Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multe luni si aniAlexia-Maria, Matei, Allen-Cristian, Teodora!
La multe luni si ani si sarbatoritilor zilei de ieri - Eric, Ioana!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexia Maria, Matei, Allen Cristian, Teodora, la multe lunite!!

cristina, foarte buna cafeaua!
scumpik, sa ai grija cu mastita asta, am mai spus, eu dupa vreo trei ani am fost la control si mi-a gasit lapte, aveam niste noduli sub brat si ma dureau tare rau, am facut tratament si mi-a trecut, dar am tras o sperietura... si pe cand alaptam pe cea mare m-am trezit intr-o noapte cu sanii tari ca piatra, fierbinti si durerosi, aveam frisoane de nu puteam vorbi... am facut antibiotice; nici nu vreau sa-mi amintesc... sanatate multa!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

noi raportam introducerea cu succes a branzicii calcice! si tati a luat ieri scaunel pentru masa, iar junioara a petrecut aseara in bucatarie... nu stiu daca v-am spus, ea daca vede mancarea in farfurie sau in cratita, asa o studiaza , de zici ca ar vrea s-o manance un-doi (papica de oameni mari); eu chiar m-am bucurat, pot face treaba in bucatarie linistita cu ea alaturi...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Noi am fost cam absente nemotivate o perioada ca nu mai reusesc sa ajung pe la calculator.

Mai dau si eu o .......azi fimea a baut pt prima oara 100 ml lapte praf(Topfer) si sint super fericitasper sa bea si in continuare ca daca nu ma urc pe pereti.In rest sintem bine miine cred ca ne ducem la vaccinul de 6 luni(sper sa iasa bine)sintem active, papam orice aproape, i-am facut si ciorbita deja....

Pupici si incerc sa citesc din urma ce apuc

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata si din partea noastra!

Se pare ca ieri noi am stat cam mult afara pentru ca azi noapte am avut un pic nasucul infundat si nu am prea dormit.

Monique sunteti tare harnici la mancare .

Sephora - nasol rau cu mastita.

Trebuie avuta mare grija cum simtiti ca ceva nu e in regula puneti-l pe bb mai mult la sanul cu probleme.

Xandrutza- felicitari pentru introducerea branzicii.

Incerc sa pun niste poze si revin

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Crisnemes !!!!! Pe unde va plimbaaaaati? Ca vrem si noi companie de Bucurii la plimbarica

Poze

Mergi la inceput

Bibi - ti-am citit povestea nasterii lui David - foarte frumos ai scris! Astept cu nerbadare si partea a doua

Poze

Mergi la inceput

cris, astept pozele... eu daca faceam baiat, victor ii spuneam, asa-mi place numele asta...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Scumpik La multi ani!(cu intarziere, dar ma ierti tu) multa sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti tu!

La multe lunisoare si pentru bucuriile de 10, 11 si 12!

cam absenta si eu de 2 zile, dar o sa ma iertati voi; sambata am fost la un chef(ziua unei prietene), iar Patricia a fost foarte cuminte, iar ieri ne-am plimbarit, dupa ce am dormit pana la amiaza

CristinaGoji si alexutza va multumesc ca ati intrebat de Patri. Da, e mai bine acum, atata doar ca mai are ceva mucisori, nu in nare, caci nu se vad, ci undeva mai incolo pe care abia ii scot cu batista bebeluslui, dar speram sa scapam cat de curand si de ei.

itzy - a avut rosu in gat, dar de tusit nu a tusit. Multumim ca ai intrebat de noi. Imi pare rau ca a plans rau papausica ta. Si a mea mai are perioade din acelea.

lexi ma bucur mult ca Maria este bine si ca te-ai linistit si tu. Uite un mare pentru frumustea ta.

Sephora, e super Matti inotatorul. Ce mult ii place lui in apa!

Crisnemes bine ai revenit! vrem pozici.

lilina felicitari pentru Vlad, care sta in fundic. Si Patri sta, sper sa apuc sa pun si poze.

Alina, felicitari pentru iepurasul Adelinei!

Marina, lasa ca mai e putin si o sa doarma si Maruca toata noaptea, iar apoi cand vor creste o sa vezi tu ce ajutor o sa ai in casa, dupa cum ti-a zis Cristina

pupici fetelor

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

xandrutza - fain ca ati luat scaunel. Ii place sa stea in el? As lua si eu,dar nu stiu daca o sa stea, ca are balansoar si atata se intinde ca daca nu-l urmaresc ar pica jos din el, desi are centura cu care-l prind.

Poze

Mergi la inceput