Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)
Raspunsuri - Pagina 21
bumbita spune:
moni asta ca sa te gandesti la lucruri mai placute....decat conta/conturi/tva-uri/declaratii/state...imagineazati-o pe dia pe nisip, facand casteluri, cu colacelul in apa....las-o incolo de conta, ca tot tu le faci...![]()
![]()
![]()
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
12 + si mami de sebastian(03.01.2006)
monica70 spune:
Hai mai, care mai vine la jumatea lui august la mare vreo 10-12 zile ,sa inchiriem impreuna un apartament d-ala cu doua camere langa Mamaia?
Ar fi super sa aiba Diana partener(a) de joaca si noi de plimbari luuungi ! Noi cat am stat tot asa,la un bloc la 5 minute de intrarea in Mamaia,mergeam zilnic cca 4-5 km pana la mijlocul statiunii (lunga de 8 km) si inapoi.Nu suport sa stau mai la intrare unde e puhoi de lume (in general bucuresteni en gros ,care stau la gazde in Constantza
),e cam mizerabila plaja si apa acolo. In schimb, in partea central-nordica e nisipul mai gros,plaja mai larga si e pustiu
Nu ii prea placea lui Ghitza,dar cui ii pasa de el?
Lui ii placea partea central sudica ,adica pe la km 2-3
Sa vedeti ce bombanea![]()
cand treceam de zona crepusculara cu baruri si alte cele 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Tot intru inainte sa plec.
Bumbita noi tot cu Eximtour am fost in strainatate in vacante si sunt super.
Concediu: am zis ca vreau sa merg undeva in strainatate. dar sincer nu stiu daca mergem si pana la mare. prea multe cheltuieli anul asta (masina, nasim in septembrie), mai ales ca pleaca din vara si Clau de la firma si vrea sa-si puna pe picioare propria firma de proiectare....nu stiu sincer. Om trai si om vedea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
marchplayer spune:
Si eu abia astept vara, burtoasa burtoasa dar tot am sa merg pe plaja cu Ioana. Abia astept s-o vad balacinduse in piscina.
Ioana acum este afara se da in leagan, a mancat ceva intre timp, nu prea mult ca tine la silueta.
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
La noi e urat afara, asa ca poate mergem la nasi dupa amiaza.
Aaaa si daca pleaca Clau din firma tre sa luam un credit sa platim restul la ap. Bine macar ca mai avem putin.
gata am iesit pe usa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Mai, am ochit si ceva hoteluri de doar o stea in Saturn mai in sudul statiunii,pe plaja. Vreo 10 zile tot ar fi si asa cca 700RON numai cazarea.Mai trebuie adaugata mancarea,transportul si distractia 
Mie imi place Saturnul.Singurul minus e plaja cu pietris printre si apa in care se intra cam brusc. In rest e fain ca se poate ajunge pe jos pe plaja,lejer prin golf la Venus,Jupiter,Aurora ... Neptun Olimp.Si in sud in Mangalia.Deci nu e izolata ca Mamaia ,Eforiile sau Costinesti,sa depindem de transport cu autocarele,trenul sau microbusele.Ca noi mergem fara masina,in schimb suntem plimbareti rau de tot, in general nu ratam sa vizitam nici o statiune 
Si Saturnul e si mult mai ieftina,pe cum urci spre nord orice e mai scump,de la hartia igienica la haine si alimente.Ce costa 10ron in Saturn,costa 15Ron in Eforie si 20Ron in Mamaia
Va spun sigur ca e asa,ca am fost an de an p-acolo (mai putin ultimii 3
)si am bantuit peste tot.
Drept sa va spun,eu as sta si in cort,in camping,chiar mi-ar placea la nebunie (cu ai mei stateam la munte asa) numai ca acum n-am cu cine
A fost prietena-mea cu sotul si fetele de 1 si 2 eni acum doi ani la Vama Veche asa,cu cortul pe plaja, si a fost nebunie curata ![]()

Erau rele de numa' se ciondaneau tot timpul,nu ascultau,erau zombie si ea si sotul ei 

A zis ca la un moment dat le-a lasat sa faca ce vor,ca nu mai putea,asa ca aia mica manca de zor pepene cu nisip
stand cu fundul gol pe plaja ... 
Au venit acasa mai obositi decat au plecat.Dar sunt convinsa ca si daca stateu la un hotel de lux era fix la fel 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
Daniela dar de ce in piscina si nu in mare?
MONI
de
marchplayer spune:
Pai ce, o sa stau in mare dupa curul ei? la cat de mult ii place apa ar fi in stare sa nu mai iasa, asa ca pregatim piscinuta cu apa calduta pe malul marii si se poate balacii dupa pofta inimii.
daniela
marchplayer spune:
Avem noi soare dar este frig, doar vreo 8 grade asa ca am intrat in casa ca i-au inghetat mainile Ioanei
Acum papa portocala sau mai bine zis s-a saturat si o intinde pe parchet.
daniela
monica70 spune:
Aaaa eu ma gandem ca o duci la piscina
da' nu se poate sa nu o bagi si in mare 
Diana s-a trezit si striga mamamamama ,eram sigura ca de cum iese Ghitza pe usa,ea se trezeste
Merg sa ma joc cu ea,pana vine mami.
MONI
de