*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

quote:
Originally posted by elyy2003

Fetelor care nasteti la Giulesti va spun ca e foarte bine in spital. Eu am nascut pe 26 februarie prin cezariana. Operatia a fost "super", a durat 40 de minute, dupa 10 minute m-am trezit si ma simteam foarte bine. Medicul anestezist a venit la mine mi-a dat detalii despre copil, m-a felicitat si mi- a spus ca ar trebui sa dorm putin. Am dormit o ora dupa care avenit sotul la mine cu poze cu bebe Robert si m-a asigurat si el ca bebe e sanatos tun. Medicul anestezist a sunat la neonatologie si o asistenta a venit sa mi-l prezinte pe Robert-baietelul meu.A doua zi de dimineata am fost mutata la salon. Contrar celor auzite, saloanele sunt renovate, curate, 4 paturi in salon, baie curata la salon... Personalul medical- medici , asistente , infirmiere sunt foarte amabile si profesioneste. Copii sunt bine ingrijiti. Tot respectul pentru personalul de la Giulesti. Eu am fost tratata foate bine. Si nu conteaza cati bani ai - toata lumea e tratata la fel. Eu nu prea am dat bani si nu a contat asta.

Dintre fetele noastre care vor naste la Giulesti, uite ce am gasit la mamici de martie-aprilie, si am zis sa va arat si voua, sa va mai inseninez ziua.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Diana, multumesc de sfat, am intrat din nou si i-am dat sa retina parola. La calculatorul meu aveam aceasta optiune salvata, pe laptop -nu si nici nu mi-a trecut prin cap ca o pot activa...Sper sa nu mai pierd mesaje, e chiar enervant.
Lavinia, sa ne dai de veste miercuri despre col, iti tinem pumnii! Mie la control mi-a spus ca e scurt si intredeschis spre exterior, iar la ecografie mi-au spus 3,5 cm si inchis spre interior. Joi merg si eu la control (din nou) si sper sa fie totul ok...
Dr ecograf spunea ca un col mediu are 4 cm.
Motannel, si eu tot o "Teodora" astept :) Sper sa nu mi se intample la fel ca la fi-miu (i-am spus Tudor si mai sunt vreo 3 numai la noi pe strada, inca 3 la gradinita si cand ajung in parc si-l strig, constat ca nu e singurul Tudor :)
Tudor nu ma lasa sa-i spun Teodora, a spus ca intai trebuie s-o vedem si apoi sa-i alegem numele :)

Pupici tuturor,
Florina 24+ Teodora si Tudor (5 ani)

PS: ma puteti invata cum sa-mi salvez semnatura?...

Mergi la inceput

Am revenit si eu..tocmai am fost la plimbarica cu masina pana la tara, si l-am adus pe bunicu sa faca o baita..apoi il ducem inapoi. E asa frumos afara...si caldut...o mare placere sa te plimbi, sa stai la aer curat...
Haideti mai fetelor, mobilizarea, trebuie sa terminam capitolul asta astazi. Pai imediat vine Andrada si ce vede: noi nu am mai scris mare lucru! Si ea ce o sa citeasca apoi?!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna burtici!
Tocmai m-am intors de la infectioase si am gasit explicatia leziunilor mele: varicela. Asa ca doua sapatamani o sa stau acasa. Partea buna este ca o sa am si eu mai mult timp de stat pe forum si de vorbit cu voi.
Am inteles ca la varsta asta a sarcinii nu este nici o problema pentru bebe. Voi aveti ceva informatii despre asta? Si inca ceva: medicul mi-a recomanadat Acyclovir. A luat cineva? Voi ce stiti? Este sigur in sarcina?
Pupici

Mergi la inceput

Numai_eu, imi pare rau sa aud ca e varicela! dar cel putin ai depistat-o la timp. Din cate stiu eu, e periculoasa pt bebe daca o faci pana in sapt 20 si in ultimele sapt de sarcina..e rest e ok. Uita-te si la articolele de pe site, la boli in sarcina sau asa ceva, stiu ca scrie acolo si pt varicela. Cat despre medicament, eu nu stiu, poate Paflo iti da mai multe detalii.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pitica, sanatate multa! De ce il operezi pe sot?
Mica, unde lucreaza dr de fam+pediatru?
Florina, la ce banca lucrezi? S-a schimbat ceva la banca ta apropo de noul sist de creditare pt achizitia de imobile (de cand cu noile norme BNR)?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Imi pare rau ca am nimerit-o... chiar nu am cunostinte in domeniu insa stiam de epidemia de varicela...Am vazut adulti in magazine cu urme recente de varicela si un tatic povestea ca a luat-o de la cel mic. Tu stii de unde ai luat-o?
Acum 2-3 saptamani s-a declansat epidemia si la fi-miu la gradinita si l-am izolat 2 saptamani de noi pentru ca nici eu nu am facut varicela pana acum.
Evident, am rascolit netul, am sunat pediatrul, ginecologul, sa stiu ce se intampla in caz ca fac si eu.
Din ce am citit si mi s-a spus concluzia a fost ca in aceasta faza a sarcinii nu este nici un risc pentru copil. Varicela e o problema in primul trimestru si imediat inainte de nastere.
Nu stiu nimic de Acyclovir... trebuie sa fie prospecte pe internet.
Sanatate multa!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana dr meu de familie esre dr. Elisei de la cmu. El mi-a recomandat pediatru si mi-a dat nr ei de tel. Nu stiu unde lucreaza, inca nu am apucat sa o sun. Am inteles ca va veni acasa sa vada bebeul.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Lavinia, lucrez intr-un Office ING. Ti-am trimis un PM cu detalii despre creditul ipotecar la noi, n-as vrea sa sune a reclama aici :)
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ancamari activeaza-ti PM ca sa iti trimit datele acolo.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput