***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia nu ma demoraliza te rog...ca eu am o comanda din 3 si una din 6. Daca stau sa socotesc ca utlimele au venit in 8 zile..ar cam fi trebuit sa ajunga cea din 3, insa am intrebat azi la posta si nu venise.. Cred ca m-am invatat cu narav...oricum sapt asta ar trebui sa ajunga oricum. Asteptam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

A mea e din 7, deci sigur mai am de asteptat...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Hai ca plange listuta noastra cu produse...nimic nou de adaugat

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi-e teama ca mi le-a anulat Sabine si pe celelate. Daca proasta de mine i-am spus ca mi-a venit comanada de pe 1 care aparea cu plata la livrare?! Mai bine taceam si o lasa asa...

Ar mai fi o ultima solutie, daca pana la inceputul lui aprilie nici nu primesc comenzile nici nu-mi deblocheaza banii, sa o rog pe prietena mea care vine in tara, sa sune la ei...poate asa se mai lamuresc lucrurile. Nu o fi chiar f scump...zic si eu! Sper, totusi s-o rezolvam la nivel de mail... Ar fi bine de intrebat si la noi, daca OPC-ul nostru nu are vreo conventie cu al lor...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madau,

si eu am comanda din 3 si nimic pana acum iar restul comenzilor au venit ceas pana acum; deci, nu te alarma...

cat despre banii blocati sau retrasi de pe card, eu as incerca la banca sa contest tranzactia; mi-aduc aminte ca asta vara am cumparat un bilet de avion de pe alpieagles si dupa ce mi-au debitat cardul in august, peste vreo 2 luni am vazut ca mi-au mai retras inca 20 euro - taxe; eu m-am enervat si am contestat tranzactia la banca iar banca (raiffeisen) a fost obligata sa dea curs cererii mele (scrise) si a facut cercetari mai departe in italia si a cerut documentele care sa ateste ca biletul are pretul x si ca mi-a fost trimis;toate cercetarile s-au facut prin banca unde avea dschis cont compania aeriana; ideea nu e cum s-a terminat pentru mine, ca nu s-a terminat bine, ca macaroanele astea au zis ca eu n-am citit conditiile de pe site, si ca mai era o taxa pe care trebuia s-o platesc ulterior emiterii electronice a biletului; eu nu stiu italiana decat asa din 2 in 2, asa ca m-am lasat pagubasa, insa morala e , ca daca faci contestatie pe o tranzactie, banca e obligata sa-i dea curs; in cazul vostru, motivul ar fi cumparaturi online neonorate.

Mergi la inceput

si evident ca pana la urma nu m-am abtinut si am comandat; mi-am verficat acum contul online si banii sunt blocati deja , insa m-am uitat pe celelalte comenzi nevenite si vad ca pentru cea din 3 martie banii au fost trasi 8 martie, la fel pentru celelalte, la interval de cateva zile...

ella

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Mie mi-e teama ca mi le-a anulat Sabine si pe celelate. Daca proasta de mine i-am spus ca mi-a venit comanada de pe 1 care aparea cu plata la livrare?! Mai bine taceam si o lasa asa...

Ar mai fi o ultima solutie, daca pana la inceputul lui aprilie nici nu primesc comenzile nici nu-mi deblocheaza banii, sa o rog pe prietena mea care vine in tara, sa sune la ei...poate asa se mai lamuresc lucrurile. Nu o fi chiar f scump...zic si eu! Sper, totusi s-o rezolvam la nivel de mail... Ar fi bine de intrebat si la noi, daca OPC-ul nostru nu are vreo conventie cu al lor...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Clau,

ANPC-ul nostru nici macar nu aplica legislatia din Uniunea Europeana; dupa aderare a intrat in vigoare Codul consumatorului care ar fi trebuit sa preia directivele CE in materie, insa am constatat ca lucrurile nu stau asa; oriunde in UE, pentru un produs returnat in termen de 30 de zile(unele magazine acorda si 90 cum e Marks and Spencer in UK)primesti oricare altul din magazin sau banii; la noi, legea spune ca doar daca e defect sau ai fost prejudiciat in vreun fel la achizitionare poti sa-l schimbi , dar in anumite conditii, de ex. cu produs similar, deci nu cu orice.

Deci n-are rost sa cautam protocoale de colaborare intre ANPC-ul nostru si corespondentul francez din moment ce nici legea nu e unitara in spatiul CE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cred,nu stiu daca o sa ma pot tine de cuvant,ca nu voi mai lansa comenzi pana nu vad venita precedenta comanda,si nici sa mai fie de valoare mare,ca in caz de... sa nu ma oftic asa tare!

Mergi la inceput

sunt plina de draci

a venit sotul cu extrasul, apar luate toate sumele ptr comenzi ok, si la sfarsit am o suma de 6 mil BLOCATA.. nu stiu ptr ce e, sper sa nu fie de astia de la redoute, ca-i strang de gat..banii si i-au luat deja, dac-mi tin si altii blocatii, dracii ii iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mi-a venit comanda de pe 1 martie!

E super fain ca nu ma mai simt inselata, tepuita, etc, etc. Adica doar de prima comanda, nu si de a doua.... oricum cred ca ma potolesc pana la reducerile de vara.

Mi-am luat asa:

-celebrii adidasi Adidas Titan Lea cu roz ; nu-i mai caut, ii stiti. Port 36 in general, am luat 36 2/3 imi vin f bine; partea alba e piele, partea roz e inlocuitor; pe interior sunt captusiti cu ceva piele si in rest panza dar de buna calitate. Sunt multumita.

-celebra fusta grena din vascoza - cel mai mare rateu al comenzii ca sa zic asa: 1. N-a zis nimeni ca e cu platca sus si pliseuri largi in jos -> nasol, scoate burta in evidenta. Pacat ca nu stiu nici eu franceza la perfectie sa fi citit pe site 2. Mi-am luat 36 (masura mea conform masuratorilor) si e fixaaaa..... Oricum, la 9 euro... merge si de casa la o adica. Sa o calc, poate arata mai bine calcata

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105272&documentid=201206&categoryid=22939156&single=&hasNext=1&hasPrev=1
pijama - cea mai buna afacere din comanda; 34/36 imi sta bine; bumbacul e plinut, matasos; se incaleca un pic urat cusaturile la V-ul din fata dar pe ansamblu sunt foarte multumita, mai ales la 6 euro...

Pt sot:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324114586&documentid=207607&categoryid=22905196&single=&hasNext=1&hasPrev=1
pe alb cu bej;l-am luat cu 15 euro atunci (era redus, acum nu mai e) - OK;

Pt fetita mare:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112199&documentid=207607&categoryid=22918362&single=&hasNext=1&hasPrev=1
OK dar e blug gros, ma asteptam sa fie din cel subtire, mai ales ca e prezentata cu un tricou subtirel in poze; i-am luat 120 si ii e larguta dar se strange din elastic; OK

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112199&documentid=207607&categoryid=22918362&single=&hasNext=1&hasPrev=1
am luat si tricoul asortat dar nu se potrivesc; tricoul e subtire fusta groasa ; marginile sunt finisate prin surfilat - OK

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112039&documentid=207607&categoryid=22917581&single=&hasNext=1&hasPrev=1
OK, material bun

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112040&documentid=207607&categoryid=22918321&single=&hasNext=1&hasPrev=1
varianta roz, nu in dungi; un pic mai subtire decat ma asteptam; dar OK.

Pt fetita mica - n-am luat nimic; luasem mai multe in raposata si mult pomenita prima comanda

Mergi la inceput