Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
kmi78 spune:
Buna fetele!!!
intru repede sa va spun ca am pus si eu trei poze si desi am incercat sa le desc in bebei ele apar in mamici cu burtici, poate ma lamuriti de ce;
FElicitari KARRA SI AURASA SA VA TRAIASCA BEBELUSII SI SA FIE CUMINTEI SI MANCACIOSI!!!
Eu inca am mult de citit din urma, poate reusesc azi sa vad, sunt atat de curioasa ce ati mai facut; Timeea desi e cumintica si doarme destul de bine eu sunt cam in urma cu odihna pt ca au venit ba parintii, nasii , prietenii; e destul de greu dar totusi frumos;
incerc sa va povestesc cum a decurs nasterea dar intai citesc din urma ca sunt tare nerabdatoare; TIMEEA s-a nascut la ora 22.40 , ROXANICI daca esti draguta sa corectezi, tel meu are setata ora la mesaje cu doua ore in urma si asa cred ca s-a produs gresala;
Cred ca azi era programata AMMA la cezariana, ii urez multa bafta si de asemenea si celorlalte fete care se pregatesc sau sunt luate prin surprindere;
va pup!!!!
TIMEEA 1 SAPT
cria_bv spune:
Felicitari Martutza sa fiti sanatosi si sa va intoarceti repede acasa.
Amma, Lala multe incurajari 

Noi am avut o noapte nasoala, cu treziri multe iar pe la 4 m-am trezit cu o durere de spate si burta si am luat un nospa, pe deasupra mai am si sotu racit cu febra si toate cele.
Cria
33+ cu
Vlad
ralualexandrei spune:
Ehh si acum ca am citit tot ce ati scris,apropo harnice mai sunteti,sa vin si eu cu vesti de la mine.
Sambata am facut smotru toata casa drept ptr care de la atata efort mi-au iesit frumusete de hemoroizi asa ca duminica am stat numai in pat si am dat ba cu tinctura de afin ba cu hemorzon asa ca astazi in sfarsit pot sa stau un fund si chiar sa ma misc.Bineinteles ca sotul mi-a tras o sapuneala zdravana si a zis ca am exagerat si sa nu mai fac.
VCarmen am citit mesajul in care ma intrebai de pompa,pompa de san eu o sterlilzez cu solutie la rece de la Chicco care mi s-a parut foarte buna si comod de folosit ,se pune un cam 1/2 masurica in 2 litri de apa si se lasa circa 30 minute,apoi se clateste.
Si acum galeria ptr mamicile si bebelusii de astazi:

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
Felicitari Martutza ptr primul ghiocel pe ziua de azi!!! refacere rapida si un blond sanatos si mancacios ![]()
Kmi bine ai revenit....ce dragutza e Timeea. Ce-mi plac copilasii cu mult par. Sa ne povestesti cum ai nascut asa repede ca eu sunt curioasa.
Am corectat la listuta, mea culpa, cred ca eu am trecut gresit de la inceput. Pozele apar in albumul bebelusilor daca atunci cand le adaugi le adaugi la albumul respectiv; am adaugat eu una dintre ele acolo sa nu lipseasca Timeea de la panoul de onoare, daca mai vrei si altele faci tu...
De la Amma inca nu am nici o veste, dar plec imediat de acasa si sunt sigura ca atunci voi primi ceva de la ea
(asa mi se intampla mai mereu)
roxana
38+ cu Rares Teodor
absoluta spune:
Doamne ce ingeri avem .
Doamne cat sunt de frumosi.
N-am cuvinte.
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si satisfactii.
Curaj si multa putere vreau sa le urez si eu fetelor care astazi au marea intalnire...
madybulancea spune:
Felicitari Martutza sa iti traiasca flacaul!!!!
Punem amjorete ptr fetele harnice....

Noi facem relativ bine...nu mai putem sa stam la calc,adik pe scauna k ne doare apoi toate alea asa k intru mai rau.....eude la un timp tot visez ca ma casatoresc si am citit k asta inseamna necaz....uffffiiii iar sunt paranoia....ma rog acum la DD sa stea bb cat mai mult in burtik k altfel....
Va pup si va multumesc ca existati!!!
Mady
32+
RaisaFudulu spune:
KMI felicitari pentru dulceata de fetita.....sa fie sanatoasa si mancaciosa ca frumoasa este

Toti bebeii sunt asa frumusei...cand ma uit la poze parca nu mai am rrabdare..de abia astept sa-mi cunosc sieu bebelina![]()
![]()
![]()
![]()
Diana
35+
cu RAISA-MARIA
paxela spune:
Felicitari Martutza , refacre rapida si bebe mancacios si cuminte
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
tzuna spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti? Eu raportez o noapte f proasta. Dupa ce va scriu fug in pat. Maria a mancat f putin la ora 20 dupa baie si apoi a incepul spectacolul. A vrut sa pape din ora in ora, apoi a durut-o burtica, se linistea numai cand o puneam pe burta mea... I-am dat Baby drink si nu i-a trecut , i-am dat din nou completare cu lingutita sa fiu sigura ca a mancat si tot asa. Abia pe la ora 3 am a adormit si ea si s-a mai trezit la ora 6 sa pape si iar s-a culcat 3 ore.
Ea e un copil f cuminte daca reuseste sa pape cum trebuie si dc e schimbata (ca are si 10 scaune pe zi- adica la fiecare alaptat).
ELYY2003- scrisesem mi-a cumparat sotul pompa de la Primii pasi, din Auchan. A costat vreo 300.000 lei si sunt f multumita de ea. E cam greu cu starilizatul dar cred ca toate pp sa le desfaci bucati deci.... Nu vad de ce as fi dat mai mult pe o pompa de sani daca-mi fac treaba cu asta. Plus ca ne tb multi bani de pampers, tampoane sani, tampoane sterile etc.
astea sunt noutatile noastre.
Va pup.
sherbi spune:
buna, fete!
felicitari MARTUTZEI si sa aiba un bb sanatos, mancacios si cumintzel.
LALA si AMMA, bafta multa astazi si nastere cat mai usoara. va invidiez, dar mai avem putin si noi.
eu am avut un week-end frumos, am intrat pe net sa va citesc in fiecare zi. joi merg la ultimul control, d-abia astept. mai fac si o cumparaturica doua, ca deh... la slobozia stam mai prost cu hipermarketurile. am si program de smotruit apartamentul din bucuresti, de fapt mama se ocupa de treaba asta.
multumim mamelor care-si fac timp sa ne mai dea si noua sfaturi despre cele necesare dupa nastere. parca nu-mi vine sa cred ca mai ieri alaltaieri se "vaitau" ca nu mai au rabdare si nu mai rezista cu burticile "la gura", si azi isi tin puii in brate. mie mi se pare ca mai am un secol pana atunci...ufff
pt. cele care au ganduri mari azi sau saptamana aceasta,le urez multa bafta, nasteri usoare si bb sanatosi.
am o intrebare pt cele care au nascut sau care stie sa-mi spuna: eu nu mi-am cumparat pompa, am zis ca-mi iau dupa ce nasc, sa vad daca am nevoie. dar daca am nevoie, si mi-o cumpara sotul cat stau in spital, acolo am vreo posibilitate sa o sterilizez dupa fiecare folosinta???
ca banuiesc ca nu se agita asistentele pe acolo sa umble cu pompa mea la sterilizat...zic si eu.
pupici!
36+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album