***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Multumesc fetelor pentru ajutor!
Claujro...nu ne arati si noua gratarul de pe La Redoute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Bonjour,

Il y a dû avoir un souci soit avec votre carte ou soit sur le site et le mode de paiement a été modifié. Pour les notes de débit, celà est dû aux montants minimes.

Buna,

Trebuie sa fi fost o problema fie cu cartea de credit fie cu site-ul si modalitatea de plata a fost modificata. Pentru facturile de debit, acest lucru se datoreaza sumelor minime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa,un fax nu costa mult..daca vrei il trimit eu,tu numai da-l pe mail.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa
Eu inteleg asa: tu faci o comanda noua (trimisa prin fax etc), dar care poate depasi datoria lor la tine. Asa ca le trimiti si datele cardului, ca sa ia de pe card restul de plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Aissa, nici eu nu inteleg de ce vor datele cardului...nu mai bine (sau mai sigur) le spui sa-ti dea banii inapoi? si in cazul asta n-au nevoie decat de swift, nr de cont, banca...etc

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, cred ca lavi are dreptate. Dar sa-ti remintesc ca acum cateva pagini a sarit multa lume care mi-a spus sa nu dau datele cardului nimanui, nici pe mail, nici pe fax (si mie mi l-a cerut, in primul mail si nu i l-am dat- de atunci nu a mai zis nimic de card).

Maxia, uite gratarul: www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324059272&DocumentID=473407" target="_blank">AICI

bb alinus
, multumesc mult pentru traducere!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,asa as traduce si eu,cum ti-a zis bb-alinus.Inteleg de aici ca daca suma e prea mica automat se considera plata la livrare.Frumos era sa scrie undeva chestia asta si sa precizeze care e suma minima pe care o putem plati cu card.

In alta ordine de idei,am vazut poza cu gratarul tau si pare chiar misto.E mai altfel decat ce se gaseste prin Cora,Carrefour,Metro?Adica e mai greu?Vad ca la descriere zice ca e din fonta.

Si in alta ordine de idei,adidasii astia or fi ai lui Ilie Nastase?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106277&documentid=415006&categoryid=22927568&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Mergi la inceput

Aissa, m-am uitat rapid pe LR si nu am gasit nr de fax, oricum daca tu il gasesti si vezi ca incepe cu 0892... asta e un numar suprataxat ( apel din Franta costa 0,45cts/min asa ca idee) insa daca tu gasesti un fax care incepe cu 0033(0)3... atunci nici o probleama ca e tarif normal, vezi cat are Romtelecomul.

Eu am dat o cautare si pe pagini galbene si nu am gasit fax, dar poate voi reusiti sa gasiti pe site.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, multumesc!

Da, era normal sa stim ca e o suma minima. Dar TOTUSI mie mi-au blocat banii pe card, asta e marea problema. Dar eu nu le platesc nici un colet pana nu-mi deblocheaza banii de pe card.

Gratarul l-am pus mai sus.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

A si la faza cu comandat de suma prea mica, cred ca le-ati dat de gandit francezilor ca sa isi faca un program de debitat cc si pt sume asa de mici.
Cred ca nu se asteptau sa se dea comenzi asa de mici si ca atare nici sistemul lor nu e pus la punct.

Vai dar scrieti intr-un ritm infernal!
Hai pa si succes la shoppingul virtual!

Mergi la inceput