Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la noi....
Ne-am trezit ca deobicei la 7.30 si apoi Dani a mai dormit pana la 9.15. Mai nou vad ca ora lui de trezeire e la 7.30
Alina...masina mea de spalat la cat de scumpa a fost ma gandesc ca e buna si deasta am laudat-o. Acum 2 ani mi-a luat-o sotul de Craciun cu 20 mil Cand am aflat pretul am crezut ca fac infarct. Mai era una singura mai scumpa la 23 milin rest toate erau mult mai ieftine. Mi-a luat una scumpa sa nu ma mai plang ca nu am masina buna si ca nu imi scoate petele. Asha e sotul meu..cumpara ce e mai scump Nu tot ce e scump e si bun dar asta e buna, eu asha am vazut.
Ursu...am tot editat mesajele sa nu tot umplu paginile cu postarile mele dar cred ca ai dreptate Vesnic imi amintesc cate ceva si editez
Silvi...imi pare rau ca aveti rujeola.Trece si aia repede. Eu am avut in clasa a 10 si am facut si complicatie de la ea, am facut edem glotic si era sa dau coltu` daca nu ajungea salvarea in 5 minute decand i-am chemat.
Apropo de vaccinuriam auzit odata o discutie la medicul meu cum ca acum sunt vaccinuri pt toate volile copilariei. Am intrebat cum de, ca eu stiam ca e bine sa le faca cat sunt copii. Si mi-a spus ca de ce sa le faca daca nu e necesar..
Toanca,Ali am bagat gulia la cuptor, am scobit-o, am umplut-o cu sunca de pui, cascaval ras, putin morcov si branza topita(le-am calit putin inainte in ulei de masline sa fie mai moi sa intre mai multe inauntru). Am pus apa in vas si sa vedem ce iasa
Irinatunza... ce mesaje frumose am primit de la tine azi dimineata...presupun ca Sabina mi le-a trimis.
Irinatunza_DC irina: 2' 9 8BDC 8DDDDDDDDDD DCXMLGHHHHHHHH;\GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGPYFFDFFRDETIIIIIII' L
Moni...dormi? Nu ti-a dat trezirea Dia?
Mirela...azi ma gandeam la tine...din cate imi amintesc ieri a fost ziua cand ai fost programata la operatie. Tin pumnii sa iasa totul bine si sa ai o refacere ushoara.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ursoaica, cu placere. Have fun daca totusi mergi.
Bianca, si al meu cumpara numai scump

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Am pus si eu in drop 2 poze cu Ayan.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salut si de la noi si un cald LA MULTI ANI de ziua mamei!
Silvi, bine ca macar acum stii despre ce este vorba. Cred ca Alain a fost in cei 1% care fac rujeola imediat dupa vaccin. Ce concidenta stupida. O sa treaca repede, si tu fiind o super-mamica, va trece mai usor. Pupicei de la noi.
Bianca fata, da' stiu ca te pricepi sa incurajezi omul cand este disperat... chestia cu edemul glotic a fost tare de tot. Sa ne zici si noua ce-i ala.
Giova, bravo ca te distrezi, ma rog, ca te-ai distrat de 8 martie.
Mamicile de baietei, stiti ca-i important ca baieteii sa fie vaccinati anti-oreion. Daca nu fac boala in copilarie si o fac la maturitate, pot aparea complicatii. Si da, bolile este bine sa fie "facute" in copilarie, trec mai repede, si astfel copilul capata imunitate. Dar daca exista posibilitatea sa-i vaccinam impotriva acestor boli, de ce sa n-o facem? Parerea mea. Mie personal mi-e frica de mor de oreion si varicela. Mi se par niste boli oribile.

Pupicei calzi gravidutelor de la noi.

Noi suntem mai bine, am terminat si cu antibioticul (8 zile de Ospamox). Avem 4 maselute iesite, ultimile 2 la distanta de cateva ore. Intrebare: mai dor acum cand cresc, odata ce-au erupt?
Razvan mai tuseste, dar sporadic.
NU MAI VREA LAPTE, aproape deloc, si-mi vine sa mor de ciuda... ce sa fac???

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!
Silvia imi pare rau de ce aud, bine ca nu are nimic la plamani, of ca nu mai imi vine sa fac vaccinul asta. pe frumosul Alain sa-i treaca repede. Toate sunt pe el acum, saracutul.
Si lui Marco ii sunt super inflamate gingiile, dar e tare cuminte.
Alina vazut pe micul creolin .
Bianca si masina mea a fost scumpa, nu stiu cat e de performanta, dar e super ca design, totul digital, etc.Eu sunt multumita de ea, are multe obtiuni si moduri de spalare, ceea ce nu are si nu-mi place e ca nu pot programa sa spele la o anumita ora.

Gata, mergem sa ne imbracam sa o taiem prin oras.
pe diseara gagici.
sa aveti un weekend fain.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery ma bucur ca a scapat razvan de antibiotic si de viroza.
Sa sti ca si Marco nu bea lapte cand ii ies dintisorii. dar pe urma isi revine.
Poate asta sa fie cazua si la razvan.
Felicitari pt. maselute!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, ma pupi daca-ti dau solutie pentru "spalat la o anumita ora"?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza si de la mine!
Ca de obicei in We Diana s-a trezit la 7,30 si n-a mai vrut sa adoarma Pana i-a pregatit Ghitza papa a stat in dormitor,eu in pat ea primprejur - a scos tot din sertare (alea nu am cum sa le leg) era dezastru pe jos,dar macar era cat de cat ocupata ,ca eu eram De cateva zile e tot cu cu mainile in gura pana in gat ca nu i-am mai dat nurofenul,sa mai fac o pauza (SILVI n-am avut ce face si iar i-am dat o perioada ) Asa ca si azinoapte s-a trezit de vreo doua ori,noroc ca adoarme repede la loc,daca ii dai suzeta,apa sau ... suc,mai nou.Acum i-am luat iar panadol,sa ii mai dau din ala,dar nu a avut asa efect ca si nurofenul data trecuta.Totusi ii mai dau din asta,ca nurofenul cica nu e bun pe termen lung (desi ii ddeam de max 2-3 ori pe zi doza mica 2,5 ml)
Vad ca nu mai vrea sa iasa nimic pe acolo,s-a oprit la o masea
Poate ies mai multi odata de sta asa cu mana in gura,ca ea nu facea asa pana acum Si ce e mai fain,e ca stand cu mana in gura,era uda rau si ieri m-am trezit ca isi scoate mana din gura si ... se sterge de pantalonii mei Pai da,ca v-am spus ca nu se suporta uda sau murdara...
AAAAA! Apropo de apa,sa vedeti ce a patit azi!!! Deci pe la 8 a luat-o Ghitza sa ii dea papa (a mancat tooot piureul de fructe si mult - 1 piersica + 1 banana + 1 pruna + cereale)si pe urma a devastat pe dincolo pana am dormit eu,pe la 11.Au venit la mine sa o culce ca era zombie si eu am mers la telefon ca ma sunase mami si pe urma o matusa.La un moment dat aud urleeeteeee ,da urlete de ziceai ca o taie careva! Fuge Ghitza la ea si ... il aud razand ... ea urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Am lasat-o pe matusa la telefon si cand merg dincolo,ce sa vad? Mandra se plimbase pe dupa perdea,dar cum Ghitza deschisese fereastra,nu stiu cum a atins-o si a cazut pe ea cutia aia plina cu apa de pe calorifer Si sa nu credeti ca a facut-o ciuciulete,doar pe moaca a udat-o,si un pic pe haine,pus ciorapii erau leoarca... Dar urla biata,ca nici cand a cazut in cap de n ori n-a urlat asa!!!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

SILVI deci Alain a avut rujeola (adica pojar) Diana sigur a avut rubeola sau rozeola atunci - alea usoare,plus ca a avut pete doar pe burta,foarte slab vizibile,ca o retzea de panza de paianjen. Pusi sa ii treaca si bine c a nu a avut complicatii.Si eu am facut pojarul la 3 ani,l-am luat din spital,la fel si varicela,cand am fost internata pentru .... hepatita

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Astery edemul glotic,e o umflatura la gat,de nu mai poti respira - se face si la alergii.Cel putin eu asa stiu.

Gagici eu sunt prin zona,azi am zi de facut conta si e cam inorat afara ,deci n-am chef de nimic
Acum imi beau cafeaua si incerc sa ma mobilizez Ca de papa mi-a facut ammi ciorba de perisoare ieri si face si sarmale azi,asa ca numai de pus la spalat am. Totul ca sa pot face conta

Mergi la inceput