Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

ramo, felicitari pentru patri! noi mai avem de asteptat...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

cristina, sa stii ca e foarte multumita; si sta foarte cuminte in el, eu ii vorbesc, ii mai dau o jucarie, ma urmareste... e foarte bine! si sta bine in fundulet, cand o pun in scaunel.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata

Fetelor Am I crazy or whaaaat? Lamuriti-ma si pe mine...poate sunt exagerata...

Aaa in primul rand multumesc pt raspunsuri.

De cand cu sucul asta de fructe...pe care i-l dau in biberon...deci de o sapt de cand am inceput....parca nu mai papa asa mult lapte...Cum poate sa stea nemancata cate 6 ore? refuz sa cred ca este asa de satios...sau ca se intarca de la un bibe pe zi...Cand o pun la san se arcuieste si nu mai vrea....Mananca cu pofta numai cand ii este somn si atunci ma devoreaza din amandoi....
Azi-noapte a mancat la 1 jumate si de atunci...pana la ora asta nimic....NU ii este foameeeeeeeeee? Ieri i-am dat fructe la ora 13 ca sa manace la ora 10 prima masa de lapte....

Sunt sigura ca e doar o faza...ca ea nu era asa...manca fff bine tziti....Aaaa si a luat 220 grame in 12 zile...cred ca e ok...nu?

Acum m-am dus la ea ca prea era liniste si a adormit cu suzy....prefera sa traga din siliconul ala nenorocit...prima data cand adoarme jucandu-se....adik fara sa o bibilesc eu un pic si sa ies din camera...

Deci ce fac? II dau prima masa fructe dimineata ...nu a doua? Si consider ca a mancat lapte noaptea? Mi-e teama si de mastita ca am niste sani beton.

Multumesc

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Itzy - you're not Crazy!!! asa am patit si eu cu grasanu', de cand cu suculetul de fructe si mai apoi cu piureul de legume, nu mai papa cat papa!!!Doar vreo 450-500 ml/zi (eu ii dau Nan)..eu as zice sa ii dai tot a doua masa, ca sa se obisnuiasca asa, ma gandesc ca prima masa ar fi cam acrut si acid pt stomacel...zic si eu...si 200g in 12 zile de super ok...acum la varsta asta ar trebui sa ia cam 400-500g /luna

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MamiLili, multumesc pentru prima pagina, intr-adevar ai tinut bine minte, Maria a stat in fundulet la 5 luni jumate!
Ramo,

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ramonar- ma bucur ca este mai bine Patri
Scumpik - bine ca ai scapat de nesuferita de mastita..eu din cauza asta mi-am pierdut laptele si nu am mai putut alapta!

Cristina - sar'na de cafeluta...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza si de la noi!

In primul rand multumim pt urarile de ieri si la randul nostru uram tuturor bucuriilor multa sanatate si numai de bucurii sa aiba parte!

Itzy, nu este nici o problema ca a stat 6 ore fara sa manance! la varsta asta este oarecum normal, mai ales ca este noaptea! probabil incepe sa-si regleze si somnul de noapte pt ca incet incet trebuie sa ajunga sa treaca noaptea fara mancare! noaptea nu au activitate, nu se joaca ca sa-si consume energia! asta mi-a zis mie pediatra pt ca dilema asta am avut-o si eu acum vreo 2 saptamani cand eric manca pe la 21-22 seara si apoi la 4-5 dimineatza!
mi-a zis ca ar trebui sa ma bucur ca pot dormi si ca atata timp cat copilul e vesel, ia bine in grautate n-am de ce sa-i dau sa manance mai des!
iar masa de fructe nu e musai sa i-o dai prima dimineatza! fructele i le poti da oricand in timpul zilei nu mai tarziu de ora 18! asa mi-au zis mie! eu cum am inceput cu legume, mi-au zis ca astea se dau neaparat la pranz ca sa-si formeze el rutina! la pranz se mananca mancare calda! eu fructe ii dau dupa-amiaza ca oricum cam dupa max 2h ii este iar foame si atunci completez cu lapte!
in cazul tau, mai ales ca ai sanii plini de lapte eu ii zic sa-i dai san! aaa! incearca sa-i dau sucul de fructe cu linguritza nu cu biberonul! noua asa ne-au zis aici de prima data cand am vorbit de diversificare! cred ca am mai scris si scuze daca ma repet! orice ii dai copilului in afara de lapte se da cu linguritza!

ma cheama sefu'! revin!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

bine v-am regasit. Eu va urmaresc mereu dar rar ajung sa scriu ceva, de altfel nici nu prea am ce. Pe net intram din ce in ce mai rar. Rares are o energie de neinchipuit, ma termina de oase si de creier. Toata saptamana asteptam sa vina tati acasa in week-end sa il mai preia si el ca eu sunt franta, dar cand vine nu stiu cum se face ca tot eu stau mai mult cu el. In plus calc, spal, fac mancare, asa ca sunt mult mai ocupata si in week-end chiar nu apuc sa intru.
Am avut chiar cateva zile si nopti de cosmar: nu a dormit mai deloc. Noaptea trecuta si noaptea asta a fost mai bine, desi ieri a fost un cosmar chiar si plimbarea pe afara. Eu tot zic ca o fi de la dinti, dar nu stiu daca asta este intradevar motivul ptr ca nu s-a umflat decat putin gingia si asta de vreo 2 sapt, dar a ramas in acelasi stadiu.
Cristina, cum merge metoda de adormit bebei? Am reusit sa ii iau vestuta, am spalat-o si am bagat-o bine in sifonier sa nu o mai vada. Si ce crezi, isi trage paturica pe ochi ca sa doarma. Asa ca nu am facut nici un progres. Fara suzeta nu reusim sub nici o forma, decat noaptea dupa cfe suge il pun in pat si nu i-o mai dau, dar la adormit i-o dau ca nu adoarme fara. Pana acum nu am avut niciodata probleme la adormit, adormea singur in patut, dar zilele astea parca nu stia sa mai adoarma, asa ca ptr prima oara am tras niste reprize de leganat de imi venea sa mor.
Gata am plecat ca fi-miu si-a facut portia de somn si ma striga.
Multa sanatate la toate mamicile si la toti bebeii.

La multi ani ptr Alexa Maria , pui mic de Mi-ka, mamica tare draga mie. Sa iti traiasca mandretea, da creasca mare si frumoasa si sa fii tare mandra de ea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Itzy, cat suc ii dai? Daca ii dai de o sapt, cred ca ai putea trece deja la piureut de fructe, care va putea inlocui o masa. Pana la un an mi+a spus dr ca nu trebuie sa ii dam masi mult de 60 ml de suc pe zi iar el trebuie dat, daca tii neaparat, intre mese.
Si eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa ii dai cu lingurita sau canita cu cioc.
A luat ffff bine in greutate, deci nu ai de ce sa iti faci griji.
Eu cand am inceput la Ana diversificarea, de fapt cand am inlocuit o masa, m-am muls cateva zile fiindca altfel dadeam sigur in mastita....sa intareau sanii ingrozitor la ora mesei si trebuia sa scot laptele. Dar in cateva zile s-a reglat.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata! sau Buna ziua!
Mirabelac, am iesit si noi ieri, la niste rude, dar cu Maria, ca sa o vada lumea si din cauza galagiei si a somnului a stat ea linistita cat a stat, dar si cand s-a apucat de plans, a plans pentru toata saptamana. Nu fi trista, poate ne vedem la mare anul asta. Eu nu sunt hotarata daca sa plec sau nu.
Cucuoancea, felicitari pentru initiativa cu schema de diversificare, pentru ca sunt mamici care au alaptat exclusiv pana la 5-6 luni si au un punct de reper.
Adriana_mica, bafta la servici.
MamiLili, daca tot esti in Suceava, mai arata-ne niste poze din zona respectiva.
Scumpik_lui, bine ca ti s-au terminat problemele cu bine.
Xandrutza, felicitari pentru achizitie. Eu m-am uitat alaltaieri dupa un premergator, nu pentru acum, e prea mica, doar sa ma inspir.
Monique_new, te mai asteptam, mai ales ca tu erai prima care dadeai cafeaua.
Itzy, s-or fi plicitisit si ele de sanii nostri si mai incearca si altceva. Si la mine mananca tzitzi de 2-3 ori pe noapte si de vreo 2 ori ziua. In rest, de altele.
Mexxa, Sandra unde sunteti
?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput