***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi scrie-i!
Eu o sa o tot tacan daca vad ca raspunde. As vrea sa faca cumva sa imi aleg altceva in cuantumul banilor platiti. Si daca rezolv incep sa o pisez si pt comanda din 24.
Ma oftic insa de adidasi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am gasit alti adidasi, care ar acoperi aproape tot ce imi trebuie (adica imi mai raman ei datori cu 2 euro si ceva daca imi tirmit restul de comanda). Sa vad insa acum cand o rapsunde Gisele iar ca sa nu ma trezesc ca dispar si astia.
Clau, fetelor...eu de aia nu pun pe card decat cat am de comandat, nu las mai multi bani ca sa nu am surprize. Mai mult vreau sa imi fac un card special pentru astfel de plati si sa il alimentez doar la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ei hai ca e de bine,Aissa.Macar vezi ca are bunavointa sa rezolve ceva.

Care va sa zica au inceput sa vina si comenzile din martie.A mea e din 5 martie,mai astept cateva zile.Sper sa nu incep si eu sa tropai pe langa cutia postala!

Intrebare : oare codurile astea de reducere de pe www.ma-reduc.fr vor mai fi functionale in perioada reducerilor?Sau macar o parte din ele?Macar cele care anuleaza taxa de 6 euro?Ma gandesc si eu...
Cand au fost reducerile acum in ianuarie-februarie noi inca n-aveam habar cum stau lucrurile cu codurile astea si n-am apucat sa testam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, gata, i-am scris mailul Sabinei, cred ca e satula de gurile noastre .
Eu asa am, un card pe care il folosesc numai pt online si il alimentez la nevoie prin home banking.

Eu nu ma bag la coduri de reducere care nu mi-au fost atribuite personal ca nu cumva dupa aia sa-mi bage de vina. Poate gresesc.

madau la mine e O.P. 53, vad ca apar cu ?? in listuta. Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Iaca mi-a venit si mie ultima comanda,facuta pe 01.03. A venit avizul, o sa merg mai pe seara dupa colet.
Sunt de acord cu fetele ca nu merita sa cumpar de pe laredoute.fr decat lucruri pentru copii si, eventual, lucruri de firma dupa ce le-am probat la noi in magazine. Altefel, paguba este destul de mare din cauza nepotrivirii masurilor.
Revin mai tarziu cu impresii...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Eu nu ma bag la coduri de reducere care nu mi-au fost atribuite personal ca nu cumva dupa aia sa-mi bage de vina. Poate gresesc.

Pai ce vina,din moment ce codurile sunt pe un site public,accesibil oricui?Eu zic ca e chiar pacat sa nu folosim codurile de pe ma-reduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Imi merge netul f prost! Am mai scris un mesaj si l-am pierdut. Reiau

Am sosit acum de la posta, mi-am luat coletul comandat in 2.03 :un gratar de friptura din fonta, mare, f misto si cadoul :6 canutze colorate diferit puse intr-un suport metalic foarte haios. Super!

Acum astept perechea de blugi din 6.03.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit acum alt mail de la Sabine si jur ca nu inteleg, tb sa o astept pe prietena mea sa apara pe mess sa-mi traduca exact. E ca replay la mailul pe care i l-am trimis si in care ii spuneam ca pt ro nu exista posibilitatea de plata la livrare....

Voi ce ziceti ca spune?

Bonjour,

Il y a dû avoir un souci soit avec votre carte ou soit sur le site et le mode de paiement a été modifié. Pour les notes de débit, celà est dû aux montants minimes.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Amintirile mele de franceza sunt depasite total

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Fetelor, am nevoie de o mana de ajutor.
Am 2 colete care nu mi-au venit, unul din 10.02 si unul di 18.02.

Stiu ca aissa si lavi sunt in aceeasi situatie dar mi-e greu sa citesc toate paginile ca sa vad cum s-a rezolvat. Exista un nr. de telefon la La Redoute? Vreun email tip intocmit de vreuna dintre voi? Ce solutii ati gasit?

merci

nume

Mergi la inceput