***LA REDOUTE(7)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata fetelor,

dupa ce am testat ieri coduri, azi ma mananca sa dau o comanda macar, dar ca si unele dintre voi, am comenzi pe drum, vreo 3 la numar, din alea care nu sunt cu plata la livrare :), adica sensibil mai mari de 10 eur.

asa ca astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pai si pe mine ma mananca rau degetele sa mai dau o comanda.

Incerc sa mai aman macar un pic.Intre timp ma mint ca mai studiez/testez niste coduri.Teoretic,ca de fapt n-am timp pt asa ceva.

Da' pt "je valide mon panier" as avea timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

jasmine,

stii vorba aia : "devenim ceea ce suntem ", asa ca inevitabilul se va produce si e doar o chestiune de timp pana sa "validam"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

M-am intors si eu de pe afara...cam liniste pe aici.
Claudia, stai linistita, nu-ti face pb ca nu ajungi la posta, eu sincera sa fiu mi-am cam luat gandul de la acele colete...n-am nici cea mai mica speranta ca au ajuns din greseala coletele acolo.
Tare as avea ceva de comandat, dar si mai tare mi-e teama c-o sa mi se lungeasca urechile asteptand si comanda asta. as fi chiar masochista sa mai comand si a treia oara, dupa ce primele doua colete doar le-am platit
mai bine mai arunc un ochi sa vad pe unde as putea merge de paste

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

I-am mai scris un mail. Poate isi dau si ei seama de cat de prosti sunt!

Bonjour Madame,

J’ai essayé de faire une commande à mon adresse, en Roumanie, mais il n’existe nulle part la possibilité de choisir le payement au moment de la livraison. J’ai eu que deux options : le payement par carte bancaire ou le carte Kangourou. Vous devrez savoir ceci déjà ! En conséquence, comme je n’ai pas eu ce choix de payement au moment de la livraison, j’ai fait la commande comme d’habitude en essayant payer avec la carte bancaire. Je vous demande de revoir tout ceci et de me tenir au courant.
En vous remerciant, je vous prie d’accepter mes meilleures salutations !

Eeeeeee? Are prietena mea ceva talent, nu?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, incerc sa dau si eu o comanda pe Redoute..si am nevoie de ajutor...sunt in impas..
Numéro de contrôle :
Ce se trece la ultima rubrica....Numéro de contrôle ?
Multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roxana,lungimea nu o stiu,eventual sa masor,ca nu-i am la mine.Ideea e ca la lungime se poate umbla,nu asta e problema mea,ci..latimea.Tatal meu are cam 1.70 si 75kg(cred)..lui ii sunt fffff mari...asa ca,poate te ajuta.
Uite link-ul cu pantalonii, cu mentiunea ca albastru este culoarea,nu rosu:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106231&documentid=201206&categoryid=22917189&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maxia

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, incerc sa dau si eu o comanda pe Redoute..si am nevoie de ajutor...sunt in impas..
Numéro de contrôle :
Multumesc foarte mult!

Nimic. Lasa-l asa.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Maxia, nu stiu exact la ce te referi? esti deja la plata? cred ca e vb de ultimele 3 cifre de control de pe card... de pe spatele cardului, sub banda magnetica... ultimele din dreapta

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Maxia

Buna fetelor!
Numéro de contrôle :
Multumesc foarte mult!

Nimic. Lasa-l asa.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Scuze! Eu intelesesem ca e la intregistrare, la creerea contului. In cazul in care esti deja la plata, cin are dreptate!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput