Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
elyy2003 spune:
Kity si tzuna va multumesc de raspuns referitor la alaptat, dar eu tot nu stiu ce sa fac sa-mi cumpar pompa sau nu. Daca nu am suficient lapte nu stiu ce voi face cu ea. E scumpa? Ce marca i-mi recomandati. Oare e bine sa alaptez mai des, sau e bine sa las bebele 1 ora la san? Eu nu am facut rani deocamdata.
Absolutaeu am dat dr. 200 euro si anestezistului 1.5 mil. Acum ,tu poti sa dai cat te tin buzunarele. Drept sa spun am auzit si care au dat 5 mil. , eu as fi dat si mai mult dar nu mi-am permis. Sunt atatea cheltuieli ca nu poti sa ramai cu buzunarul gol cad iesi din spital. Mai apar multe de cumparat, noi si patutul l-am cumparat a doua zi dupa ce am iesit din spital ca ne-am luat dupa socru sa nu cumparam nimic inainte de a se naste copilul.
arissa spune:

Hai Kitty! 

Am fost si eu la plimbare azi, pe faleza din Constanta, a fost tare bine! Am ajuns si la biserica, mi-a citit un preot si m-a facut sa ma simt mai bine, desi nu am fost neaparat o bisericoasa. Mi-a spus ca e important sa merg sa ma impartasesc si vreau sa merg miercuri, daca nu imi face bebe vreo surpriza.
Merg sa ma uit la pozele cele noi.
39+1
Maya
kisstherain999 spune:
Buna seara,
nu prea am loc la calculator din cauza sotului 
Vineri seara am fost cu fetele din Iasi la cuconiada si a fost foarte frumos. Eu doar am mancat si baut, cand s-a ajuns la dans am plecat pt ca era muzica prea tare.
Lumi - sexul e o metoda naturala de declansare a travaliului
Mai poti incerca masarea sfarcurilor sau o baie fierbinte.
Succes maine. Fa asa cum crezi ca va fi mai ine si pt tine si pt bb
PS Am reusit sa pun pozici in album.
kiss 
35+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
RaisaFudulu spune:
Fetelor care ati nascut prin cezariana am si eu o intrbare
" te lasa cu insotitor in salon?' eu sunt tare fricoasa si as vrea ca mami sa stea cu mine, cu ea alaturi pot sa trec peste orice...
Poate imi raspundeti si mie....acum au inceput ganduri putin mai sumbre in legatura cu nasterea...mai ales ca al meu este tare fricos si cica atunci cand am vreun semn: dureri, contractii, sangerari sau pierdere de lichid ce sa mai fac dus sau sa o aranjez pe dansa..nimic tata direct la spital..asta s-o creada el...of tare mi*e frica de momentele alea..as vrea si eu sa imi programeze cezariana ca sa nu mai trecem prin aceste temeri
Pupici
Diana
35+
cu RAISA-MARIA
paxela spune:
raisa in unele spitale in rezervele platite ti se permite acest lucru, dar depinde de dr si de spital, cel mai bine ar fi cand vorbesti cu el sa il si intrebi
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
vcarmen spune:
Am intrat pe fuga sa pun galeria la treaba pt fetele care nasc maine. 

cind ma gindesc ca nici noi nu mai avem mult mi-se face frica . in rest toate pune si frumoase . va pup pina miine cind voi intra mai des pe forum.
alia_ro spune:
quote:
Originally posted by elyy2003
Daca nu am suficient lapte nu stiu ce voi face cu ea. E scumpa? Ce marca i-mi recomandati. Oare e bine sa alaptez mai des, sau e bine sa las bebele 1 ora la san? Eu nu am facut rani deocamdata.
Marca Avent e buna, din cea manuala, e vreo 200 Ron, daca nu, una Medela electrica, un pic mai scumpa, adik 300 ron . http://www.medela.ro/
Stimuleaza lactatia, poti sa stochezi laptele la frigi sau la congelator.
gabdyd spune:
wow, ce preturi,
eu nu cred ca as da atata pe o pompa de san.
La prima nastere am luat de gura mamei una manuala de la Baby nova, ca sa trec de furia laptelui. Cred ca am dat vreo 70 ron pe ea atunci, era totusi destul de scumpa. A fost buna in cele din urma nu pentru furia laptelui peste care am trecut oricum ci pentru a-i lasa puiutei lapte la biberon cand estimam ca sunt plecata mai mult de 4 ore. Ca sa mearga trebuia sa ma ung cu putina crema sau glicerina boraxata pana se declansa lactatia (cred ca si bepanthen-ul e foarte bun pentru asta). Sper ca ma descurc cu ea si de data asta pentru ca nu vreau sa mai cumpar alta.
Noapte buna,
-utelor.
Diana
32+, mami de Julie
, 14.11.2003
gabdyd spune:
Scuzati obisnuinta,
noapte buna si proaspetelor mamici.
Am schimbat si semnatura ca ramasesem in urma
.
Diana
33+, mami de Julie