Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Kitty!!!

si bineinteles cateva ptr surprizele de azi
si si mai multe

ptr ploaia de ghiocei si bondari de maine.

Noi suntem bine mersi, notati nu prea am asa ca va urez la toate duminica linistita..

Ah, am pus 2 poze cu Briana, fetita lui Ditu...mi-a dat asa intr-o fuga

roxana 38fix cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Magdutah aici vad ca e mai ieftina prlevarea celulelor [re] stem [/red], doar cca 3000 ron si inca 60 ron pe an pastrarea. Am intrat si pe site la coordbloodcenter si am citit mai multe. Probabilitatea ca bb sa aiba nevoie de ele pe viitor e mica dar ei spun ca bolile la care se pot folosi sunt mai multe tipuri de cancer, leucemie, etc.dar nu pot folosi in bolile congenitale. Nu stiu ce sa fac. Mai urmaresc si pe forum si va anunt.

Raportez: o noapte cam agitata, inclusiv cu , nu mi s-a mai intamplat demult asa ceva si nici acum nu mi-e prea bine, picioare umflate ca niste gogosici, somn si insomnie, nici nu stiu ce sa mananc. Ce mai, ma simt super! Ma duc in pat inapoi.
Va ,

Diana 32+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna dimineata [geavi]-dutelor si proaspetelor mamicutze,

Eu raportez o noapte destul d ebuna.....Nicolas e un cuminte....nu ne deranjeaza cu nimik...se trezeste la 3-4 ore....iar noaptea o singura data.....laptic am din plin.....pt cele ce urmeaza s anasteti s aaveti in spital BEPANTHEN pt sani, POMPA DE MULS, supozitoare de INDOMETACIN pr dureri 2 buc.....si 2 buc de SUPOZITOARE CU GLICERINA PT KKA....sunt ff importante.....cand se trece de la colostru la laptic este nenecar de acea pompa.....sa nu faCETI FURIA LAPTELUI.......iar crema mie una mi-a folosit....am avut si crema de galbenele dar nimik

Ieri nu am intrat pe forum....ideea e ca nici nu m-am ridicat din pat....sotul a schimbat copilul si mi la pus la san am avut febra 38.5.....am sunat medicul si cu 2 plicuri de coldrex s-a rezolvat.Acum ma simt bine dar am mai luat unul preventiv.

KITTY - eu cred ca e lichidul amniotic.....si in cel mai scurt timp sa-ti suni mediul....eu stie cel mai bine.... .....atat pt tine cat si pentru surprize....

Va si revin mai tarziu.

Suzy78, mami de Nicolas Mihai, Azi avem 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetelor

Ati scris atat de mult....nu am reusit sa citesc tot...dar din cate am vazut luni avem o multime de bebelusi deci pot sa pun majoretele la treaba

Noi ieri ne-am apucat de pus tapetul in camera bebelinei...si nu am avut timp sa intru deloc...azi continua ca ieri de abia au pus doi pereti...al meu sot cu 2 prieteni ...nici unul foarte priceput...si eu pe acolo cu indicatii,.. cu cafele..cu masa

O sa va pun cateva poze cu cei doi pereti ...eu sunt chiar incantata..de abia astept sa se termine

Va pup si sa aveti o duminica placuta.....maine recuperez ce nu am citit

pentru surprizele zilei

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Uite ca a mai trecut o sapatamana...ieri am facut 35..deci sa schimbam semnatura...mai avem putin

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna mamici si burtici.
Eu de maine intru oficial in saptamana 41 si tot maine merg la doctor. M-a chemat si saptamana trecuta si mi-a zis ca mai sta bebe 1 saptamana siiiguuuurrr asa ca ma duc maine din nou. Nu stiu practic de ce ma cheama, probabil sa mai faca un control si sa imi zica cand vine. Problema mea ar fi alta insa: acu 2 sapt bebe avea 3.3 kg si daca l-am mai timut si dr imi zice maine ca va mai sta in burtik, cum scot eu p'acolo aproape 4 kile????
Si cred ca ma razgandesc si vreau cezariana
Sau sa ii spun mai bine sa imi provoace nasterea?? Totusi as putea sa il rog sa imi mai faca o ecografie sa imi zica cam cate kile are acum bebe???
Astea sunt ultimele ganduri ale unei gravide care trebuie sa nasca ...banuiesc
Pana una alta...si ne mai auzim.

Tot .... ....din ce in ce mai

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RaisaFudulu
O sa va pun cateva poze cu cei doi pereti ...eu sunt chiar incantata..de abia astept sa se termine

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Abia astept sa vad pisicutele pe perete chiar vroiam sa te rog sa ne arati cum a iesit

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Lumi, curaj, sunt sigura ca sapt viitoare o sa iti vezi bebele,cred ca si medicul tau va avea initiativa sa iti declanseze nasterea. Tin pumnii sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Roxana poti sa te uiti ca am pus pozele....

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

He he, ce dragutz, miauu, miaauuu!

Mergi la inceput