Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor,
am intrat doar sa va spun ca maine cred ca ne vedem si noi puiul. Toate sunt in regula, emotii nu am doar ca abia asteptam sa-l vedem.suntem linistiti ca si tati poate asista la nastere.
In rest suntem bine.Doamne ajuta si pentru maine.
Va pup, noapte buna.
Roxana te tin la curent.
Bafta multa fetelor care mai nasc maine. Hai ca suntem impreuna, o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Fetelor care inca n-ati nascut...voi mai ???
Ca io mai am 3 zile si inca...mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Fetelor mie mi s-a rupt apa pe la 5 .
Acum ma pregatesc de plecat la spital ptr. operatie.
Tineti-mi pumnii.

.38+(Aida) (Laura 3 8luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

amma, lala12, curaj, va tinem pumnii! Va asteptam sa va laudati cu bebeii.
Si niste majorete pentru restul fetelor programate azi la cezariana.

Eu nu am dormit de pe la 4. Am butonat telecomanda si m-am uitat pe pereti. Azi merg la control, sa vedem ce ne mai zice doamna doctor.

39+2 Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

haideti fetelor curaj, nasteri usoare si bebei sanatosi

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineata fetelor!

amma, lala12 va tin pumnii sa treceti cu bine peste nastere. Sa fiti curajoase, totul va fi bine sunt sigura de asta.

Noi suntem bine in general, ne incearca insa un acid groaznic si de aici starea de greata a revenit. Chiar ii simteam "lipsa".

Multumim proaspetelor mamici care ne indruma ce si cum sa procedam pentru a ne face mai usoara intalnirea cu bebeii nostri. Sunteti niste scumpe ca va luati din timpul vostru de odihna ca sa ne ajutati si ne noi cele ce am mai ramas pe ultima suta de metri.

Noi inca nu am luat mare lucru pentru bebe pentru ca suntem pe final cu constructia casei si inca nu avem unde sa depozitam lucrurile mai voluminoase. Am emotii pentru ca pentru mine totul va fi nou pentru ca tati vrea sa il ducem pe bebe in casa noastra direct. Sper ca pana atunci sa putem rezolva si netul acolo, pentru ca altfel voi fi tare singura fara voi.

M-am cam lungit cu vorba. Multumesc pentru rabdare si va pup pe toate inca odata!

Carmen sapt 34 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Fetelor care nasteti azi mult curaj suntem alaturi de voi sa dea D-zeu sa fie totul bine,asteptam poze cu micutii!!!!
N`eata fetelor am dormit bine azinoapte nu stiu ce miracol s-a intamplat ca nu m-a mai durut nimic am dormit neintoarsa de la 24 pana azi la 10 de dimineata.Acum m-a apucat din senin o pofta de facut curatenie din aia generalacred ca am inebunit eu nu ma pot nici apleca sa iau o farfurie din dulapoare sa fie un semn ca se apropie marea intalnire?
Nu mai am rabdare abia astept sa-l tin pe micut in brate si acum cand stiu ca mai e asa de putin mai rau disper,voi cum santeti?
Va pupilesc fug sa beaau un pahar cu lapte si sa mananc putin tort de ciocolata acum cat mai am pe cine sa dau vinaca am pofte ca peste doua saptamani DIETA scrie pe mine.Va doresc o saptaman super buna,aveti grija de voi si de burtici!!
35+ARTHUR
AMR 16 zile

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ptr ploaia de ghiocei de astazi

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Curaj Amma si Lali !

Elyy2003, eu am avut una de la chicco, a costat in 2005 cam 700.000 rol. Mi s-a parut scumpa mai ales ca nu m-a ajutat deloc, ma durea si nici nu reuseam sa scot mare branza. Mai usor mergea cu mana, dar si asa dupa o repriza de alaptare nu iesea cine stie ce. Am colege care au avut si ele aceeasi pompa, pe unele le-a ajutat, pe altele nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor!

Nu am mai scris de mult, dar sa stiti ca am citit in fiecare zi.

Eu ce sa zic despre noi, nu prea putem sa stam pe scaun ca ne apuca durerile de burtica ..., noptile sunt asa cum le stiti si voi, un buna altele mai rele...

Vineri am trecut printr-o experienta .... Am fost la monitorizare si la un moment dat inimioara lui bebe aproape s-a oprit, va dati seama ca m-am panicat. Am fugit imediat cu rezultatul monitorizarii la medicul meu si m-a linistit. Doamna care mi-a facut monitorizarea m-a pus sa stau pe spate si bineinteles ca trebuia sa ma puna pe o parte (de preferat stanga), eu am stat cuminte pe spate dar bebe a suferit din cauza asta se pare ca s-a asezat cumva pe cordonul ombilical si de aceea i-au scazut bataile inimioarei. Saracu de el.
Se pare ca totul e ok pana la urma dar din cauza sperieturii pe care am tras-o m-au apucat contractiile si am avut toata noaptea niste dureri...
Acum la 11.00 merg din nou la Doctor sa vedem restu de masuratori ca vineri nu mi-a masurat decat cantitatea de lichid si placenta.
Sper ca totul e bine.

Pentru proaspetele mamici: FELICITARI SI MULTA SANATATE VOUA SI IN SPECIAL LA BEBEII VOSTRII !!!!

Pentru cele care urmeaza CURAJ, SANATATE si SA FIE CAT MAI USOR !!!!

Niste majorete...

Va pup pe toate si va multumesc ca existati!

Doina 38 si BB Radu

Mergi la inceput