Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor!

Nu am mai scris de mult, dar sa stiti ca am citit in fiecare zi.

Eu ce sa zic despre noi, nu prea putem sa stam pe scaun ca ne apuca durerile de burtica ..., noptile sunt asa cum le stiti si voi, un buna altele mai rele...

Vineri am trecut printr-o experienta .... Am fost la monitorizare si la un moment dat inimioara lui bebe aproape s-a oprit, va dati seama ca m-am panicat. Am fugit imediat cu rezultatul monitorizarii la medicul meu si m-a linistit. Doamna care mi-a facut monitorizarea m-a pus sa stau pe spate si bineinteles ca trebuia sa ma puna pe o parte (de preferat stanga), eu am stat cuminte pe spate dar bebe a suferit din cauza asta se pare ca s-a asezat cumva pe cordonul ombilical si de aceea i-au scazut bataile inimioarei. Saracu de el.
Se pare ca totul e ok pana la urma dar din cauza sperieturii pe care am tras-o m-au apucat contractiile si am avut toata noaptea niste dureri...
Acum la 11.00 merg din nou la Doctor sa vedem restu de masuratori ca vineri nu mi-a masurat decat cantitatea de lichid si placenta.
Sper ca totul e bine.

Pentru proaspetele mamici: FELICITARI SI MULTA SANATATE VOUA SI IN SPECIAL LA BEBEII VOSTRII !!!!

Pentru cele care urmeaza CURAJ, SANATATE si SA FIE CAT MAI USOR !!!!

Niste majorete...

Va pup pe toate si va multumesc ca existati!

Doina 38 si BB Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Curaj fetele care isi vor vedea bebeii astazi

sa aveti experiente usoare la nastere si bebici sanatosi!!!

Noi suntem bine ...acum o tura pe la servici
Am sa intru mai tarziu de acasa
Luiza 36+6, maine facem 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata la gagici!
Noi ne-am intors acum de la spital, in aceeasi formula pe care o stiti adica 2 in 1. A zis nenea doctorul ca vine bebe dar nu azi, vine miercuri sau joi (depinde de personalitatea lui). Daca nu si nu vrea sa vina joi dimineata il facem noi sa vina si ma duc la spital. Cam atat ca me duele burta de la controlul sefului dr .
Pup
41

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu un pic dupa cateva zile.Am fost cam bolnavioara, de fapt am facut temperatura.Am, racit un pic, pt ca la Alexia in camera este ff cald si in restul casei mai stau geamurile deschise.Uneori mai transpiram si am racit.M-am cam speriat, dar bine ca nu mi-a curs nasul sau nu am tusit.

Alexia e bine, incepe sa se mareasca si parca nu mai este asa cumintica.Azi-noapte 3 ore m-a zapacit, cd sugea, cd se juca, cd nu vroia in patut.Ce-i drept este faptul ca maica-mea a cam invatat-o in brate si asta nu e bine.

In privinta alaptarii,ELYY2003 si alte fete, eu o alaptez la cerere, nu prea avem program.Cam asa se intampla si la mine TZUNA, mananca , adoarme, nu se satura si iar mai vrea.Si asa trec si 2 ore , poate chiar mai mult.Scaune are cam la fiecare supt si am inteles si eu ca e k, deocamdata.

Eu n-am folosit nici pompa de muls , nici bepanthen sau garmastan sau altceva.In spital mi-au facut masaje niste moase, si asa am trecut si de furia laptelui si nu m-am iritat deloc.Acum cateva zile m-a cam durut un san, era cam tare si ff plin cu lapte.Atunci m-am muls manual, ce-i drept este faptul ca e un pic obositor si i-am dat laptele in seara cd am avut temperatura 39 si eram in pat sa transpir.

Acum s-a cam marit si ii place sa stea mai mult tp treaza.

RAISAFUDULU, depinde de politica spitalului.In cazul meu, nu le permitea decat sotilor sa stea chiar si eu care am stat singura in rezerva cu bani.Sotul meu n-a stat in sala de operatie in sa a fost l postoperator si la usa salii de operatie.Crede-ma ca nu e cazul sa stea cu tine cineva din familie.Eu m-am simtit in siguranta, mai ales ca stiam ca sotul era la usa.

Multa bafta, daca n-ai mai facut nicio operatie ca si mine, imi dau seama ca e dificil.Ai grija dc faci rahie.Poti avea ceva dureri de cap chiar dc nu misti capul.Vezi ca trec cu coniac si cafea.

V-am lasat!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

A aparut si poza Alexiei la bebei!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Intai si intai mesajul si apoi ma intorc sa citesc

"Martutza a nascut un flacau frumos,blond,3400gr,52 cm,sanatos si cu tot ce-i trebuie "

Martutza sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos,tie iti doresc refacere rapida si mult laptic!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Adina si Paxela multumesc mult pentru raspunsuri..miercuri merg la doctor si o sa intreb

Fetelor azi sunteti multe care va veti intalni cu ale voastre comori
Majoretele vor munci pentru fiecare dinter voi si asteptam vesti

Adina ma bucur ca ti-am trecut temperatura si numai bine tie si printesei tale

Eu azi terbuie sa stau in patut ca ieri nu prea am sta si am picioarele labute de urs...dar vin si verific la calculator noutatile din cand in cand

V-am pupat

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uite ca in timp ce eu scriam a aparut primul ghiocel pe ziua de azi

Felicitari Martutza pentru flacaul tau sa fiti sanatosi amandoi, refacere rapida pentru tine si bebe sa fie mancacios

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI MARTUTZA

Refacere rapida si multa sanatate!!!

PENTRU FETELE CARE URMEAZA

laura35+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Magduza felicitari pentru bebele frumos! Sa va intoarceti repede si sanatosi acsa,

Pentru fetele care urmeaza sa nasca saptamana aceasta Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine si cat mai usor.

La mine mai sunt cam 7 saptamani si de ceva timp am intrat intr-un soi de anxietate amestecata cu depresie. Din fericire nu este o stare continua si are legatura cu faptul ca obosesc foarte usor, respir greu, ma dor toate alea si imi este greata cam ca in primul trimestru. Stiti si voi. Oricum timpul trece repede si in curand o sa uit de toate problemele acestea.

Va pup

Valentina 32+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput