***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Hai, mai...ce-i linistea asta pe-aici? ... calmul dinaintea furtunii?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu sunt! Vrei sa vb cu mine?
Poate vedem pe seara cum curg valuri valuri de colete... Io observ ca tipa aia care ma meiluia sapt trecuta acu nu mai zice nici pas dupa raspunsurile care i le-am dat....

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

daaa...zi-mi daca si ce ti-a raspuns d-ra Sabine ...vad ca nu mai raspunde atat de repede ca vineri....

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Nu mai zice nimic. Dupa ultimul mail in care zicea sa-i dau nr coletului, sa platesc la livrare, i-am mai scris eu 2: unul in care ziceam ca sunt de acord sa platesc dar sa-mi deblocheze banii de pe card si al doilea azi in care ii spuneam ca plata la livrare nu e o optiune pe care s-o aleg eu, pt ca nu exista asa ceva, pt ro. Acu sa vedem ce mai poa sa zica!

Edit: Frumos din partea lor ar fi sa ne faca cate un cadou, sa-si ceara scuze si sa ne dea si niste facilitati/reduceri/coduri pt stresul pe care ni l-au provocat! Si ni-l provoaca inca, suntem si cu banii blocati si fara comenzi!

Mergi la inceput

Claudia, asa visam si eu...ca isi vor cere scuze pt cele doua colete nesosite si-o sa-mi trimita si-un cadou de consolare....dar dupa cum ziceam, doar visam
acum stau si ma intreb daca imi voi recupera banii...candva

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Mai, eu nu ma las, mi-am propus sa le scriu un mail pe zi. Sigur ca e usor sa-mi dea ignore. La adresa de reclamatii/intrebari de pe site am scris de vreo 5 zile si nu am primit nici un raspuns.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai nici la mine nu raspund, nici la mesajele de pe site, nici la ala direct la Sabine. Si de "premiu de consolare" eu le-am pomenti intr-un mesaj sigur ca le-am zis ca sper sa gaseasca o modalitate care sa ma determine pe langa sa uit incidentele ivite sa le raman client si pe viitor.
Pesemne nu ii doare. Nu-i nimic. Saptamana asta sutn decisa sa intocmesc un mesaj si sa caut un fel de OPC la nivel european daca nu doar local in Fr si sa le trimit o sesizare. Astept si azi, daca maine nu am raspunsuri le scriu maine mesaje in care ii avertizez clar ca ii reclam.

Mergi la inceput

aissa, da! Si eu am de gand sa fac exact la fel! Am sa-mi intreb si prietena de la Bordeaux si si eu am sa-i reclam.

In alta ordine de idei, am o veste mare!!! Fina mea, a aflat azi ca bb din burtik va fi fetita . Deja imi fac planuri de hainutze, de botez, de cadouri... Imi arunc un ochi, cu teama si pe la redoute, la nou nascuti... mi-e ca daca dau comnada acum...o ajunge pana in iulie cand naste ea ?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

OO, pai daca ai o prietena in Franta roag-o sa ne spuna care e forul, adresa, care se ocupa de asa ceva. Pe site la UE am gasit acum repede asta: http://ec.europa.eu/youreurope/nav/en/citizens/services/eu-guide/buying/index_en.html#11424_11
Dar mai scotocesc....

Mergi la inceput

Aici gasesc eu unde sa trimit: http://ec.europa.eu/consumers/redress/out_of_court/ecc_france_en.htm

Mergi la inceput