***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Buan fetelor ! nu mi-a zis si mie nimeni despre balerini...oare cat sa-i comand, tot cu un nr mai mare ?
Felicitari pentru finuta !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Andreea, multumesc! Sunt asa de fericita! Acum ma uitam la nou-nascuti, super lucruri si preturi bune comparativ cu ce e la noi.

Eu am luat 2 perechi de balerini, nu stiu ce marca vrei tu, dar ai meu Soft Gray (nu mai sunt pe site, i-au scos) 37 imi sunt mici, cred ca sunt un 36. Eu i-am pastrat ca sunt din piele si sper sa se mai lase... Ceilalti sunt din panaza cu siret pe picior (no name), sunt 37 si sunt f buni, 38 mi-ar fi fost mari rau. Asta pot sa-ti spun din experientele mele... vezi ce mai zic si fetele.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Ce m-as uita si io la hainute de fetite...dar daca n-a fost sa fie ! si ii comanzi sau astepti sa vezi cum se solutioneaza ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

vlada,

eu am comandat de incaltat pana acum niste balerini din panza si adidasi - sunt pe prima pagina ,cu produsele postate; port 37 si i-am luat 38; adidasii imi sunt ok dar balerinii nu prea, adica oricat mi-am taiat unghiile, le-am pilit, degeaba, imi sunt cam la limita si nu stiu daca ii voi purta, oricum erau de moft, ca am vazut ca se poarta mult anul asta; acuma poate eu sunt un pic subiectiva fiindca de la sarcina am picioarele nitel umflate dar ma intreb cat; o sa aflu luna viitoare daca eventually imi vin sau nu

Mergi la inceput

Merci mult ! Eu port 37, adidasii i-am luat 38 si imi vin perfect, acum astept si sandalele sa ma orientez...ceea ce m-a derutat e ca la pantofii sport precizeaza sa iei cu un nr mai mult decat porti, dar la ceilalti nu
Nastere usoara, o sa scapi de umflaturi si sigur ii vei purta !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu ma tot invart in jurul cozii pe site,ca as comanda eu multe dar mi se par prea scumpe cele din PE 2007.Din Aubaines nu prea mai am ce sa comand.

Ar mai fi si varianta sa iau o pauza,da' ce,pot?

Mergi la inceput

Parca vazusem ca scriau fetele de ceva reduceri cu anumite coduri si pt colectia 2007...ai incercat ? asta ca sa mai pun si io gaz pe foc, ca tare ma ard degetele

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Uite astia m-ar tenta, noroc ca nu sunt inca disponibili si sunt obligata sa astept

http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324119471&DocumentID=207607

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vlada eu nu am comandat de la ei balerini (si ma felicit ca nici nu-i vedeam....) dar am probat prin oras. Eu port 37 dar dupa 2 ani de CIC si plimbari in parc in slapi mi s-a obisnuit piciorul lejer si imi iau 38 la pantofi ca sa ma simt ok. Dar la balerinii probati nu merge 38 (la mine) ca imi flencane in picioare, asa ca balerinii eu zic ca merg comandati numar pe numar, nu mai mari pentru ca din croiala sunt mai largi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

A primit cineva colet pentru comanda din luna aceasta?

Mergi la inceput