***LA REDOUTE(7)***
Raspunsuri - Pagina 20
cin spune:
Hai, mai...ce-i linistea asta pe-aici? ... calmul dinaintea furtunii? ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Eu sunt! Vrei sa vb cu mine? ![]()
Poate vedem pe seara cum curg valuri valuri de colete... Io observ ca tipa aia care ma meiluia sapt trecuta acu nu mai zice nici pas dupa raspunsurile care i le-am dat.... 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
daaa...zi-mi daca si ce ti-a raspuns d-ra Sabine
...vad ca nu mai raspunde atat de repede ca vineri....
o floare pt doamne
claujro spune:
Nu mai zice nimic. Dupa ultimul mail in care zicea sa-i dau nr coletului, sa platesc la livrare, i-am mai scris eu 2: unul in care ziceam ca sunt de acord sa platesc dar sa-mi deblocheze banii de pe card si al doilea azi in care ii spuneam ca plata la livrare nu e o optiune pe care s-o aleg eu, pt ca nu exista asa ceva, pt ro. Acu sa vedem ce mai poa sa zica! 
Edit: Frumos din partea lor ar fi sa ne faca cate un cadou, sa-si ceara scuze si sa ne dea si niste facilitati/reduceri/coduri pt stresul pe care ni l-au provocat! Si ni-l provoaca inca, suntem si cu banii blocati si fara comenzi! 
cin spune:
Claudia, asa visam si eu...ca isi vor cere scuze pt cele doua colete nesosite si-o sa-mi trimita si-un cadou de consolare....dar dupa cum ziceam, doar visam 
acum stau si ma intreb daca imi voi recupera banii...candva
o floare pt doamne
claujro spune:
Mai, eu nu ma las, mi-am propus sa le scriu un mail pe zi. Sigur ca e usor sa-mi dea ignore. La adresa de reclamatii/intrebari de pe site am scris de vreo 5 zile si nu am primit nici un raspuns.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Pai nici la mine nu raspund, nici la mesajele de pe site, nici la ala direct la Sabine. Si de "premiu de consolare" eu le-am pomenti intr-un mesaj sigur ca le-am zis ca sper sa gaseasca o modalitate care sa ma determine pe langa sa uit incidentele ivite sa le raman client si pe viitor.
Pesemne nu ii doare. Nu-i nimic. Saptamana asta sutn decisa sa intocmesc un mesaj si sa caut un fel de OPC la nivel european daca nu doar local in Fr si sa le trimit o sesizare. Astept si azi, daca maine nu am raspunsuri le scriu maine mesaje in care ii avertizez clar ca ii reclam.
claujro spune:
aissa, da! Si eu am de gand sa fac exact la fel! Am sa-mi intreb si prietena de la Bordeaux si si eu am sa-i reclam.
In alta ordine de idei, am o veste mare!!! Fina mea, a aflat azi ca bb din burtik va fi fetita 

. Deja imi fac planuri de hainutze, de botez, de cadouri...
Imi arunc un ochi, cu teama si pe la redoute, la nou nascuti... mi-e ca daca dau comnada acum...o ajunge pana in iulie cand naste ea ?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
OO, pai daca ai o prietena in Franta roag-o sa ne spuna care e forul, adresa, care se ocupa de asa ceva. Pe site la UE am gasit acum repede asta: http://ec.europa.eu/youreurope/nav/en/citizens/services/eu-guide/buying/index_en.html#11424_11
Dar mai scotocesc....
aissa spune:
Aici gasesc eu unde sa trimit: http://ec.europa.eu/consumers/redress/out_of_court/ecc_france_en.htm