Mamici de martie-aprilie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am fost astazi la Eliana la spital dar n-am reusit sa vad pinguinii pt ca sunt tinuti la lampa pt icter.
Mai fetelor, asa mamica super de gemenei eu n-am vazut. Arata tare bine fata asta, parca nici n-a fost gravida...zic iar: e tare gagica!
Bebeii sunt bine, Andrei avea 2300 gr si Mihai 2600 gr (si pt lista, a avut 47 cm la nastere). Au un icter mai pronuntat si ii tin ceva mai mult la lampa. Au si colegi de patut inca o pereche de gemeni (fetita si baietel).
Eliana are mult laptic, dimineata scoate si 250 ml (dupa 6 ore) si bebeii papa bine, chiar f bine. Zicea ca probabil o sa ramana la varianta scos laptic cu pompa si dat cu biberonul (asa stie si cat mananca fiecare si e si mai comod/usor de hranit).
Epiziotomia aproape ca n-o mai simte, s-a refacut perfect.
Tot asteapta sa plece acasa cu bebeii caci s-a saturat de stat in spital...zicea ca dc nici luni nu-i da voie, ea fuge din spital ca e experta in asa ceva...hihihi. Eu nu cred ca vor fi motive s-o mai tina asa ca luni cred ca "ne intalnim" cu ea pe forum.
I-am transmit toate gandurile voastre bune si va multumeste...deja se gandea ca va avea muuulttt de recuperat la cat a lipsit.
Poze cu pinguinii din pacate nu am avut cum sa fac caci de abia sotul ei reuseste sa-i vada pe cei mici o data la 2-3 zile.
Si cum sunt si la lampa...stau cu caciulitele pe ochi si pudrati cu talc de nici nu prea ai ce sa intelegi de ei.

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Martutza , DD ajuta sa fie totul bine luni!!
Nu iti mai face griji, in doua zile iti vei tine comoara in brate si toate rele vor fi disparut. Pana atunci uite niste majorete de incurajare:
Roandre, multumim pentru vestile despre Elyanne, ma bucur ca sunt bine si sper sa auzim de la ea in curand, sper ca pinguinii sa fie cuminti si sa o lase sa ne povesteasca si ea cum a fost.
Si printesa mea a stat la lampa din cauza icterului dar nu mi-au spus sa o pudrez cu talc , e mai bine sa fie dati cu talc? Macar sa stiu pentru printesa nr. 2.
Noapte buna si cat mai putin iesiri la toaleta!!

Diana 32+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Gabydmultumesc pentru incurajari.Sper sa nu astept o noapte si o zi ca Andrea20 ca sa vad baiatul; eu nu mai pot de nerabdare; incerc sa mi-l imaginez dar nu pot...
Sper sa fie totul bine.
Va mai citesc si maine pe la pranz ca la ora 15 vine sotu si plecam la noi acasa (unde asteptam RDS-ul de o luna sa repare priza la telefon si sa bage net...)
Sanatate puiutilor si mamelor lor.
Promit sa revin dupa nastere.
Pupici

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor sunt f speriata! sunt in 39 spatamani si 2 zile, binenteles ca astept in orice moment sa-mi tin bebelul in brate.
Problema mea e ca de dimineata - de la ora 5 am fost de 2 ori la baie si de fiecare data mi-au mai curs cateva picaturi pe picior dupa ce am iesit de la baie si parca un lichid putin mai vascos, iar acum am o secretie putin rozalie. N-ar fi o problema (ca de-abia mai astept sa trec peste momentul nasterii) dar dr meu mi-a spus sa merg in momentul in care mi se rupe apa sau daca am dureri regulate la 10-15 minute. Si eu nu stiu cum e cand se rupe apa si mi-e frica sa nu mi se fi rupt. Cantitatea de lichid a fost mica de fiecare data, cat apa dintr-o ligurita, am am auzit de membrane fisurate si m-am gandit ca asta ar fi.
Acum nu stiu ce sa fac, nu m-as duce la spital pana nu e necesar, dar n-as vrea sa-i fac rau lui bebe.
Ma lamureste cineva?

39+

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kitty nici eu nu stiu cum e sa ti se fisureze membranele ca nu am mai nascut, insa stiu de la mama mea ca ea a pierdut apa (la a doua sarcina) putin cate putin, pe parcursul unei zile. Exact asa cum descri tu... Deci poate fi ceea ce spui tu. Eu zic sa verifici des daca se mai intampla si sa mergi la spital, mai bine sa te duci si sa nu fie cazul decat sa nu te duci si sa fie cazul. Multa bafta si nastere usoara daca e de nascut!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nastere usoara si refacere rapida si pentru Martutza!

Rebiana 36+ Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kitty, mai bine suna dr si intreaba , este posibil sa se fisurat membranele sau sa incepi sa pierzi dopul, sau mergi la un control chiar daca e degeaba, nu e bine sa stea bebe fara lichid

pt tine in caz ca este necesar

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

hai MARTUTZA ca esti pe ultima suta de metri...in curand visul tau va deveni realitate!!!Roaga-te la D-ZEU si totul va fi bine!!!
te asteptam ca vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multumesc frumos fetelor! ca de obicei imediat aveti un cuvant de ajutor .

Situatia e cam la fel, cand ma ridic de pe scaun parca mai pierd cateva picaturi, secretia e mai roz, mai am un pic de treaba si apoi il sun pe medic. Adevarul e ca la Raul, acum 8 ani am mers la spital duminica si am nascut numai luni spre marti noaptea si acum n-as fi vrut sa ma duc numai cand era cazul, dar mi-e frica sa nu-i fac rau la bebe, Doamne fereste sa ramana fara lichid. Mai devreme se agita, acum burtica mi-e tare. O sa sun la medic sa vad ce spune.
Va pup!
39+

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Kitty uite si pentru tine niste majorete

Bafta multa si nastere usoara.
Nu cred ca sunt probleme, daca lichidul e roz. Eu cred ca e posibil sa ti se fi rupt membranele daca de fiecare data cand te ridici mai curge ceva. La mine, insa, cand s-au rupt a curs tot lichidul de m-am udat pa picioare pana jos in conditiile in care aveam si un tampon pus preventiv.
Stiu ce vrei sa spui cu dusul la spital numai cand e cazul, si eu as vrea sa fac la fel. Dar daca pierzi lichid cred ca e mai bine sa te duci.
tine-ne la curent cu ce ai hotarat.

Diana 32+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput