Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cu cine te joci la ora asta Ursu? Cred ca revii degeaba ca fetele au plecat in concediu in seara asta. Numai eu cu Giova suntem..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Oare cu ce sa il dau pe Dani pe fatza? De mai bine de o luna l-a piscat ceva la socrii (cred ca paianjen) si inca nu i-a trecut de pe obraz, i-a ramas un semn rosu si ca o bubitza.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca eu eram 100% ca astazi vei pune o poza cu o farfurie plina cu mucenici In S se fac 8-uri din faina+ apa, se baga la cuptor sa se usuce dupa care se pun la fiert, dupa ce au fiert se pune zahar, esenta, iar in farfurie cand se servesc ( poti si in oala ) se presara nuca pisata si scortisoara In fiecare an mancam la toate mesele din ziua respectiva doar muceniciAia din moldova se fac din aluat de cozonac, forma de 8 , se baga la cuptor si deasupra au miere si nuca pisata
fetelor scriu maine, am fost pe la cumparaturi si ma retrag la somn..pupici nb

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bianca, si eu sunt....acum aparui si eu, am dormitat pe canapea la televizor. Daca nu mi-ar fi promis sora-mea poze de la cheful de azi si sotul cica sa vad daca are ceva mail, mu mai apream deloc.
Ma distram si eu de Filipelul cum manaca mazarea. Canda e mortal!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

March, fi sigura ca o sa-l iubesti pe bebe 2 la fel ca pe Ioana, cred ca si daca ai avea 10 copii tot la fel i-ai iubii. eu nu pot face nici o diferenta.....poate, poate asa putin pe Selin mai altfel decat pe ceilalti, ca e cea mai mica si ca a venit pe lume asa cum a venit, ....ma simt eu asa putin vinovata ca nu am putut-o iubii la fel ca pe ceilalti doi din primul moment in care am aflat ca exista.
....si nu spune ca te opresti la doi....si eu am spus-o si uite rezultatul.

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca nu se fac in Alba mucenici.eu am facut anul trecut, ca mi-au zis fetele de la mirese.
La restaurant nu am mancat pizza, ci mancare romaneasca. Fiecare a comandat ce-a vrut.
Ursu spor la joaca.
Mira, Maraki hello.

eu am dat foc la o spirala dintr-aia pt. tantari, ca e plin de ei. am fost in Real si nu am gasit pastile pt. aparat. am luat spiralele astea si mi-am facut un fum in casa....aoleu maica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Maraki...daca stiam poate faceam si eu mucenici si faceam si poze..dar asha...azi m-am gandit sa fac ceva dulce..un tort ca tot imi facuse pofta Deea de dimineata cu torturile alea dar m-am razgandit din motive de Mi-am luat un isler sa nu cumva sa imi scada glicemie
Mira... eu merg in patuc sa ma uit la ceva film. Si eu imi iubesc copii egal, nu pot spune ca fac vreo diferenta pe el.
Nici nu stiti dupa atata timp de la primul copil ce fain e sa fii iar mama..sa te joci iar cu un , sa retraiesc momentele cand am fost mamica tanara.
Noapte buna tuturor

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noapte buna Bianca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Giova...am fost si eu de vreo 3 ori in Timisoara dar e plin de tantari pe acolo. Propuneti la primar sa dea cu insecticid din avioane ca la noi asha se face primavara-vara...
Eu am plasa contra tantarilor la geamuri, mai am de pus la bucatarie, chiar ii ziceam sotului ca luna viitoare punem si acolo si nu e ieftina deloc...160 lei. Cand gatesc eu stau cu geamul deschis ca hota nu imi place cum trage si vara vesnic imi intra muste si urasc mustele mai tare ca tantzarii.
Mie mi s-a parut ca era pizza acolo...
Noapte buna Giova, Mira si restul huhurezelor care mai intra la ora asta
Ali bagi filmul azi cu Mitica ? Ca Iarina e la bunici si vreme ati avut de
Si mie mi-a cerut soacra copii si nu i-am dat saptamana asta

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca, n-ai fost unde trebuie!!! eu nu am avut tantari deloc cat am stat la Timisoara, doar cate 1-2 rataciti asa.....poate doar cand eram studenta in Complexul studentesc. Nu mai stiu!!
si eu ma retrag...in pat.
noapte buna!

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput