***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Acum a fost si sotul la banca, a lasat extrasul si tot, urmeaza sa inceapa aia de la banca sa investigheze situatia si au zis ca-l suna in cursul zilei de azi. Sa vedem...totusi e suma mult prea mare ca sa-i las in pace...190 euro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

bb_alinus pai a zis aissa, nr de fax e asta: 33 3 20 24 73 94

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

A si la faza cu comandat de suma prea mica, cred ca le-ati dat de gandit francezilor ca sa isi faca un program de debitat cc si pt sume asa de mici.
Cred ca nu se asteptau sa se dea comenzi asa de mici si ca atare nici sistemul lor nu e pus la punct.

Vai dar scrieti intr-un ritm infernal!
Hai pa si succes la shoppingul virtual!

La faza cu comenzile mici, ma simt direct vizata !

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, de curiozitate: tie din prima comanda, cate ar mai fi disponibile si cate nu?
Mie nu-mi prea place ideea sa le comand din nou de aceiasi bani pentru ca atunci le-am prins la reduceri si acum sunt mai scumpe. La mine 2 nu mai sunt, 7 da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Chiar ca scrieti cu o viteza....! in mare vad ca oricum sunt vesti bune, macar pt Aissa ca reuseste sa recupereze cumva banii. Tin pumnii si celorlalte fete
Macar sunt cat de cat seriosi si prompti in raspunsuri acum...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

lavi, dar cere-le banii inapoi si ii pastrezi pt reduceriile viitoare, te obliga ei sa faci cumparaturile acum, la pret mai mare?

vlada,

madau
, capitol nou?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Claudia,asa as traduce si eu,cum ti-a zis bb-alinus.Inteleg de aici ca daca suma e prea mica automat se considera plata la livrare.Frumos era sa scrie undeva chestia asta si sa precizeze care e suma minima pe care o putem plati cu card.

In alta ordine de idei,am vazut poza cu gratarul tau si pare chiar misto.E mai altfel decat ce se gaseste prin Cora,Carrefour,Metro?Adica e mai greu?Vad ca la descriere zice ca e din fonta.

Si in alta ordine de idei,adidasii astia or fi ai lui Ilie Nastase?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106277&documentid=415006&categoryid=22927568&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Super tare cu adidasii!!!!! Unde i-ai gasit, mai, Jasmine?!

Iar despre gratar...ce sa-ti zic, e misto, e mare, e ffff greu, coletul a avut 2kg 800 grame, iti imaginezi (mai erau si canile dar alea sunt usoare)! am vazut si eu in oferta Metro unul la 500 si ceva de mii... dar al meu e la juma de pret .

Edit: NASTASE adidas.

Chaussures du célèbre joueur llie Nastase, champion des années 70 et 80.

Mergi la inceput

Hai sa imi incerc si aici norocul, ca zau nu mai am idei ...unde imi pot gasi o rochie speciala, frumoasa, spectaculoasa pt nunta ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Las' ca e bine ca scrieti,ieri era cam liniste pe-aici si nu mi-a placut.

Lavi si Aissa,n-ar fi mai simplu sa le cereti sa va dea pur si simplu banii inapoi,adica sa-i puna inapoi pe cardurile voastre?Ce atata tevatura,faxuri,produse care nu mai sunt disponibile,produse care au pret mai mare...bla-bla-bla.De ce sa va stresati voi?Mai bine va luati banii inapoi si pe urma mai vedeti voi daca si ce mai comandati.

Mergi la inceput

Poti pune si poza cu canile Claudia ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput