Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna si de la mine,eu abia acum l-am vanturat pe fratelo de la PC
Diana doarme de la 23 ,sper sa nu ne dea desteptarea la 7-8...
Merg si eu la nani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca avfem plase la geamuri, la toate. avem si avioane care stropesc impotriva tantarilor, numai ca nu au incep[ut, si noi suntem la marginea orasului. imi zicea o prietena ca toata vara a avut probleme cu tantarii. noi, la 100 m mai incolo, n-am avut probleme. acum ca ne-am mutat aici...e jale.
Moni, Mira noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma duc si eu sa ma afum putin, nu de alta, dar vreau sa ma conserv asa cum sunt.
Ma bag sa citesc cartea inceputa.
pe maine.
noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

salutare tuturor, abia acum am apucat sa ajung si eu la net.
Alain are RUJEOLA o forma usoara cica dar e plin de bubite pe burta,sate si gat si frunte pe spate si frunte de azi dimineata.Bubitele sunt foarte marunte, ca o gamalie de ac...dau detalii ca sa stiti daca Doamen fereste va intalniti cu asta. Cica o sa mai tina vreo 2-3 zile.Din fericire nu a facut complicatii la plamani sau in gat cum am inteles de la dr ca se poate face.Eu eram stresata ca ieir saracul era tare ametit dar cica de la nemancat si de la paracetamol i-a facut un consult amanuntit si e ok dpdv neurologic.
Are putin eritem specific in gat dar cica e normal si nu e grav, nu a prea mancat azi decat lapte dar ma bucur ca l-a mancat si pe ala si ca nu a mai facut febra.
Deci paradoxal am facut boala pentru care am fost vaccinati dar asta e, ma bucur ca nu a fost si mai rau si astept sa isi revina complte si sa am din nou copilasul vesel cu care sunt obisnuita.
Multumesc mult pentru ganduri si incurajari, un la tot

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Nu mai retin exact cina a intrebat, parca Catalina..Alain a facut vaccinul vinerea trecuta, la trei zile a debutat boala cu febra mare si joi i-au aparut primele bubite.Cicae o forma atenuata dar eu una zic ca fost nasol si asa.Plus camai are saracul toate gingiile inflamate si 2 hematoame de la maselute...asta noapte s-a trezit din ora in ora, cred ca e si el mor de oboseala.
Dr mi-a zis sa ii dau in continuare alternativ panadol cu ibuprofen(Nurofen) si trei zile la rand cate un ml de Peritol seara ca sa ii controlam eruptia. Sa nu faca baie pana nu-i trec bubitele ca se accentueza si se extin, cam asta e tratamentul.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc si eu din urma, cam pe fuga si vad filmultele cu Marcolino, Tibisor si pozele cu Dani calare pe masinuta, tare dulci toti.
Daniela, intri direct in CIC 2 daca se naste bb inainte de a face primul 2 ani.
Alina eu i-am dat salata de vinete, si ii place f mult dar a gustat doar de la noi, n-a mancat el f multa.Eu ou moale nu i-am dat inca dar albus i-am dat , ii pun in spanac un ou intreg..de fapt galbenusul si o jumate de albus si e ok ii place f mult.
Moni vad ca v-ati dostrat si azi, pupici.
Giova, figura mare Marcolino cu mutritele pe care le face.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic si la cine, fug si eu la nani, o noapte linistita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Silvi m-ai socat ... si cum a facut hematoamele alea? Vindecare greabnica!

Bianca nu mai face completari la mesajul din urma ca nu le mai citeste nimeni. Completarile fale si tu cu mesaj nou.
Asa, si ma joc "Dynasty".

Mersi Giova de urare.

Moni somn usor.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!
Nu s-a trezit nimeni inca?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Gio, misto faza cu telefoanele pe care le da marcolino
Bianca, Wirlpool am si eu, dar n-o consider neaparat o firma buna. Oricum, ma bag si eu pe Ariel. Merci de raspuns. pasarea Spin imi place la nebunie, daca ma intrebai ce carte imi place cel mai mult. E mai bun acartea decat filmul.
Silvi, si eu am intrebat cand i-ai facut vaccinul lui Alain. Sanatate multa frumosului
La Gradina Botanica e f putin intrarea, nu mai stiu cat, dar ieftin. Dar nu ai ce vedea mare lucru.
Noi am papat mucenici si moldovenesti si din ailalti, facuti de socrella si sora ei. F buni!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Multumesc Alina.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput