***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 26
madau spune:
Pai daca ai banii blocati ptr ce sa mai platesti? Astia cred ca sunt tampiti, zau! 
La mine e clar, dupa ce deblocheaza banii voi face platile doar de pe cardul ala pe care-l alimentez doar la nevoie. Ca sa nu mai aiba ce sa blocheze
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Poate e prompta tocmai pt ca se ocupa numai de probleme de genul asta....adica de recuperat bani
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Eu sunt de acord sa le platesc cu cec. Habar nu am cum, o sa ma ajute tot fina de la BRD. Dar mai intai sa-mi deblocheze banii de pe card.
Si macar mi-a dat o veste buna: am 2 comenzi pe drum!

Edit: Fetelor, tineti minte patania mea si sa nu comandati sub 10 euro!!!!
canda_h spune:
Claudia, hai sa-ti zic ce nu imi place la rochie ...
Materialul nu e lucios ca in poza ... e ceva bumbac destul de dens care nu se muleaza. Pliurile alea de la piept stau umflate intr-un mod ciudat ... arat ca o laptareasa
... parerea mea e ca avantajeaza doar fetele cu masuri mici. Nu imi place nici croiul ... talie si in jos ... e destul de drept si cambrat in jos, dar se poate usor modifica. Daca vreti fac poza deseara si va arat.
Ce ma bucur e ca am luat-o cu 20 nu cu 30 de euro ... am bagat nu stiu ce cod si au redus-o.
o zi faina
Angi
de motanel
(5.02.2006)
lavi02 spune:
Eu intre timp m-am mai impacat cu fusta grena: am calcat-o si am pobat-o de dimneata, imi sta mult mai bine mai ales ca nu mai sunt balonata ca aseara
. Au dreptate ca e placuta la purtat fiind vascoza fara nicio captuseala, la vara cu fetele in parc va fi foaaarte buna.
Oricum, pt mine nu mai comand decat pijamale, tricouri, pantaloni de trening, adidasi etc.
Catusha spune:
Comanda din 02/03 am primit-o intr-o saptamina.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324111066&documentid=344706&categoryid=22921936&single=&hasNext=1&hasPrev=1 
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324049300&documentid=321407&categoryid=23111576&single=&hasNext=0&hasPrev=0 varianta maro cu verde

Sint adepta ideii ca La Redoute e ideal pentru lucruri sport de firma (preturi fara concurenta) si lucrusoare de copii.
aissa spune:
Am primit si eu mail de la Gisele deci nu se ocupa doar de recuperat banii.
Mi-a raspuns ca imi poate trimite din nou coletul dar ce ma interesa mai mult nu mai sunt.
Acum astept sa imi raspunda cum fac, sa caut alti adidasi pentur fata
. Sper sa rezolv, macar sa imi trimita altceva in banii aia.
Asta e mailul:
Hi,
I can make a new sending but the tee shirts 958 5400 size 50, the shoes 980 0654 size 25 and the sweat shirt 963 5831 size 114 are sold out, do you maintain the other items ?
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
lavi02 spune:
Super ca ti-a raspuns. Eu ii scrisesem saptamana trecuta ca vreau new sending -> nu mi-a raspuns. Mai astept putin si ii mai aduc aminte de mine printr-un mail ![]()
Acum mi le-am verificat si eu: din 9 item-uri, 2 nu mai sunt - unul epuisat, altul disponibil in 3 saptamani, cica; dar astea cu 3 saptamani am vazut eu la o rochie cum sunt - din 3 s-au facut 4, apoi iar 3
...
Imi pare rau dupa ambele, sa vedem cum o rezolva-o Sabine... normal ar fi sa ne putem alege altceva de banii aia.
claujro spune:
Bravo, aissa! Macar acum stii ceva sigur! Promta, Sabine asta, asa-i?!
Eu am verificat, nu mi-au deblocat banii...mai astept. Aaaaa si nu corespunde deloc suma blocata de ei cu suma comenzilor mele
, e mai mare cea blocata. Cred ca am patit ca madau, si mi-au oprit banii de 2 ori.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI