***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 25
claujro spune:
Neata! Eu nu cred in superstitii...marti, 13 o sa fie o zi normala. ![]()
Madau, da, daca suma blocata e suma celor 2 comenzi, e prea mare coincidenta, de la ei trebuie sa fie. Ti-au oprit banii de 2 ori!
Eu zic ca ti-i vor debloca dar ca mai ai de asteptat pt asta. Amica mea dimineata e la cursuri dar cum apare pe messenger o rog sa-mi traduca in fr o fraza in leg cu banii.
Sa vedeti sistem misto. Ma incumet sa fac o comanda acu 2 zile pe yves rocher.de, cu livrare la ea in Heidelberg, ca la noi sunt mai scumpe
. Si-mi comand 2 produse, bag adresa...astept sa imi apara (ca la redoute) plata cu cardul... Cand colo, imi zic, multumim, comanda dvs va fi livrata!
Si eu cum si cand platesc!? Imi vine mail de confirmare cu plata peste 1 luna...
Speriata ca o fi vreo greseala, vb cu Cristina si-i spun si zice, stai linistita, ca o data cu produsele, vine si factura, o completezi cu datele tale si-si extrag ei banii ulterior
. Ma rog, nu prea am inteles eu cum... Dar e sistemul ok. Mai intai iti dau produsele si apoi iti iau banii...
La redoute
si cu banii luati si fara produse.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
canda_h spune:
ieri am primit pachetul cu comanda din 1.03 ... in principiu multumita, doar de rochia asta imi pare rau ... e mare (am luat 40 dupa masurile lor) si cred ca si dca ar fi fost masura buna nu mi-ar fi placut ... 

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324122140&documentid=207607&categoryid=22905252&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Am ajuns la concluzia ca mai bine imi iau de aici chestii probate decat sa comand si sa imi para rau. Pentru bebi tot ce am luat e ok asa ca mai comand ![]()
pup u
Angi
de motanel
(5.02.2006)
claujro spune:
Angi, te rog, detaliaza un pic, ce e cu rochitza aia? Si mie mi-a placut tare mult, am vazut la fete ca si-au mai comandat-o si mi s-a parut f frumoasa? Cum e?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Am primit raspuns de la Sabine!!!! Un mail luuuung, in franceza in care zice ca o comanda, aia cu camasile mi-a anulat-o ea dar celelate 3 (coelete mici) au fost expediate fara sa mi se ia banii si ca tb sa le platesc acum cu cec bancar... 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Iaca mailul:
Bonjour,
La commande du 28-02 pour laquelle je vous avais contacté n'a pas été débitée de votre carte bancaire et ne vous sera pas expédiée car j'ai eu la confirmation que l'expédition a été annulée. Il s'agissait d'une chemise verte et fuchsia tailles 42. J'en ai une autre identique au 9 mars dont le paiment est également à la livraison mais je n'ai pas eu la confirmation que l'expédition a été annulée. 3 expéditions vous ont été effectuées et aucun prélèvement n'a été effectué sur votre carte, l'une sous colis n° 067 6194967 qui contenait une veste Denim et en cadeau la nuisette, sur la facture il y a une note de débit de 2,95 EUR, l'autre sous colis n° 061 6142593 qui contenait une poêle et en cadeau des tasses, sur la facture il ya une note de débit de 5,34 EUR et une troisième sous colis n° 061 6141961 qui contenait une chemise fuchsia avec une note de débit de 3,91 EUR. Pour ces notes de débit, merci de nous adresser un chèque.Cordialement.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Pai...parca i-ai zis ca banii sunt blocati...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Claujro crezi ca am mai multe sanse ptr un raspuns la obiect daca-i scriu si eu tot lui Sabine? Ma gandeam ca e mai bine asa, decat sa trimit mailul pe site la rubricile alea cu intreabari
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Da, corect...de bani a zis ceva, i-a deblocat?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Sun la banca dar nu cred ca sunt deblocati. Iar mailul in care-i ziceam ca nu am niciunde posibilitatea de plata la livrare vad ca il ignora!
Si daca nu le platesc cu nici un cec (?) ce imi fac? Legal...vb. Trimit Interpolul pe urmele mele? ![]()
madau, da . Scrie-i. E cea mai promta!