***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 28
lavi02 spune:
nume, du-te in pagina de aide, apare pe acolo pe undeva link la probleme, de acol ola comanda nesosita si apoi un formular in care completezi nr comenzii care nu ti-a sosit, nr de client, etc si in care poti sa lasi un mesaj, in ce limba te simti mai bine dintre engleza si franceza (asta zice experienta mea).
O sa primesti pe loc un mail de confirmare ca s-a primit mesajul si peste cateva zile un raspuns de la Sabine. (probabil). Apoi poti continua dialogul dandu-i reply la mesajele ei.
Edit:
din pagina asta
http://www.laredoute.fr/Help/FaqSdcCmde.aspx
ai undeva comanda nesosita. Continui de acolo, apasand pe contactez nous.
Si ajungi aici:
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=2&subCategory=1
claujro spune:
Bonjour,
Il y a dû avoir un souci soit avec votre carte ou soit sur le site et le mode de paiement a été modifié. Pour les notes de débit, celà est dû aux montants minimes.
Nimeni...nimeni?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
cin
Am intrebat, scrisesem in primul mesaj, care l-am pierdut, de un colet care ar fi trebuit sa ajunga la OP 16, in Militari si mi-au spus ca ei nu au treaba cu alte oficii, la ei vin doar coletele pt strazile arondate oficiului lor. Si eu zic ca mi-a raspuns pe bune, am dat peste aceeasi functionara careia i-am aratat hainutzele din colete, mi-a zis ca ar vrea si ea...dar n-are net...ma rog, ne-am imprietenit si acum ma cunoaste. Azi am desfacut si gratarul din pachet si m-a rugat sa-i comand si ei unul ca-mi da banii pe el...
Edit: oricand e buna o "pila" la OP..avand in vedere situatia cu coletele noastre...![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Deci....n-am inteles nimic, sincer...
ceva de genul "trebuie sa fi aparut o problema fie cu cartea de credit fie pe site si astfel modul de plata a fost modificat"
pan' aci totul clar...ultima propozitie e ciudata "pt notele de debit (nu stiu exact la ce se refera, posibil factura) acestea se datoreaza la sumele minime" (un prieten a incercat sa-mi traduca si s-a gandit ca poate e rupt putin din context de nu prea se intelege, dar mi-a zis ca e posibil o explicatie sa fie cum ca ei te pun sa platesti la o valoare minima). daca factura ta e sub o anumita valoare tu sa platesti acea valoare minima.
ai inteles ceva? ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Nu prea. Nu e rupt din context, exact asa e forumulat mailul primit. Eu inteleg ca dau vina tot pe mine ca am ales plata la livrare
. Acum ca mi-ai tradus tu incepe sa se faca lumina. Si cred ca sumele minime se platesc cu cec...
Edit: Multumesc frumos!

cin spune:
Claudia, mersi frumos, dar dupa cum ti-am zis, nu cred ca posta romana are vreo vina pt lipsa coletelor...si, in mod sigur daca din greseala coletul ar fi ajuns la alt op, acesta l-ar fi trimis la op la care ar fi trebuit sa ajunga...
azi n-am mai ajuns la posta, ca m-am intalnit cu postasul si n-avea nici un aviz pt mine...deci m-as fi dus degeaba, poate doar sa le stresez pe fetele de acolo
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
aissa spune:
Hi,
You will receive automatically a refund cheque of 34,31 EUR for the balance. If you want to make a new order with, you could not deduct it on line. You have to place your order online without validing it, to print and to fax it at fax n° 33 3 20 24 73 94 by indicating to deduct the refund with the amount, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the balance and your client number.
Ce intelegeti de aici ca ma depaseste. Imi da banii in card?? Sau cum? Ca inteleg ca din moment ce vrea sa printez comanda nevalidata??? si sa o dau pe fax si sa specific acolo ca vreau sa folosesc banii din refund, de ce mai vrea atunci nr de card????
Help. Ca dupa amiaza vreau sa ii raspund sa rezolv odata.
SI aveti idee costa mult un fax de dat in Fr? Ca incerc de la munca dar ma tem sa nu vina factura fff incarcata.
madau spune:
Aissa vezi la Romtelecom cat e minutul de convorbire in franta si calcluezi ptr fax cam 2-3 minute, in cazul in care nu e din ala foarte performant sau e conexiunea mai lenta.
Nu inteleg care e treaba cu banii inapoi, inteleg ca-ti da un CEC pe care il poti folosi numai daca faci comanda pe fax, indicand nr cardului, bla, bla....io una nu vad de ce au nevoie de card, daca banii au fost deja luati pe comanda aia..
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2