***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iar nu mi-a mers netul, deja ma enerveaza cumplit treaba asta

Io-s cam zapacita oarecum, vi s-a mai intamplat sa nu fie trasi banii exact in momentul comenzii? Ca acum am sunat sa aflu soldul de la card, si-s mai putini bani decat ma asteptam..nu ptr ca ar fi luat ei mai mult, dar zilele trecute inainte de a da comanda de pe 6 martie, am sunat si am verificat soldul, era mai mare decat ma asteptam, dar am zis ca oi fi facut eu vreo greseala de calcul..acum e mai mic insa. L-am trimis pe sot sa ia extrasul si a zis ca nu apare nici o retragere pe data de 3 cand am facut o comanda...ci ca apare una pe 8 martie si una pe 9. Oare mi-or devansa si comenzile din cauza asta? Ca aia din 3 cred ca ar fi trebuit sa ajunga deja..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madau mie mi-a venit extrasul pe februarie si plata comenzii din 7 apare in 13...cam toate sunt devansate cu o saptamana.
Nu am mai rezista si le-am mai scris 2 mesaje (ce ma enerveaza ca trebuie sa scriu unul pt fiecare comanda). Si i-am cam amenintat, le-am zis sa isi verifice pe acolo treburile ca la ei e buba mai mult ca sigur si ca astept sa imi spuan ce decid ca vor, un client care sa le mai comande din produse sau un dusman care va face tot posibilul ca sa isi primeasca banii sau produsele platite.
De nu imi restictioneaza astia accesul nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Banii nu sunt trasi imediat. Mai intai sunt blocati. Cel putin asa e la mine. La comanda din febr, ultima cu baschetii copiilor, in val de 20 de euro nici acum nu si-au retras banii, apar doar blocati (e la fel- ca oricum nu pot sa ma ating de ei). Eu am facut toate platile cu cardul finei mele, functionara la BRD, eu am pus doar banii pe cardul ei. Si cand mi se mai nazare ceva, o sun, in timpul programului, intra pe card si vede ce operatiuni s-au mai facut. A vb cu o colega si mi-a trimis si extras de cont pe mail...din care nu inteleg mare lucru...dar totusi, o intreb pe ea si-mi explica. Cel putin dpdv al banilor, pot sa zic ca ii verific mereu.

Edit: si Sabine nu mai zice nimic....

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io tot cu card Brd si da, mai intai sunt blocati, apoi retrasi la cateva zile

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

viermisor, da, eu am primit comanda data pe 1.03- acasa, adusa de postas pe 9.03. Sunt sigura ca a fost o greseala care nu o sa se mai repete !

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

M-ati linistit atunci...mi-era teama ca doar la mine s-a intamlpat asa.
Acum astept sa vina sotul cu extrasul sa-l compar cu sumele de pe site, ca din ce mi-a zis la telefon nu erau chiar exact cu ce stiam eu..parca lipsea una..dar el nu prea stie sa se uite pe extras asa ca...astept

Vroiam sa-i mai comand si eu Mirunei niste adidasi, dar trebuie sa astept acum sa mai intre niste bani..recunosc ca mi-a cam stricat planurile treaba asta cu trasul banilor mai tarziu. Asa ca..ma uit pe site si , ca pana nu intra CIC-ul..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Si cel mai tare ma enrveaza ca nu avem unde pe site sau pe mail ( sa ni se trimita) o situatie exacta a coletelor. Care a fost trimis, care anulat, care livrat deja... Stam si asteptam si suntem la mana norocului Ca daca ma uit la mine, toate sunt in curs de preparation, inclusiv cele sosite de mult timp, inclusiv cele anulate de Sabine (care or fi alea nu m-am lamurit )... Aiurea rau!

Edit: in mod normal, Sabine nu ar tb sa ma mai contacteze sa-i platesc coletul cu plata la livrare?! ca vad ca nu mai e interesata, nu mai da nici un semn de viata!

Pe seara vb cu prietena mea din Bx sa-mi spuna unde ii putem reclama. Eu am ca dovada mailurile lor pe care le voi atasa si extrasul bancar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Vos commandes peuvent être signalées comme suit :
- en cours d#8217;enregistrement
- en préparation
- en cours d#8217;acheminement
- arrivés en Relais Colis/Rendez-vous Catalogue
- en attente
- en rupture de stock
- en problème de livraison

deci teoretic ar trebui sa stii exact in ce situatie iti e comanda, dar practic....si la mine apare la toate en preparation

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Macar daca mi-ar debloca banii as stii ca mi-au anulat comenzile. Cel mai rau imi pare de grill si de cele 2 camasi. As mai da inca o data comanda si m-as stradui sa fie mai mare ca valoare....dar daca ma trezesc cu 2 gratare si 6 camasi?! Din spusele Sabinei cica au mai fost trimise colete : By reconsulting your file some parcels have been sent withourt charging your credit card

E f buna intrebarea: cine a mai primit comenzi date luna aceasta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by vlada

Vos commandes peuvent être signalées comme suit :

- en cours d#8217;acheminement

La mine aparea en preparation si atunci cand eu am primit mail de la ei cum e ca e in curs de...ce scrie mai sus.
Si acum sunt totate en preparation si alea nesosite si aia venita.
Mai fetelor oare cand am stii ceva ca deja ma enervez numai cand imi amintesc de ei.

Mergi la inceput