***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by vlada

Hai sa imi incerc si aici norocul, ca zau nu mai am idei ...unde imi pot gasi o rochie speciala, frumoasa, spectaculoasa pt nunta ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Am ochit eu vreo 3 la Anne Weyburn dar sunt nereduse si in jur de 60 de euro. Te intereseaza?

Sau te duci la Picasso, iti iei materile si iti dau nr unei croitorese. In toamna lua 120 roni de rochie de ocazie.

Cu canile...nu pot acum , sotul meu are aparatul la el. Sunt frumusele, micutze,frumos colorate, suportul ala in care sunt asezate face toata treaba. Codul care mi-a redus 5 euro si mi-a dat cadou canile e luat de pe mareduc, nu il mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ideea e ca eu le-as vrea acum; pana la reduceri poate nu se mai gasesc; plus ca pana sunt reducerile, pana primesc pachetul deja e mijlocul verii. Si e acolo si o gecuta pt primavara asta.

M-am uitat acum:
-2 articole nu mai sunt disponibile - valoare 16.8 euro
-3 articole sunt la acelasi pret
-4 articole sunt mai scumpe cu 2+2+3+6 euro (rotunjit)

Plus ca daca primesc banii inapoi mai pierd prin transferul bancar, schimbul valutar, etc, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sincer am vazut o gramada, dar e clar ca imposibil sa comand de pe net..
Te roooog da-mi numarul !!! face si cu aplicatii, nebunii ? are si modele sau tre sa merg io cu unu in dinti ? ca nici nu stiu sigur cum as vrea sa fie...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Poftiti la CAPITOL NOU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput