 linguritze si atat. Chiar nu are rost sa ma enervez nu? A manca el cand i se face foame

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mda.aici avem faleza care nu-i deloc joasa, cam ai de urcat si coborat!!
lasa, nu mai corecta

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu merg sa fac un pic de nani pana doarme Dani.
Pofta buna tuturor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Am corectat deja
Bianca pai si stomatoloaga asta s-a imprietenit cu mine si nu prea imi ia bani pe orice nimic,de exemplu pe un amarat de scos de nerv,pe pus "plombe provizorii"-adica medicament-otrava a fost cand mi-a pus si de vreo 3-4 ori la o masea mai cu fitze pana a crapat de tot nervul). Ea a fost medic de intreprindere la firma unde am lucrat (aia cu vitei si am bagat-o pe felie si la aia de unde plecai acum). Are doua facultati medicina generala si stomatologie.Si acum mai face inca una de industrie alimentara

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

De asa ceva ziceam:
http://www.rolitoral.ro/site/PN_zClassifieds-detail-cat-55-de-114.html
Am trimis un mail sa vad ce preturi au in august.
Daca as avea masina m-as duce intr-un loc d-asta (desi Ghitza ar turba,ca-i mai izolat )
http://www.rolitoral.ro/site/PN_zClassifieds-detail-cat-55-de-220.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Am citit ce ati scris si am cam uitat .
Oachi felicitari p[t. cele 4 maselute!!!
Irina felicitari pt. canini!!!
Moni esti fericita ca Dia e la plimbarica. felicitari pt. coltisori!!!
Bumbita mie la 13 sapt. mi-a zis dr. ca e , la eco normal. Acum depinde si in ce pozitie e bb.

Plimbare: multi l-au plimbat, mai ales in Alba. aici in Tm doar cu mine iese. l-as lasa eu si cu altcineva, dar n-am cu cine.
BE si eu am, asa ca cine vrea sa-mi zica, ca sa stiu cand primesc DVD-ul cate fac si la cine trimit.

Marco nu mai e piscat de tantari. Noi ne-am trezit la 11 si Marco nu era in pat. caci spre dim. a plans si l-am luat cu noi. era la el in camera se juca frumos, dar nu va zic ce sperietura am tras cand am vazut ca nu e langa noi.

Merg sa termin de sters praful, am schimbat patul. pe urma vreau sa dau o fuga la Real sa iau un peste proaspat sa papam la pranz.

duminica placuta va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

http://www.eximtur.ro/index.php?xpose=vacante_romania.showHotelIntern&hotel_intern_id=352&statiune_interna_id=64&judet_id=15&litoral=da

acesta este hotelul sirena....intr-adevar sunt trei hoteluri inalte unul langa altul balada-hora-sirena, dar cel mai bine arata acesta....noi aici vom merge, cu siguranta.

eximtour se numeste agentia de unde am luat biletele anul trecut....sunt f serosi.

a mancat si sebi ciorbita si acum mananca dintr-un mar...

fetele, va urez si eu pofta mare/ somnic usor si poate mai vb pe seara...

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 12 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

GIOVA he he ... s-au intors dupa vreo ora jumate si deja si doarme!
BUMBITZO ca mi-ai deschis apetitul de cautat cazare la mare,in loc sa fac conta

Mergi la inceput