***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi ma bucur ca ai primit comanda si ma intristez iar cand imi aduc aminte ca am 2 pierdute.... Clar si aia din 24 are soarta surorii ei din 7 feb. Offff. Si cat imi doream si eu adidasii aia...dar in veci nu mai am curaj sa comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa . Hai ca o sa se rezolve cumva si soarta comenzilor noastre pierdute zic eu. Adica sper

Concluziile mele:
-pentru mine & sot nu voi (mai) comanda neam haine "rigide" ci doar sport, din tricot (tricouri, pijamale), etc; din cele care "se iau" pe corp; Prefer sa probez gratis prin oras decat contra cost, asteptare si nervi de la Redoute
-incaltaminte - la fel, numai sport, restul nu ma risc

-Pentru copii merita luat de la ei, oferta de lucruri de calitate la preturi rezonabile si cu design reusit e f mica in Ro

-In orice caz merita mai degraba asteptate reducerile; un articol poate sa nu fie ce te-ai asteptat si daca ai dat mult pe el dezamagirea si oftica sunt mai mari.

Asta zisei eu, mai rea de paguba, cum sunt.
Astept cu nerabdare si curiozitate rezolvarea problemei cu comanda din 6 feb.

nah, c-am dat startul la comenzi nebramburite pe luna martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Rugaminte mare:

maine merge sotul la banca sa vada ce e cu suma aia blocata...daca cumva e blocata de astia de la Redoute..imi scrie si mie cineva un mail sa-i rog sa deblocheze suma? Pls.... CLAUDIA..poate mai ai mailul salvat, sau poate o poti ruga pe prietena ta sa mai conceapa unul. Iti dau toate datele pe PM, ma enervez ca e suma foarte mare totusi, sper sa nu o mai traga inca odata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau poti sa le scrii linistita in engleza; pricep f bine si iti si raspund tot in engleza.

Suicces!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

MICA PUBLICITATE

*de vanzare www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324094589&DocumentID=321407" target="_blank">Costumas de vara,pt baieti,marimea 102 - Jasmine

www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104023&documentid=201206&categoryid=22912137&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">Set 2 salopete pt baieti,marimea 108 - Jasmine
*de vanzare

Madau,te rog sa scoti de pe lista de mica publicitate cele 2 articole de mai sus.Le-am vandut.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Super! Incep comenzile pe martie sa apara!

madau, vezi mai intai cine a blocat banii si apoi te ajut cu placere. Dar, intr-adevar, Sabine aia mi-a scris numai in engleza. Si mailul in care ii spuneam sa-mi deblocheze banii, e undeva la paginile anterioare.

Vb maine! Noapte buna!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! Azi marti 13 om afla vesti bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Neata!Eu sper ca ziua de 13 sa ne poarte noroc,in special fetelor mai ,ca au suferit destul!Stiu cum e,ptr. ca si mie mi-a intarziat o comanda si din cauza asta in perioada respectiva n-am mai fost buna de nimic,deh,si eu sunt rea de paguba!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetele...
Hahaha....marti 13...asa a fost si luna trecuta cand am dat prima comanda la redoute (si mai era si ziua soacra-mii ). azi e doar ziua sotului meu si noroc ca nu m-am bazat pe redoute pt cadoul lui
azi mai fac o incercare la posta...ultima, ca totusi nu cred ca la posta la noi e buba
si-asa nu mai pot...ce-as mai comanda pt vlad una alta...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Claudia m-am uitat pe mailul de care zici tu, e nitel diferit fata de ce imi trebuie mie ptr ca ale mele sunt deja platite si se vede asta din extras. Iar comenzile nu-s anulate, nu apare plata la livrare, nimic. Apar pe extras platile si mai jos o suma blocata..vom vedea azi ce reprezinta, dar e mai mult ca sigur de la ei, ca altcineva n-avea cine sa blocheze. Plus ca e exact suma celor 2 colete ale mele. Cam ciudat

Sper ca azi sa se mai rezolve din probleme si sa fim toate.

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput