Mamici de martie-aprilie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
diana_jors spune:
Salutare,
am mai intrat si eu putin, tocmai am terminat curatenia prin casa - nu din motive de spirit de "cuib", ci pentru ca ieri seara proprietarii apartamentului in care stam ne-au dat peste cap casa ca au schimbat niste piese de mobilier... am vrut sa termin ieri, dar la vreo 2 ore dupa ce au plecat am ramas fara curent, asa ca m-am pus in patuc si am terminat azi... sa-l asteptam frumos pe tati care vine azi acasa
Asa ca acum avem spatiu sa montam si patutul (uf, il tin in cutie de o luna!) si incetuc-incetuc sa spal si sa aranjez ce mai trebuie...
BTW, sa nu uitati ca in 22-25 e BabyExpo, eu sper sa iau de acolo cateva lucrusoare din ce ne mai lipseste... macar o sa fie toate intr-un loc si nu trebuie sa bat tot orasul dupa fiecare Mai ales ca imi trebuie ceva hainute frumoase pentru cununie
In rest... multe pentru viitoarele mamici de maine si cine ne mai surprinde pana atunci (poate Kitty?)
Va , la duc sa fac ceva papica...
Diana 33+ cu Mihai-Alexandru
magdutah spune:
Mamicutelor,
am si eu o intrebare : de ce spuneti ca sa mancam acum ce poftim ca in perioada alaptatului trebuie mai multa atentie?
Eu citisem ca nu e bine sa mananci fasole, varza ... etc. tot ceea ce baloneaza caci o sa il baloneze si pe BB, plus citrice ca duce la iritarea funduletului ! Iar voi vorbeati ieri de pifetele, sarmale? Astea de ce nu sunt bune ? Piftelele din cate stiu eu nu au ce sa faca rau. Vorbisem si cun moasa saptamana trecuta ca nu este nici o problema cu carnea tocata ... atata timp cat nu o mananci cruda !!!!!
Cine ma lamureste si pe mine?
Magda 36+
madybulancea spune:
Buna fetele...eu ma simt mult mai bine,nu ma mai doare burtik si m-am si linistit ca sa nu il supar pe bebe...azi am fost putin la plimbare,pt ca vroiam sa ajung neaparat la biserik sa ma rog...si am fost putin!!!
acum ne odihnim pe aici si sta si tati cu noi...k azi nu munceste!!!
Hai Kitty,punem fetele la treaba pt tine...
Va pup si aveti grija de voi!
Va multumesc ca existati!
Mady 32+
magdutah spune:
In sfarsit m-a lasat un pic rinichiul sa fac un pic de treaba!
Am sters si eu praful din casa. Mi-am splalat florile, mai vreau sa ii eliberez un raft in dulap lui "Mateias" caci pana maine cred ca se usuca si al doilea rand de haine!
Saptamana viitoare sper sa reusesc sa imi fac si eu bagajul de spital ... si daca nu ma mai doare rinichiul sper sa ma pot duce si saptamana asta la lucru!
Iar sambata sper sa montam patutul si sa aranjam totul pentru intalnirea cea mare
Va pup si un sfarsit de saptamana cat mai linistit!
Magda 36+ Matei
Rebiana27 spune:
Kitty cred ca se lasa cu nasterea puiutzei!!! Nastere usoara!!!
Mie azi mi-a fost iarasi rau, "materializat", ca de obicei in ultimul timp! Nu mai pot! Nu am avut nici o problema in primul trimestru (putin numai) si acum mi-au pus capac starile astea... ma gandesc totusi ca nu mai e mult si nu le voi mai avea!
Rebiana 36+ Luca Andrei